Andrei vin si maine daca e ok (vin inainte sa merg la servicisau chiulesc din nou)
Va rog sa ii urati bun venit in clan noului nostru coleg: DJ Mo!!!! Il luam la niste meciuri de incurajare, dar devine el veteran rapid! Trust me!
Welcome doodle loodle!!!
Asta e transferul sezonuluilol
Bun, deci sa inteleg ca diseara/la noapte bagam cateva meciuri? Eu voi fi intre 22:00-0:00 la tenis, dar dupa un dush, sunt ca nou.![]()
Daca acceptati si un novice in meciurile voastre, as vrea sa particip la ele (e ok si ca spectator)... Si ii multumesc lui Andrei din nou fiindca ma ajutat sa imi cumpar DLC-urile.
In seara aceasta am jucat un turnament de 120 valor, primul meci a fost cu KoR (Kings of Resurrection) pe care i-am batut cu 5-2 iar cel de-al doilea meci cu niste spanioli care au dus la search and retrieve un obiectiv mai mult ca noi iar dupa aceea s-au ascuns cu el in baza, ne-au batut la assasination-ul nostru si la capture & hold, noi i-am batut la bomba noastra, bomba lor si assasination-ul lor, scorul era 3-3 si mai ramasese body count, la care au omorat unul din noi si s-au sinucit toti trei, asta e valor facut pe necinste.
In continuare aveti replay-ul in caz ca n-ati inteles rezumatul: Killzone.com
PS: la sfarsit imi aduc aminte de Clumunari: Mecanon, CHUPAMELA!!!
PPS: nu, nu am somn![]()
Barvo baieti daca iati batutu pe KoR dar nu stiu daca a jucat "prima echipa".oricum e nesimtita faza cu bodycount,toti fac asa!Eu zis sa facem un email la KZ,dar pe site nu au niciun email...
Bookmarks