Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: PS3 Super Slim 500GB

1. #1 SP
    Junior Member Foarfeca's Avatar

PS3 Super Slim 500GB

Am găsit un ps3 super slim 500GB cu most wanted inclus la 800 de lei, însă a zis că mi-o lasă la 700 dacă plătesc eu transportul.Garanție nu mai are, și voiam să vă întreb dacă a avut cineva probleme cu el.Tata nu mă lasă să-mi iau și mi-am strâns bani singur, dar nu vreau să mă trezesc că nu mai merge peste câteva zile.Bani de unul nou nu am, mai ales că unul de 12GB e acum 9 milioane, nu mai e 8.
    1.Ați avut probleme?
    2.Poate da YLOD?
    3.Am văzut pe net niște freez-uri.Se întâmplă frecvent?
    Băiatul mi-a zis că nu a folosit-o mult timp, și că nu mai are timp să se joace.
    Ce să fac?Să o iau pe asta?

2. #2 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Aveau in Altex la Unirii ps3 de 12 gb la 799 ron (am fost pe acolo pana in craciun, pe 23 parca). Daca vrei sa fie totul safe mai asteapta si ia una cu garantie.
    Nu cred ca ai probleme cu ylod-ul la modelul asta, cel putin eu nu am auzit pe cineva.
    Freez-uri mai da orice consola.

3. #3 SP
    Junior Member xbox 360's Avatar
    Daca userul e de incredere, eu zic ca poti sa il cumperi linistit.

4. #4 SP
    Junior Member Foarfeca's Avatar
    Băiatul cred că e de încredere.Mi-a zis că îmi face mâine un video. iry până pe 25 decembrie au fost toate la 799.
    Am văzut pe youtube pe unii cărora le dădea freeze și nu mai răspundea la nicio comandă.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Bookmarks