Modarea = piraterie = furt, nu ai nici o scuza pentru asa ceva mai ales in cazul jocurilor. Le poti cumpara la reduceri foarte mari atat digital cat si pe disc daca ai rabdare.
Cand eram copil piratam pentru ca nu aveam bani, era usor si nu stiam/intelegeam cat de incorect e fata de dezvoltatori. Numai spun ca piratand te expui la anumite riscuri de scuritate si nu ai realizari, carti, insigne, salvari in cloud, acutualizari etc.
Inainte aveam 15 jocuri originale si peste 50 piratate (spatiul fiind o problema), acum cred ca am peste 500 de jocuri pe PC,PS4,XBOX One si telefon cumparate! Pe langa beneficiile pe care le am cumparand jocuri originale ma simt bine pentru ca sustin munca omului/studioului!
Ce nu imi place e faptul ca se practica la scara larga pretul pe regiune/tara, normal era sa ai un pret fix indiferend de tara, la fel cum e la masini, televizoare etc. Nu mi se pare corect ca un rus sa ia jocul la 75% din pretul pe care eu il platesc in Romania pentru ca suntem in UE si avem preturi de occident!
Era sa uit inainte nu aveai acces la atatea jocuri mai ales intr-un oras mic, nu existau magazine de jocuri. Acum poti sa comanzi imediat pe internet cu cardul si ai acces instant la o librarie imensa: Steam/ Google Play /Playstation Store etc.

Bookmarks