Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 63 of 84 FirstFirst ... 13 53 61 62 63 64 65 73 ... LastLast
Results 1,241 to 1,260 of 1667

Thread: Dead Men Clan [DM-C] - Killzone 2

1. #1241 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Man fara suparare dar eu daca fac cum am zis mai sus dau f.multe HS cu shotgunul,exp. tharsis .LS si RS sun stickurile anlogice de la controller.

2. #1242 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Enthroll,tu faci echipa!!!
    pai facem cu schimbul, ca sigur o sa fim mai multi.

3. #1243 SP
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    pai facem cu schimbul, ca sigur o sa fim mai multi.
    Da dar stabileste tu cu kobaiashy ca sunte-ti mai in masura cine va juca in prima runda la primul turneu,etc.

4. #1244 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Pai la prima runda din primul turneu vom juca: consol3,k1du,ciprianos.kobayashi.
    La urmatoarea runda vedem cati mai sunt online si daca sunt inca 4,vor juca ei.Sau ceilalti se baga la turneul celalalt daca se va tine si noi continuam sa jucam la primul turneu.Las ca vedem noi atunci....in functie de cati suntem.

5. #1245 SP
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Pai la prima runda din primul turneu vom juca: consol3,k1du,ciprianos.kobayashi.
    La urmatoarea runda vedem cati mai sunt online si daca sunt inca 4,vor juca ei.Sau ceilalti se baga la turneul celalalt daca se va tine si noi continuam sa jucam la primul turneu.Las ca vedem noi atunci....in functie de cati suntem.
    Da man asa jucam,e bine facuta echipa...diseara la 9:30 sa va vad pe KZ sa ne mai "ardem" si noi...

6. #1246 SP
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Da man asa jucam,e bine facuta echipa...diseara la 9:30 sa va vad pe KZ sa ne mai "ardem" si noi...
    Phiruss baby,we will rise to the top

7. #1247 SP
    emperor-visari1-300x200.jpg
    My people... sons and daughters of the Dead Men Clan...
    Out valor it's being tested like never before in the cruel and bloody tournaments of this Saturday. It is within OUR RIGHT to defend and uphold the name of DM-C! YOU are the DEAD MEN! the brave soldiers that proved everybody wrong: WE, THE DEAD, stand united TO CRUSH OUR ENEMIES when the time comes... and the time HAS COME!
    So i call upon (at least) 9 of you to hold the lines this Saturday night! A war on two fronts, 2 teams of 4 and 5 Dead Men.
    Let them know... that victory belongs to the Dead!

8. #1248 SP
    ,super tare Enthroll,deabia astept seara de Sambata

9. #1249 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    My people... sons and daughters of the Dead Men Clan...
    Aoleu da ce-ai cu mama ??

10. #1250 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Quote Originally Posted by andrei1 View Post
    Tragi la picoare si dai hs?Nu stiu cum ti s-a intamplat tie asta,poate ai dat de cateva ori din greseala de la distanta(si mie mi s-a mai intamplat)Si ce inseamna RS si LS?La distanta shotgun-ul nu e bun de nimic.Pana apuci sa-i dai tu 2-3 gloante in unul ala daca are arma de la tactician sau medic(nu stiu cum se numeste ) nu apuci sa-l omori decat daca nu are viata intreaga sau nu te nimereste.Enginer-ul e bun doar pt spatii inchise(radec ,thasis).Si la enginer nu tine tot de accuarity , conteaza si turretele f. mult.Daca sti cum sa le pui faci cel putin 10 killuri pe un server de 30 min 200 kills.Dar oricum rpg-ul in unele situatii e mai bun ca shotgun-ul .Kobayashy si ciprianoss stiu mai bine.
    Sa stii ca e adevarat ce spune consol3!Mi s-a intamplat si mie de multe multe ori, si sa stii ca merge si pe distante mari.In legatura cu botii....botii mei fac 15-20 de kills poate si mai mult pe o harta de 30 min,bodycount.(aerieni si terestrii)

11. #1251 SP
    Banned Dr0ps2000's Avatar
    Mai am putin pana la Ranking 1000 .... Cand pot face un joc cu voi ?

12. #1252 SP
    in seara asta, intre tournaments facem server.

13. #1253 SP
    Pe la ce ora ?

14. #1254 SP
    Haide-ti la KZ sa facem un svr!!

15. #1255 SP
    Cum gasesc serverul vostru sa intru si eu ?

16. #1256 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Se mai fac recrutari? Suntem deja 20 in clan

17. #1257 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    A fost frumos in seara asta ,
    @k1du: man mai mergi la biserica si lasa-te de injurat, ca de fiecare data cand te omoram ziceai de morti si de raniti...

18. #1258 SP
    Diesel k1du's Avatar
    De nervi, oricum, stai linistit ca nu te injuram pe tine sau pe altcineva

19. #1259 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Eh haideti acuma, majoritatea suntem peste 18 ani, asa ca banuiesc ca nu se supara nimeni daca mai scapam cate o injuratura, doua la nervi

20. #1260 SP
    cum s-a terminat meciul de sambata guys? mi-a picat netu cu 1 min inainte si nu am mai putut intra, m-am enervat cumplit si am iesit. sorry. pana nu o sa rezolv nu mai intru, mai mult va incurc, nu are rost. e adevarat ca eram fix 5 online dar si asa e frustrant. italian stone age internet...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 63 of 84 FirstFirst ... 13 53 61 62 63 64 65 73 ... LastLast