Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast
Results 61 to 80 of 106

Thread: Cele mai grele trofee pe PS3

1. #61 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    E foarte greu de luat .... plus ca are un trofeu care iti cere sa faci 300 matches online ... putini care au SSFIV au ajuns la mai mult din 50la% , care cunosc eu ca joaca si au id meu de psn.

2. #62 SP
    Member Moromete's Avatar

3. #63 SP
    Member leo_cosmin's Avatar
    Se joaca n persoane pe acelasi cont, iar pentru unele platine chiar plateste. Hakoom e lider adevarat.

4. #64 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Dupa cateva luni de chin,am reusit sa platinez MK vs DC Universe si Killzone 2.

5. #65 SP
    Respect pt MK Vs. DC UNIVERSE. Mie mi se pare cea mai grea platina din toate jocurile pe care le-am incercat.

6. #66 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Cele mai grele trofee mi se par : - GTA IV ... am facut 70-71 % dar ... asta ganditi-va ca am facut in 4 ani... adica de cand am consola
    - FIFA ... ma chinui sa fac un trofeu cu un prieten de 1 saptamana... si asta este unul din cele mai simple... ( sa joci cu o echipa din fiecare liga pe fiecare stadion )
    - Cod Classic
    - etc... ( mai sunt , dar nu imi vin acum in cap )

7. #67 SP
    Member laurentiu885's Avatar
    Felicitari Paul pentru cele doua platine grele . La kz2 am spart un controller de nervi la ultima misiune pe elite .

8. #68 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristy View Post
    Cele mai grele trofee mi se par : - GTA IV ... am facut 70-71 % dar ... asta ganditi-va ca am facut in 4 ani... adica de cand am consola
    - FIFA ... ma chinui sa fac un trofeu cu un prieten de 1 saptamana... si asta este unul din cele mai simple... ( sa joci cu o echipa din fiecare liga pe fiecare stadion )
    - Cod Classic
    - etc... ( mai sunt , dar nu imi vin acum in cap )
    vezi ca ai aici lista ligilor si a stadioanelor pentru FIFA11...
    FIFA Soccer 11 Trophy Guide - PS3 Trophies Forum

9. #69 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by iPaul View Post
    Felicitari. Killzone ca Killzone, dar MKvsDC e enervant la culme.

10. #70 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    Killzone?hmmm se pare ca da,tocmai am inceput si eu,si nu ma las pana il platinez,cu toate ca poate o am nevoie de some help online

11. #71 SP
    Paul, uite iti sugerez un joc cu o platina destul de grea (eu mai am pana o obtin) si destul de frumos (cu toate ca e un gen aparte). Catherine. Pe langa MK vs. DC, e cea mai grea platina pe care am intalnit-o in jocuri.

12. #72 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    God Of War - I'll Take The Physical Challenge -> Challenge Of The Gods.

Sunt de 3 ore pe el. Injuraturi,nervi,DS3 constant la un pas de a se face bucati trantit de parchet. Spumeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!

13. #73 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by iPaul View Post
    Man, congrats pentru platine.Nu multi se pot mandri cu asa nervi de otel.

14. #74 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Quote Originally Posted by Firezu View Post
    God Of War - I'll Take The Physical Challenge -> Challenge Of The Gods.

Sunt de 3 ore pe el. Injuraturi,nervi,DS3 constant la un pas de a se face bucati trantit de parchet. Spumeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!
    Platinele la jocurile God of War nu sunt grele, insa cele mai multe probleme sunt la challange-uri. Ai nevoie de nervi de otel, eu le am la toate 3 si daca tu consideri ingrozitoare challange-urile la Gow1, sa vezi la Gow2. La un challange am stat si 3 ore.

15. #75 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Momentan cea mai grea platina a mea a fost Demon's Souls ... iar acum ma chinui la Ninja Gaiden 3 , master ninja run nu e chiar asa de ... chinuitor , dar cand m-am uitat la ultimate ninja challenges . Va dura o vreme ... Note : pe ps3trophies.org are rating 10/10 ...A reusit cineva sa-l platineze de aici ?

16. #76 SP
    Junior Member GeoGamer.ro's Avatar
    Sunt 3 tipuri de gameri : Multiplayer gamer -----Adica joci foarte mult online si incerci sa ajungi in top 100 sau chiar 10 (hardcore si tot ce se poate)
    : Campaign gamer ----- Adica joci foarte mult povestea si incerci sa afli toate finalurile daca are mai mult de 1 (normal / easy)
    : Gamer mediocru ----- Adica joci online si povestea nu ti cont prea mult de trofee (KD ratio sau dificultate pe care joci)
    :Trophy Hunter ------ Adica orice iti cere jocul TU FACI !!!!! online sau singleplayer, veteran sau easy, 10000 de kill-uri ,100 de ore jucate ,1000 de comori gasite GOD BLESS YOUTUBE ... un Trophy hunter cand zice am terminat un joc inseamna ca acel joc is OWNED
    Exemplu Platina la Mortal Kombat 9 dureaza minim 28 de zile .... Hannah Montana faci platina in 3 ore / 2pt HM pe zi x 28 zile = 1 Plat MK9 /

17. #77 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Ai spus ca sunt 3 tipuri si ai insirat 4 tipuri...

Si tu care esti?

18. #78 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by GeoGamer.ro View Post
    Sunt 3 tipuri de gameri : Multiplayer gamer -----Adica joci foarte mult online si incerci sa ajungi in top 100 sau chiar 10 (hardcore si tot ce se poate)
    : Campaign gamer ----- Adica joci foarte mult povestea si incerci sa afli toate finalurile daca are mai mult de 1 (normal / easy)
    : Gamer mediocru ----- Adica joci online si povestea nu ti cont prea mult de trofee (KD ratio sau dificultate pe care joci)
    :Trophy Hunter ------ Adica orice iti cere jocul TU FACI !!!!! online sau singleplayer, veteran sau easy, 10000 de kill-uri ,100 de ore jucate ,1000 de comori gasite GOD BLESS YOUTUBE ... un Trophy hunter cand zice am terminat un joc inseamna ca acel joc is OWNED
    Exemplu Platina la Mortal Kombat 9 dureaza minim 28 de zile .... Hannah Montana faci platina in 3 ore / 2pt HM pe zi x 28 zile = 1 Plat MK9 /
    De obicei un Trophy Hunter adevarat nu se uita pe youtube...

19. #79 SP
    Member laurentiu885's Avatar
    Serios ? Si cum reusesti sa iei trofeele de colectie ? Eu la uncharted 2 nu am reusit sa gasesc singur toate comorile . Desi m-am uitat dupa ele am ratat 12 .

20. #80 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by laurentiu885 View Post
    Serios ? Si cum reusesti sa iei trofeele de colectie ? Eu la uncharted 2 nu am reusit sa gasesc singur toate comorile . Desi m-am uitat dupa ele am ratat 12 .
    joci jocul pana le gasesti pe toate...
    ce zici tu se cheama trophy grinder....cu alte cuvinte face trofee la kilogram cu diferite ajutoare(youtube,forum-uri)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast