si alta intrebare: la community bulina verde in dreptul prietenilor apare doar cand joaca online sau si atunci cand joaca gt5 in alte moduri decat online?
Printable View
ms. am intrat si apoi am intrebat. nu imi dau seama daca eu pot sa-mi vand masinile mai avantajos acolo decat daca le-as vinde cu sell normal. mai sap
Nici la special eventuri nu pot participa romani. :wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::w all::wall:
Is curios daca folosesti cont de US/UK/... cu adresa falsa si castigi ce se intampla.
Pfoa, am crezut ca am dat de aur cand am vazut 1mil Cr premiu pt doar 5 ture pe SS5 pt locul 1, dar mare dezamagire cand incepi cursa si ai de recuperat 12 pozitii.Juma de ora am dat restart-uri.
Mda. Dupa ce am cheltuit 100000 pe tuning la o masina...d-abia am scos locul 1400 la un time atack.;)
Excelent suportul pana acum. Un joc pt fani
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
minunat..s-a ajuns cu dupingul si cu exploitul in acest joc la rang de arta...toate cu acordul PD.
Super content!
Dar cel putin eu am avut probleme cu load'uri infinite in seara asta. Poate e de la trafic intens, oricum m'a facut sa las evenimentele noi pe maine
Am facut eventurile de race noi dar am avut si eu probleme de loading incet si chiar disc read error de 2 ori:-/,is ceva hibe in patch-ul asta,dar per total un update f bogat:),sa speram si la mai multe:D.
Gata acuma il bag pe stupid Bob la curse:tooth: sa ajunga level 35 sa-mi castige X1-le ala, ca nu mai fac nimic la A-spec pana nu pun mana pe ea:p,cu aia stiu sigur ca n-o sa adorm ca decolez in parapeti imediatlol
Am si eu o intrebare,un GT5 cumparat din portugalia in portugheza asa scrie pe carcasa are si limba engleza?vroiam sa il cumpar azi si am gasit la 200 de ron pe un site cunoscut de licitatii...
Mai bine faci comanda la Webpredator, RobertDinu, etc. Ii gasesti in sectiunea" Bazar "si pretul este aproximativ la fel sau mai mic, versiunile sunt UK, US, deci ai limba engleza.Bafta
Naaa...mai bine mi-o castig singur;)
O chestie interesanta de cand cu ultimul update am observat ca nu mai tb sa dai exit de la o cursa ca sa o poti face din nou,f folositoare la farmat:D,s-a invartit Bob al meu aseara vreo 3 ore incontinu:dizzy: .
Minimize, reciteste ce-am zis..."daca o primesti cadou" este primul aspect pt a intra in posesia ei.
mai bine nu faceau save game-urile accesibile. O sa fie ca ciuma pe internet, toata lumea cu masini exclusive