Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 37 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast
Results 321 to 340 of 721

Thread: MAG - Massive Action Game

1. #321 SP
    Member muski's Avatar
    Eu cu siguranta voi merge pe MAG , nu ma intereseaza prea mult grafica la un sooter cand joc multiplayer, ca in plin razboi nu stau sa ma uit de pe coline la copaci, balti si munti...... ci ma duc sa rup cati mai multi indieni. Pt mine conteaza gameplay-ul si atmosfera din joc. Bad company 2 am jucat demo dar... nu prea e pe gustul meu , e un joc bun dar nu pe gustul meu din cat am jucat.

Un squad de romani in MAG cred ca e MAGIE , jocul se bazeaza pe echipa ... nu pe kiluri si stat la panda. Deci chiar acum voi da comanda de la web de joc, sper sa vina pana marti sau miercuri

2. #322 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Care este diferenta intre MW si MAG, in afara de faptul ca ai un milion de oameni pe harta? Din ce am vazut in beta: haos, nu stiam cand sunt lovit sau nu, alergam 15 minute pe harta ca sa ma ia un sniper dintr-un boschete aflat la alte 10 minute de mine.

sau il face asa bun faptul ca este exlusiv PS3?

3. #323 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Pai ideea e, ca in Battlefield sa te respawnezi de la squad leader

4. #324 SP
    Member muski's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Care este diferenta intre MW si MAG, in afara de faptul ca ai un milion de oameni pe harta? Din ce am vazut in beta: haos, nu stiam cand sunt lovit sau nu, alergam 15 minute pe harta ca sa ma ia un sniper dintr-un boschete aflat la alte 10 minute de mine.

sau il face asa bun faptul ca este exlusiv PS3?

Sunt diferite obiective de facut, cum am mai spus jocul e mai mult de echipa, trebuie sa stai unit cu coechipierii, cand mori vei lua heal din partea partenerului, deasta zic ca aici trebuie neaaparat un squad de playeri cu care sa te intelegi , care sa aiba headset, trebuie coordonare..., eu unul de abia astept sa il joc, am vazut f f mult gameplay si am urmarit intens, deoarece nici eu nu eram prea sigur daca sa il iau sau nu.

Oricum trebuie acordat timp si rabdare jocului, usor usor se gasesc si oameni pt squad... , de miercuri va astept sa jucam

5. #325 SP
    Member justamodel's Avatar
    MW ii un fel de arcade, it timp ce MAG si BC2 un fel simulation

6. #326 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Daca vrei realism joaca OF2 sau Arma.
    MAG e joc de echipa, pacat ca foarte putini jucatori stiu asta. Daca nu joci in echipa i se duce farmecul.

7. #327 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Sti care e chestia cu MAG-ul... momentan nu cred ca sunt 9 membri ce sa aiba acest joc pe forum... eu o sa iau BC2 la lansare si MAG cand o sa fie mai multi romani ce il vor detine si care il vor juca desigur

8. #328 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    eu o sa iau BC2 la lansare
    /offMAG: La cum se prezinta beta la jocul asta, presimt ca la lansare o sa jucam Lobby games.

9. #329 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Devil's work
    Attached Images Attached Images dsc05880.jpg

10. #330 SP
    Junior Member divatz's Avatar
    Eu cred ca o sa fac in felul urmator: MAG pe PS3 (doooh......evident) si BC2 pe PC .

11. #331 SP
    Junior Member Magic's Avatar
    Eu am intrat la RAVEN. PSN:SergentM

12. #332 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Si eu sunt in RAVEN: rulzmaker .. am si headset

13. #333 SP
    Member ramusg's Avatar
    il iau si eu in curand si ma bag tot la Raven...sper sa merite jocul, am cam stat pe ganduri pana am dat comanda.

14. #334 SP
    Member muski's Avatar
    Eh atunci si eu ma bag RAVEN facem un squad ceva si ne tinem de treaba. Jocul e deja comandat, o sa va adaug in lista de PSN.

15. #335 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    e cineva la SVER?

16. #336 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    cand va vin jocurile sa vorbiti cu ffocus sa facem un clan de romani, poate se baga si recs..

17. #337 SP
    Member muski's Avatar
    Pai cu siguranta vom face , e pacat rau....... ,eu momentan somer asa ca voi fi disponibil oricand . Mie cred ca imi ajunge miercuri jocul si ma bag raven ca am vazut ca majoritatea romanilor sunt raven. Ramane sa vb....

18. #338 SP
    Member maweryck's Avatar
    Mi-a venit si mie astazi (jocul nu altceva ) ...
    Jocul asta mi-a placut enorm de mult in closed beta si am zis ca este un must buy pt mine . Prima idee care imi vine in cap ..dupa ce am jucat pana la lvl 12 : la Domination (128 vs 128) parca e ca la loz in plic : daca iti pica un comandant de pluton sau de squad bun . Daca nu nimeresti niste oameni d'astia ...e pa jocul ...frustrare maxima si haos total .Daca nu e nimeni care sa conduca oamenii si sa foloseasca asseturile cum trebuie nu prea ai ce sa faci ....ori iesi ori te pui pe campat ...tu singur ori ce ai face nu reusesti sa inclini balanta in favoarea echipei tale , poate doar daca esti Dumnezeu . Ma gandesc ca experienta jocului o sa se schimbe in bine dupa ce se mai cern oamenii , invata toti ce tre sa faca si raman numai aia dedicatzi .
    Ma dispera la culme faptul ca dupa ce nimeresti o echipa buna cu care te-ai coordonat bine si tzi-a facut placere sa joci nu poti ramane acolo sa astepti urmatoarea runda si incepe iar loteria ....sau poate nu stiu eu cum sa fac .
    Am avut parte si de vreo 2 -3 jocuri care m-au impresionat .O runda a inceput cu un american care ne-a spus scurt ca este comandantul (seful suprem ...ca nu mai stiu cum se numeste ) si a inceput sa dea ordine la comandantzii de pluton si de squad ...ce sa faca .....cum sa faca ...ce asseturi sa foloseasca ceva de genul asta iar squad leader-ul meu a raspuns scurt cu " yes sir !!! " lol ...am castigat frumos ...detasat ...si la sfarsit ne-a spus " Good job Valor !" si binenteles ca ne-a mangaiat si pe cap lol
    Un alt lucru care mi-a placut , am avut senzatzia ca media de varsta este mai mare sau cel putzin lumea este mai serioasa decat in alte jocuri iar majoritatea chiar se screm sa castigam ....pacat ca unii nu prea gandesc .
    Jocul este clar o experienta interesanta .Vreau sa mai aflu despre joc ....astia care il avetzi la ce sa ma astept d;acum in colo ?
    De la ce nivel se poate schimba factiunea ?

Bafta

19. #339 SP
    Member muski's Avatar
    Eu stiu ca factiunea se poate schimba dupa ce faci lvl maxim la una din ele.... daca nu sper sa ma corecteze cineva... eu de abia astept jocul.. si te asigur maveryck ca in timp jocul se va juca asa cum trebuie. E abia la stadiul in care lumea invata sa il joace si vede cam cum sta treaba. Cu timpul camperii se vor plictisi de campat si vor intra in actiunea si ideea jocului , eu unul abia astept sa pun mana pe el si sa ne facem un squad de indieni pusi pe razboi.lol

20. #340 SP
    Junior Member Recs's Avatar
    Ma faceti sa iau o decizie grea. Eu sunt level 57 si vroiam sa schimb factiunea dar cum acuma sunt la Raven si daca toti va bagati la Raven nu mai stiu ce sa fac. Daca e vorba de un clan ma bag cu siguranta. Cine primeste jocul si vrea sa ma adauge in lista de prieteni user-ul meu este Recs14.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 37 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast