Baieti, daca iau God of War 3 zona 2 acuma, si mai incolo o sa iau zona 1 (pe care o sa-l pastrez), o sa am aceeasi lista de trofee pt cele 2 jocuri? Sau daca sunt zone diferite, sunt si listele diferite?
da, o sa ai aceleasi trofee.. de obicei nu sunt compatibile salvarile.. eu am patit asa la little big planet - am avut versiunea standard, zona 2, dupa care mi-am luat goty zona 1, salvarile nemai putand fi folosite pe cea de-a doua varianta. in schimb la modern warfare 2, aceeasi poveste, trofeele ramase, chiar si progresul facut in multiplayer.
Am schimbat eu zona din 3 in 1 si cu trofeele nu vad vreo problema, in schimb save-ul l-am pierdut![]()
cu placere, de mentionat ca salvarile singleplayer la mw2, la fel nu au fost valabile. deci trofeele sunt bune, salvarile nu.. (daca totusi ai ambele variante, vei putea folosi si salvarile vechi, ele sunt inca valide, dar nu pot fi folosite de acelasi joc pe zona diferita - caz care s-ar aplica in majoritatea jocurilor.).
PS: singurul joc de care am cunostinta si are trofee diferite (chiar daca ai platina la unul, pe celalalt il iei de la 0).. este Demon's Souls. Varianta zonei 3 are trofeele ei, in timp ce zona 1 si 2 au trofeele lor (trofeele sunt la fel doar ca se acorda de doua ori - poti avea platina la acelasi joc de doua ori, avand zona 3 si zona 1/2).. Este singurul joc care nu are trofee "compatibile" (de care stiu eu).
Pai in afara de Demon's Souls mai sunt cateva :
G.I. JOE (European),G.I. JOE (North American),Pro Evolution Soccer 2010 (Europan),Pro Evolution Soccer 2010 (North American),Pro Evolution Soccer 2010 (Japan),Wanted (Europan),Wanted(German Ver.),Batman: Arkham Asylum,BioShock,Cross Edge,F.E.A.R. 2: Project Origi,Frogger Returns,Heavy Weapon,LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues,Lemmings (European),Lemmings (North American),Lemmings (Japan),NBA 2K10,Sacred 2 - Fallen Angel,Skate 2,The Last Guy,Vandal Hearts: Flames of Judgment,Way of the Samurai 3
GoW 3 e relativ usor, dar trebuie sa termini jocul pe Titan.
GoW 1 are cam aceeasi dificultate, trebuie sa termini jocul in sub 5 ore si Challenge of the Gods mi s-au parut foarte grele.
GoW 2 mi se pare cel mai usor din serie.
Probleme ar mai fi la: "Complete Challenge of the Gods/Titans", "Collect all Gorgon Eyes/Phoenix Feathers etc." si la "Upgrade all your Magic and Weapons"
Am cautat peste tot insa nu am gasit nimic legat de trofee la 50 Cent: Blood on the stand, dar totusi vad ca tipu asta are platina. Oare de ce?
bleeds (50 Cent: Blood On The Sand Trophies) | PlayStation 3 Profile
Baieti...am si eu o nedumerire.La PES 2010 este un trofeu Long ranger sau ceva de genu' sa dau un gol de la 35 de metri sau mai mult da' nu precizeaza daca din lovitura libera sau pur si simplu din gameplay si am dat gol de la jumatatea terenului si nu mi la dat...de ce oare?
Multumesc anticipat![]()
probabil ca a fost un bug.
incearca asa
Long Ranger
A title awarded when you score from 35m or more.
1st Step:Go to one of does teams that don't even exist (Team a, b, c...) and put the goal-keeper scoring the corners. 2nd Stepo a match against than team in beginner. 3rd step: Kick the ball to corner and gain possession right after. The Goal-keeper will score the corner so, once you have possession you shoot from half court and score!
Pai normal ca se schimba ai diferite challenge-uri care trebuie sa le faci la o anumita dificultate...si sunt unele care te chinui foarte mult de aceea cand obtii platina esti mandru de ea...asa ce rost are sa dai bani pe un joc,il joci la easy si gata il schimbi?
---------- Post added 25-04-2010 at 12:40 AM ----------
Trofeele mele de platina sunt urmatoarele:
Uncharted 1
Bayonneta
Need For Speed Shift
si in progres Assasin's creed 2...doar ca m-am plictisit momentan de elma relaxez cu un Uncharted 2 multiplayer
la Battlefield Bad company 1 este un trofeu care suna cam asa : Vehikill : (online) Get at least on kill in every vehicle . Stiu ca ii intrebare cam cretina da totusi o pun : masinuta de golf se pune ? Din aia nu poti nici macar sa tragi si nici nu stiu daca poate omora pe careva calcandu-i. un raspuns simplu imi trebuie : Yes or No ? (daca se pune masinuta de golf sau nu )
By k1du in forum Sony PlayStation 3
By SirAndrew in forum Sony PlayStation 3
By morea2love in forum Sony PlayStation 3
By erik95 in forum Console News
By istrategie in forum Help Desk
Bookmarks