Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 13 of 13

Thread: Probleme VGA - HDMI

1. #1 SP
    Junior Member onizuka_ffx's Avatar

Probleme VGA - HDMI

salutari, am o mica problema, vreau sa conectez un LCD (VGA) la PS3 (HDMI) insa din cate am auzit printr-un astfel de cablu nu voi avea chiar o imagine superba, aici ma refer la culori...

dar am vazut ca sunt convertoare pt. VGA to HDMI (exemplu acesta)... stie cineva daca voi avea rezolutie de 1080p si o claritate precum la televizoare Full HD, monitorul pe care-l am este ful HD... pt ca costa si nu vreau sa fac o achizitie degeaba... va multumesc!!!

2. #2 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    mai bine incerci un DVI to HDMI...amandoua transmit semnal digital....la VGA to HDMI s-ar putea sa nu se vada la fel de bine ..chiar daca are convertor...si cablul DVI-HDMI e mult mai ieftin decat cablu+convertor..
    ..si posteaza aici...avem topic special http://www.consolegames.ro/forum/f15...aystation-3-a/
    dar din ce vad ,nu ai o problema..ci o intrebare..asadar aici..http://www.consolegames.ro/forum/f15...te-un-raspuns/

3. #3 SP
    okay ma mut atunci pe PS3 FAQ

inca ceva de adaugat si gata... la monitor am doar VGA aici e "buba"... asa ca ce sa aleg din cele 2 optiuni???

4. #4 SP
    Quote Originally Posted by onizuka_ffx View Post
    okay ma mut atunci pe PS3 FAQ

inca ceva de adaugat si gata... la monitor am doar VGA aici e "buba"... asa ca ce sa aleg din cele 2 optiuni???
    pai care ar fi a 2-a optiune daca prima e VGA

5. #5 SP
    ma refer la cablu VGA - HDMI sau Convertor VGA - HDMI din ce am postat mai sus!!!

6. #6 SP
    Quote Originally Posted by onizuka_ffx View Post
    ma refer la cablu VGA - HDMI sau Convertor VGA - HDMI din ce am postat mai sus!!!
    daca vrei sa scoti si audio prin portul HDMI al PS3-ului=>neaparat varianta cu convertorul
    daca vrei sa scoti audio prin cealalta interfata =>doar cablu VGA-HDMI

despre calitate..nu stiu ce sa zic..nu cred ca face mare lucru convertorul..

7. #7 SP
    cu ambele pot scoate audio asa ca nu are importanta, ma intereseaza foarte mult claritatea video pe care o pot avea dintre cele doua!!!

8. #8 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Nu o sa ai diferente de calitate intre ele. Monitorul este vga deci esti limitat aici. Daca aveai DVI in monitor era alta treaba...

9. #9 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Exact daca vrei poti sa faci vga-dvi-hdmi desi nush daca merge

10. #10 SP
    monitorul este vga dar are rezolutie de 1920x1080 max... asa ca ar trebui sa se vada full HD... in nu stiu ce sa zic de cablul ala daca chiar imi va reda 1080p avand in vedere ca nu este prin HDMI!!!

11. #11 SP
    de redat iti reda la 1920x1080-Full HD-1080p(acelasi lucru)..dar calitatea sigur nu va fi ca la un HDMI...

12. #12 SP
    Member haimi708's Avatar
    Prin VGA transferi (rulezi) semnal analogic. Prin HDMI (sau DVI) ai semnal digital, deci compari mere cu pere!

Convertorul de care vorbesti e de fapt un amplificator pt semnalul analogic si apoi un convertor din analogic in digital si invers. Daca vei avea asa ceva vei avea semnal HD pe monitor (720p - 1080i-p in functie de joc).

Daca pui un simplu cablu cu mufa HDMI (sau DVI) si cu mufa VGA (sau vei folosi o mufa adaptoare pt asta) se va vedea mai rau decat daca ai scoate semnalul direct din consola (pe mufa audio-video normala) si te-ai conecta la monitor prin cablu VGA (mufa Sony AV-mufa VGA. Verifica si te vei convinge (sau cauta pe forumuri si ai sa vezi ca au patit si altii treaba asta).

Daca vrei sa ai semnal HD foloseste un un convertor digital-analogic, pt a scoate din consola semnal digital prin HDMI si intra in monitor prin VGA cu semnal analogic).

13. #13 SP
    problema asa zis rezolvata... mi-am schimbat monitorul, iar asta pe care-l am nou are DVI... simplu de tot

se poate inchide acest Thread!!!

oricum multumesc baieti!!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.