Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 24 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 ... LastLast
Results 381 to 400 of 465

Thread: Trophy

1. #381 SP
    Member DJ-InFeRnO-'s Avatar
    Quote Originally Posted by killlemalll3 View Post
    Are primul Assassin's Creed trophies si nu stiu eu?!
    Am gresit ....e Assassin's Creed II,primul NU are trofee

2. #382 SP
    Member televizor's Avatar
    Baieti, daca iau God of War 3 zona 2 acuma, si mai incolo o sa iau zona 1 (pe care o sa-l pastrez), o sa am aceeasi lista de trofee pt cele 2 jocuri? Sau daca sunt zone diferite, sunt si listele diferite?

3. #383 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    da, o sa ai aceleasi trofee.. de obicei nu sunt compatibile salvarile.. eu am patit asa la little big planet - am avut versiunea standard, zona 2, dupa care mi-am luat goty zona 1, salvarile nemai putand fi folosite pe cea de-a doua varianta. in schimb la modern warfare 2, aceeasi poveste, trofeele ramase, chiar si progresul facut in multiplayer.

4. #384 SP
    Member televizor's Avatar
    Interesant. Mersi pt raspunsul excelent si rapid.

5. #385 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Am schimbat eu zona din 3 in 1 si cu trofeele nu vad vreo problema, in schimb save-ul l-am pierdut

6. #386 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    cu placere, de mentionat ca salvarile singleplayer la mw2, la fel nu au fost valabile. deci trofeele sunt bune, salvarile nu.. (daca totusi ai ambele variante, vei putea folosi si salvarile vechi, ele sunt inca valide, dar nu pot fi folosite de acelasi joc pe zona diferita - caz care s-ar aplica in majoritatea jocurilor.).
    PS: singurul joc de care am cunostinta si are trofee diferite (chiar daca ai platina la unul, pe celalalt il iei de la 0).. este Demon's Souls. Varianta zonei 3 are trofeele ei, in timp ce zona 1 si 2 au trofeele lor (trofeele sunt la fel doar ca se acorda de doua ori - poti avea platina la acelasi joc de doua ori, avand zona 3 si zona 1/2).. Este singurul joc care nu are trofee "compatibile" (de care stiu eu).

7. #387 SP
    Pai in afara de Demon's Souls mai sunt cateva :

G.I. JOE (European),G.I. JOE (North American),Pro Evolution Soccer 2010 (Europan),Pro Evolution Soccer 2010 (North American),Pro Evolution Soccer 2010 (Japan),Wanted (Europan),Wanted(German Ver.),Batman: Arkham Asylum,BioShock,Cross Edge,F.E.A.R. 2: Project Origi,Frogger Returns,Heavy Weapon,LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues,Lemmings (European),Lemmings (North American),Lemmings (Japan),NBA 2K10,Sacred 2 - Fallen Angel,Skate 2,The Last Guy,Vandal Hearts: Flames of Judgment,Way of the Samurai 3

8. #388 SP
    Call of Duty Clasic Platinum #19

9. #389 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Este greu sa faci platinum la GOW3 ? Sau alt GoW COllection ?

10. #390 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    GoW 3 e relativ usor, dar trebuie sa termini jocul pe Titan.
    GoW 1 are cam aceeasi dificultate, trebuie sa termini jocul in sub 5 ore si Challenge of the Gods mi s-au parut foarte grele.
    GoW 2 mi se pare cel mai usor din serie.

Probleme ar mai fi la: "Complete Challenge of the Gods/Titans", "Collect all Gorgon Eyes/Phoenix Feathers etc." si la "Upgrade all your Magic and Weapons"

11. #391 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Am cautat peste tot insa nu am gasit nimic legat de trofee la 50 Cent: Blood on the stand, dar totusi vad ca tipu asta are platina. Oare de ce?
    bleeds (50 Cent: Blood On The Sand Trophies) | PlayStation 3 Profile

12. #392 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    @Walkman: Doar versiunea japoneza a jocului are suport de trofee.

13. #393 SP
    ZecaR_13 BliZZarD's Avatar
    Baieti...am si eu o nedumerire.La PES 2010 este un trofeu Long ranger sau ceva de genu' sa dau un gol de la 35 de metri sau mai mult da' nu precizeaza daca din lovitura libera sau pur si simplu din gameplay si am dat gol de la jumatatea terenului si nu mi la dat...de ce oare?
    Multumesc anticipat

14. #394 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by BliZZarD View Post
    Baieti...am si eu o nedumerire.La PES 2010 este un trofeu Long ranger sau ceva de genu' sa dau un gol de la 35 de metri sau mai mult da' nu precizeaza daca din lovitura libera sau pur si simplu din gameplay si am dat gol de la jumatatea terenului si nu mi la dat...de ce oare?
    Multumesc anticipat
    probabil ca a fost un bug.

incearca asa

Long Ranger
    A title awarded when you score from 35m or more.
    1st Step:Go to one of does teams that don't even exist (Team a, b, c...) and put the goal-keeper scoring the corners. 2nd Stepo a match against than team in beginner. 3rd step: Kick the ball to corner and gain possession right after. The Goal-keeper will score the corner so, once you have possession you shoot from half court and score!

15. #395 SP
    God of War II Platinum #20!!

16. #396 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Domnule draga, ma pasioneaza subiectul...tocmai d-aia sunt curios care e diferenta daca joci un joc cu trophy sau exact acelasi joc dar fara trophy...se schimba ceva sau jocul ramane de fapt la fel
    Pai normal ca se schimba ai diferite challenge-uri care trebuie sa le faci la o anumita dificultate...si sunt unele care te chinui foarte mult de aceea cand obtii platina esti mandru de ea...asa ce rost are sa dai bani pe un joc,il joci la easy si gata il schimbi?

---------- Post added 25-04-2010 at 12:40 AM ----------

Trofeele mele de platina sunt urmatoarele:
    Uncharted 1
    Bayonneta
    Need For Speed Shift

si in progres Assasin's creed 2...doar ca m-am plictisit momentan de el ma relaxez cu un Uncharted 2 multiplayer

17. #397 SP
    Junior Member Sin3D's Avatar
    Cine are FIFA 09 si este dispus sa ma ajute la 2 Trofee add : Klax187

18. #398 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by Sin3D View Post
    Cine are FIFA 09 si este dispus sa ma ajute la 2 Trofee add : Klax187
    Oricum nu mai poti face platina,e imposibil daca nu ai trofeul cu ligile alea care sunt inchise acum de EA,asa ca nu te chinui degeaba!

19. #399 SP
    Heavy Rain Platinum #21

20. #400 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    la Battlefield Bad company 1 este un trofeu care suna cam asa : Vehikill : (online) Get at least on kill in every vehicle . Stiu ca ii intrebare cam cretina da totusi o pun : masinuta de golf se pune ? Din aia nu poti nici macar sa tragi si nici nu stiu daca poate omora pe careva calcandu-i . un raspuns simplu imi trebuie : Yes or No ? (daca se pune masinuta de golf sau nu )

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 24 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 ... LastLast