Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 37 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast
Results 381 to 400 of 721

Thread: MAG - Massive Action Game

1. #381 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Personal gasesc foarte interesanta miscarea asta de trupe. Desi este extrem de greu sa castigam pe Domination, pana acum la lvl 48, nu am simtit nevoia sa schimb factiunea. Pur si simplu m-am atasat de Raven. Sunt oameni extrem de buni la SVER, care au luat jocul in serios si care chiar folosesc echipamentul din dotare. Eu ma uit cateodata, ce strategie au vizavi de bunkere, lectie de tactica in puii mei...

Tough bastards

2. #382 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Nu "frate" doar ca ai/ai avut parte de jucatori prosti punct, overpowered este orice echipa aflata in defense logic.

Fiecare a inteles ce vrea din ce am zis, in fine nu-mi mai bat capul...maweryck te invit inainte sa cedezi si sa te intorci la magnificul mw2 sa incerci si celelalte factiuni poate chiar SVER sa vedem ce sanse ai sa castigi la Raven acasa pe aquisition cu ambele echipe echilibrate ca experienta de joc, eu zic ca va fi easy pie.

Sincer acum relaxati-va joinati toti la SVER ca sa dormiti un pic mai bine ca noi ne mutam la Raven

THE MOVEMENT
    ca sa nu mor prost te-ai simtzit cumva jignit ca m-am adresat cu "frate" ?
    Nu ma intelegeti gresit , eu imi spun oful si am incercat sa explic de ce este frustrant pt mine . Sunt convins ca daca aveam macar 2-3 friends-i romani cu care sa joc ar fi fost cu totul alta experienta ...
    Si nu inteleg cu ce este un gamer mai lame daca ii place MW2 sau daca ii place si MW2 si BC2 ....
    Am explicat in urma cu cateva pagini (sau pe alt thread nu mai stiu exact ) ca mi se pare o prostie sa compari niste jocuri total diferite ...exact cum ai compara mere cu portocale . Pur si simplu pt mine in momentul de fata MW2 nu-mi ofera doza de frustrare pe care mi-o ofera MAG ...

3. #383 SP
    Meh, acu' d'aia au fost create factiunile, cred eu. Ne mai intepam, glumim, ne mai rupem capu'. Hai sa pastram un ton cazon si sa ne diCstram. Pe alte forum-uri sunt dedicati rau tipii. Ce-mi citesc ochii...

GG SergentM

4. #384 SP
    Member muski's Avatar
    Quote Originally Posted by ramusg View Post
    Hai sa facem un recensamant si sa vedem cati sunt Valor, cati Raven,cati Sver, ok? Vreau sa vad unde sunt mai multi romani pt a face squad bun. Exemplul pt post :"eu sunt Sver..."etc
    Eu sunt RAVEN si inca vreo 4 de pe forum... mawerick e VALOR, iar Vagabone e SVER, intrati la RAVEN ca poate daca o sa ne intelegem bine in squad intram si peste SVER usor usor... trebuie doar putina ambitie, rabdare, antrenament si mai ales TEAMPLAY, fara teamplay nu se rezolva nimic.

5. #385 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Eu il iau azi... initial vroiam sa intru la SVER dar vreau sa joc cu romani in squad... asa ca RAVEN HERE I COME!

---------- Post added 14-02-2010 at 07:41 PM ----------

Da... miam facut un caracter RAVEN... si am jucat vreo 4 meciuri din care Valor a castigat de 3 ori si SVER o data...

6. #386 SP
    Member ramusg's Avatar
    Ok , intram la Raven, marti imi vine jocul si ne vedem atunci in clan, intra si Cosminbad cu mine si o sa formam un squad de 9 pana la urma f bun.Bafta.

7. #387 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    da da

8. #388 SP
    Super... am inceput si eu sa omor cate unul... cate doi... merge treaba dar mai am intrebari legate de joc ... cand imi vin in minte o sa le scriu

9. #389 SP

10. #390 SP
    Member ramusg's Avatar
    Mie imi mai intarzie jocul , il primesc miercuri, sa-mi pastrati un loc in clan.

11. #391 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    cat de tari sunt trofeele

12. #392 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Daca cumva fac rost de MAG vineri, cu ce factiune sa incep? Am loc printre voi? V-ati adaptat greu la controale? Se pot aborda mai multe moduri de joc? (eu nu am rabdare sa campez)

13. #393 SP
    George, credema ca jocul asta ii SUPER!!!... te adaptezi mai greu dar e MASIV!... cumparal si ni te alaturi in RAVEN ... azi am facut 5 levels si pot sa joc in 128 vs 128

14. #394 SP
    Member muski's Avatar
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    Daca cumva fac rost de MAG vineri, cu ce factiune sa incep? Am loc printre voi? V-ati adaptat greu la controale? Se pot aborda mai multe moduri de joc? (eu nu am rabdare sa campez)

Te asteptam la RAVEN , iar jocul asta nu e joc de campat te asigur eu, asa ca stai linistit

15. #395 SP
    si eu sunt level 4 acum. e interesant jocul. Secretul e sa nu renunti nici daca te omoara. poate te salveaza un doctor si atunci nu mai pierzi timpul sa alergi din baza pana in batalie. Eu sunt multumit de Raven pana acum. Pentru cei care incep sa joace acum, le recomand sa faca trainning-ul care nu e asa de mare, dureaza putin si iti da un level up la sfarsit. ca sa nu intrati exact in mijlocul focului. Pentru G-xtreme: controlul e aproape la fel ca in MW2 cu exceptia butonului de schimbat arme(cu R2 schimbi armele, cu L1 schimbi grenadele, repair kit, medi kit) In rest e la fel. Ca si sensibilitate , mi se pare ca te rotesti mai greu ca in MW2, am mai marit senzitivitatea dar dupa aia era mai greu sa tintesc. Ma adaptez usor usor. E un joc misto. Am intalnit si un bug: dupa ce am murit si asteptam sa ma respawnez(vreo 19 sec) cand treceau secundele , o luau de la capat fara sa ma bage iar in joc. Pana la urma si-a revenit dar a fost enervant. Iar altadata m-a scos din joc din senin, cica am pierdut legatura cu server-ul. Grafica mi s-a parut la inceput uratica fata de MW2 dar tind sa cred ca e chiar mai buna.(raman urme de gloante pe pereti, umbre mai multe etc). Sunetul mi-a placut ca e DTS nu DD. ii multumesc lui Muski pt ca m-a familiarizat pe acolo cu jocul.

16. #396 SP
    Member ramusg's Avatar
    Nu mai pot, vreau si eu ! De ce draqu imi intarzie atata jocul?!

17. #397 SP
    Member muski's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    ii multumesc lui Muski pt ca m-a familiarizat pe acolo cu jocul.
    Cu placere, doar e si normal, nici eu nu prea stiam la inceput, cu timpul inveti cum sta treaba. La inceput cel mai important e heal-kitul, faci f f multe puncte daca ajuti echipa, e si spre binele tau sa dai heal si spre binele celui care e mort , eu personal ma cam oftic ca imi face casca probleme, nu e sony originala am una de nokia, si cand merge cand nu merge..... tre sa cumpar una sony neaaparat.

18. #398 SP
    Eu am luat un Lg cu 50 ron dintr-un magazin oarecare de telefonie mobila si merge f bine. Cea mai ieftina care am gasit-o

19. #399 SP
    Member ramusg's Avatar
    Pana la urma o sa-mi vina maine varianta japoneza pt ca varianta US comandata initial intarzie si nu mai am rabdare, intrebarea mea: mai are cineva varianta japoneza? Daca da, sa-mi spuna si mie daca este ceva diferit la ea sau daca sunt servere diferite etc. Merci.

20. #400 SP
    Member televizor's Avatar
    Teoretic nu este (ma rog, in afara de cutie si manual), ar trebui sa poti sa joci cu toata lumea. Te rog posteaza aici daca ai probleme cu jocul ca sa stie lumea ce si cum.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 37 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast