Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 37 of 37

Thread: Problema sau mi se pare mie?

1. #21 SP
    Member GrimmjowNo6's Avatar
    cine stie in cate luni mi-l aduce si poate imi zic si k nu are nik e de la consola sau tampenii dastea.macar am sunat bine la 08010236702 sau trebuia sa sun in alta parte pt bucuresti sau alte tampenii dastea?

2. #22 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Daca nu ti-l schimba suna la OPC,nu are rost sa il trimiti la garantie si sa "uite" de el.

3. #23 SP
    nu cred k mai am cum sa nu trimit.fatuca cu care am vb mi-a zis k trimite un curier rapid maine sa ia monitorul.dupa ce ajunge o sa vb eu cu cei de la service sa vad ce pot face cu schimbarea.sper sa nu fi scris declaratia aia stupida deageaba.mi-a luat o ora sa ma gandesc cum si ce sa explic.daca e sa nu fiu luat in seama sau sa zica k monitorul nu are nik e de vina consola chiar o sa incerc si varianta cu opc-ul

4. #24 SP
    ciudat k de la cel.ro m-au trimis la benq iar cand am sunat la benq mi-au dat adresa de livrare la darer

5. #25 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    man darer se ocupa de service (este o firma mareeee...cand am sunat pt ceva mi-a rasp o baba si mi-a zis ca fisu nu e acasa )

6. #26 SP
    Member dogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    man darer se ocupa de service (este o firma mareeee...cand am sunat pt ceva mi-a rasp o baba si mi-a zis ca fisu nu e acasa )
    offtopic: LMAO scuze dar nu m-am putut abtine

7. #27 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    eu vb serios. dar asta se intampla in 2005, sunasem sa intreb ceva pentru un client

8. #28 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    offtopic: O baba?! ROFL!!!

9. #29 SP
    acum a ajuns monitorul la dader.am avut noroc si nu a raspuns o baba,mi-a zis sa revin cu un telefon vineri sau luni

10. #30 SP
    Ce sa spun,tu ai avut noroc

11. #31 SP
    sunt curios maine cand sun ce o sa imi zica de monitor

12. #32 SP
    am sunat acum sa ma interesez de monitor si mi-a raspuns iarasi o fatuca si mi-a spus sa revin pe la 2 deoarece colegul ei e in pauza de masa

---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------

am vb cu cel care mi-a testat monitorul si a spus k este o problema la placa de semnal din hdmi.acum astept vesti saptamana viitoare cand vine placa noua din olanda.sper sa se rezolve

13. #33 SP
    o sa iau banii inapoi dupa ce fac aia procedurile......si ca....rile lor.in final o sa ascult sfatul lui bodo si o sa imi iau unul de 24

---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------

am vb cu cei de la cel si o sa imi iau banii luni

---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------

a fost corect cel din service de la cel.a spus k mai dureaza procedura de returnare a banilor pt k ei nu stiu ce au de gand cei de la benq inca.a decis in final de luni incolo pot sa trec pe la service sa iau banii si k o sa ii recupereze ei mai incolo de la benq

14. #34 SP
    veste buna!!!mi-am luat banii azi iar miercuri imi vine monitorul de 24

15. #35 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Bravo... in sfarsit

16. #36 SP
    Sa il stapanesti sanatos Grimm!

17. #37 SP
    sper sa nu imi faca figuri si asta.oricum le-am spus celor de la care iau monitorul de 24 de problema si au spus k il pot returna direct daca intervine ceva

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2