Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 37 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast
Results 301 to 320 of 721

Thread: MAG - Massive Action Game

1. #301 SP
    Junior Member Recs's Avatar
    Daca e jucat in echipa adversarii nu au nici o sansa. Faza e ca mai toata lumea habar nu are ce face. Obiectivele sunt clare dar majoritatea joaca death match in loc de domination. Ma gandesc ca dupa un timp daca fiecare o sa mai priceapa ce si cum. Faza e ca ptr. un kill primesti cele mai putine puncte: 5. Ptr. un revive primesti 10 , heal pana la 10 , repair 1 punct la 3 secunde, securizare de obiectiv 15. Toate punctele se dubleaza daca esti in zona obiectivului pe care l-ai primit de la squad leader. Una peste alta jocul este bine facut si cele 30 de ore pe care le-am jucat de vineri spun cat de mult imi place.
    Daca isi cumpara cineva jocul sa nu uitati sa va faceti caracterul la raven ca sa putem juca toti impreuna. Eu la level 60 o sa schimb factiunea dar daca o sa fim cativa de pe forum raman la raven. Momentan sunt level 42.

2. #302 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    l-am primit si eu acuma si cred ca voi merge pe SVER

3. #303 SP
    Member justamodel's Avatar
    La SVER trebuia sa astepti tot timpul mai mult pana intrai in joc pe beta. Care sunt primele impresii?

4. #304 SP
    Ca prima impresie pot sa zic ca jocul este extrem de fun.Am jucat doar Sabotage deocamdata.Armele la SVER sunt ok, au un recoil cam mare dar merg si din cate stiu cele mai bune arme sunt la RAVEN(mai ales acel AC200).Am observat ca nu foarte multi au headset si e cam dezorganizat.Am jucat sabotage de cateva ori si am castigat o data deoarece in celelalte meciuri nu aveam un squad leader cu headset si fiecare facea ce vroia .Lipsa headsetului la squad leader,OCC sau platon leader se simte deoarece e cam dezorganizat but killing people is fun .Sniperii sunt putini si sunt folositori doar atunci cand esti la defender (adversarii trebuie sa distruga niste sateliti sau computere ce sunt ele si cand armeaza bombele pe sateliti/computere le trebuie 5 secunde si daca te stii ascunde pe harta ii omori usor) in rest nu prea ii vezi.Revin cu impresii mai incolo

5. #305 SP
    Member muski's Avatar
    Da da da cat mai multe impresii va rog si cat mai detaliat daca se poate

6. #306 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    mi-a venit si mie MAG, poate ne strangem diseara sa-l rupem in 2

---------- Post added 04-02-2010 at 02:24 PM ----------

de aproape 3 ore ma chinuesc sa-l joc si imi apare faza cu mentenanta, dupa ceas ar fi trebuit sa se termine deja, dar.. hmm

---------- Post added 04-02-2010 at 06:15 PM ----------

inca nu merge, ce porcarie de joc !! au trecut 6 ore, desi ei zic ca mentenanta dureaza 2 ore.. si tot nu merge..

---------- Post added 04-02-2010 at 07:18 PM ----------

merge acum, iar prima parere, e ca e un joc cu potential, doar ca are 15 miliarde de bug-uri, cel putin la faza cu conectarea e praf. imi da tot felul de erori, ma scoate de pe server (asta inainte sa intru in joc).. parerea mea e ca trebuiau sa-l mai tina in teste o perioada..

7. #307 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    [url][url]

NOTA: 8.2

8. #308 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Zipper: M.A.G. shines with a headset PlayStation University
    “We did a lot with MAG to utlise the headset. We have proximity chat, team chat, we also have leadership chat; so platoon leaders and squad leaders can talk with one another. We even have the ability for the OIC to talk to all 127 people on his team, so we’re doing some really interesting things with voice chat, and we hope people utilise it.”

9. #309 SP
    Junior Member Recs's Avatar
    Faza e ca am bagat zeci de meciuri ca squad leader sau platoon leader. Si poti sa le zici tu ce vrei la oameni ca ei fac numa ce vor ei. Le spui sa atace punctul cutare iar ei stau si campeaza de pe o colina pana la sfarsitul meciului. Nu intereseaza pe nimeni nimic. Vorbesc aici de marea majoritate. De asta cel mai jucat mod online este DM. Stai la umbra si incerci sa faci ratie pozitiva.

10. #310 SP
    Member muski's Avatar
    Pai tre sa adunam mai multi romani sa ne facem si noi un squad ceva atunci sa le rupem capul. Cred ca il voi comanda si eu pe luni marti ma mai gandesc....

11. #311 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    cei care au facut clanuri pe afara, sunt imbatabili din cate am vazut.. eu m-am bagat la Raven, insa nu m-am jucat foarte mult.. am si headset, cand vreti, ne strangem si ne jucam

12. #312 SP
    Member muski's Avatar
    Pai ar trebui sa fim si noi cam 10 asa... care sa jucam mai mereu, dar au doar cativa jocul, din cati am eu in lista.... cine mai are MAG-ul sa posteze aici si un id de PSN ceva .... in curand cred ca vine si la mine jocul, eu de fapt astept mai multe opinii despre joc inca sunt cam indecis...

13. #313 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    MAG trebuie jucat. Nu pareri, nu videos, nu note. Trebuie sa iti pui casca, sa iei controlerul si vei simti imersiunea acestui joc. Dupa 5 nopti de MAG, am jucat putin BFBC2 si...mai bine ma opresc aici.

14. #314 SP
    Eu sunt la SVER, am facut si clan si cine vrea sa intre pm.Mentionez ca nu e clan de romani only,suntem 3 deocamdata : eu,un american si un englez
    (PSN id e la semnatura add me )

15. #315 SP
    Member muski's Avatar

Clipul asta arata cat de misto ar trebui sa fie jocul atunci cand e jucat cu un squad organizat! Gata, m-am convins, voi comanda jocul si eu jocul astazi, sper sa se adune cati mai multi romani sa ardem niste indieni.

16. #316 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    MAG trebuie jucat. Nu pareri, nu videos, nu note. Trebuie sa iti pui casca, sa iei controlerul si vei simti imersiunea acestui joc. Dupa 5 nopti de MAG, am jucat putin BFBC2 si...mai bine ma opresc aici.
    Nu te opri,ca eu vreau sa ma decid intre MAG si BC2

17. #317 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    Same here... nu stiu ce sa fac... voi ce propuneti ?

18. #318 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    Same here... nu stiu ce sa fac... voi ce propuneti ?
    Eu as merge pe BC2, asta dupa impresia facuta de Battlefield-urile de pe console, MAG am jucat beta si cum spunea cineva intr-un review, nu se prea vad aia 256 de jucatori intr-un meci.

19. #319 SP
    Junior Member tjay's Avatar
    Eu unul merg pe MAG. Dupa ce am jucat MAG cateva zile bune la raven, apoi am jucat bad company 2 demo pot spune ca mi sa parut extrem de plictisitor pe langa MAG . Nu are intensitatea si haosul din Mag.E adevarat ca pare mult mai bun bad company 2 din toate privintele, but MAG has soul .
    Add me ravens, psn: Tjay23

20. #320 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    Amandoua . Sunt jocuri diferite exact cum e diferit BC2 de MW2 .Am jucat closed beta la MAG dupa care mi-am cumparat MW2....Mi se parea ciudat MW2 dupa MAG si parca nici nu-mi placea . Dupa ce am jucat MW2 mi se pare ciudat BC2 ....si tot asa ...Fiecare din jocurile astea are farmecul lui daca investesti timp sa-l cunosti .Mi-am comandat si eu MAG si o sa joc la VALOR .
    Daca trebuie sa alegi neaparat pe unul din ele tzi-as recomanda BC2 . De ce ?
    Pai uite ...la MAG fiecare o sa jucam cu alta factiune , o sa potzi sa schimbi relativ tarziu factiunea si nici nu sunt chiar asa de multzi playeri romani . La BC2 o sa fie plin de romani (iti garantez ) , o sa potzi sa te joci cu oricare din friends-ii tai fara sa te gandesti ...." Maaamaaa ce naspa ca ala e raven si eu vreau sa fiu Valor !! " Plus ca BC2 nu mi se pare un joc in care sa investeti chiar asa de mult timp . MAG mi se pare putzin mai Hardcore si cred ca tre sa investesti multe ore ca sa te bucuri cu adevarat de el .
    Cel putzin asa vad eu lucrurile . Ar fi fost excelent daca MAG ar fi aparut intr-o perioada mai secetoasa de FPS-uri . In felul asta l-ar fi cumparat mai multi ...asa , majoritatea au ales MW2 (care este inca destul de "cald ") si viitorul BC2 . Nu stiu de ce nu tzi-ai luat si MW2(fun rau in multiplayer ) ...presupun, din cauza ca esti harcore cu Uncharted 2
    Tot e bine ca pana la urma pe oricare l-ai alege nu cred ca o sa-tzi para rau
    Bafta

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 37 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast