Păi e prostie biblică la șofer :))
Printable View
Păi e prostie biblică la șofer :))
tipul care a postat clipul pe youtube "elpresador" este un maimutoi al internetului, problema e ca se gasesc cate unii sa-l ia in seama. :-?
Care ati facut upadate la 2.10 .. cum vi se misca acum !!! ceva probleme gen looping logo gt5?X( cand sunteti conectati la internet.?
Mie mi s-a intamplat. Cand intram in joc imi arata logo gt5 si jos scria "saving game..." si asa a murit. Am sters salvarea si am luat-o de la inceput. Asta e singura modalitate, nici backup save n-a mers la mine.
Da exact asa mi se intampla si mie.Vezi ca eu tutorial pe GTPlanet care explica ce si cum sa faci fara sa iti stergi salvarea.
Unofficial Gran Turismo 5 Update 2.10 Looping Bug Fix Da e bataie de cap cu reinstalarea updaturilor.Cel mai simplu ar si eu sa sterg salvarea.
Daca stiam nu mai stergeam salvarea. Oricum am jucat o saptamana numai seasonal events si acum sunt exact unde am ramas, inafara de distance driven, aia o sa-mi ia ceva timp sa o fac la loc.
Foarte , foarte bun forum GTPlanet, stiri noi in fiecare zi postate despre gt5.Eu am luat o pauza buna cu GT5 ..ca mi-am facut cont nou si sunt la inceput .
Si mie sila parca , sa o iau de la capat .
Daca o iei de la inceput o sa ai din start corvette stingray si bagi seasonal events cu ea la greu, o sa faci lvl up si bani foarte repede. Am facut o singura cursa in seasonal si mi-a sarit lvl de la 0 la 15. De la 30 in sus devine mai greu, dar cu seasonal e simplu.
Ma bag din nou la GT5 pe termen lung , am reusit sa conectez si la internet ( wireles) ma mir ca nu mai face figuri.
Acum incerc cu controleru sa iau licentele cu Gold.Prima licenta cu succesB-)
Toate Gold? inseamna ca esti un om foarte calm. Am incercat si eu sa iau cat mai multe pe Gold, dar ma enervez foarte repede, mai ales cand nu pot sa iau una pe gold la b si le cam iau pe toate la ib sau ia.
Acuma incerc Licenta A-8 gold S-Schumacher cu BMW , cel mai rapid timp 0.13.868 .La gold tre sa scoti 0.13.800:evil: stau de o ora pe ea:evil:.
Sa imi lasi id tau de psn poate facem niste curse.
---------- Post added 31-01-2013 at 10:42 PM ----------
:rulez: Done 0.13.769:sonic:
psn id: darkr3surrecter . Nu prea sunt mare fan al multiplayer-ului, dar o cursa,doua nu strica.
Online 16 pe Nurburgring B-) demential.
License IB-5 Gold time: 0.14.200 , timpu meu 0.14.164:rulez:
Cu Honda NSX Type R 02
---------- Post added 03-02-2013 at 02:24 PM ----------
License B-6 Exiting from a looping corner Nurburgring GP/F 0.14.594Gold:evil:
Road to Platinum GT5 .
Salut...sunt noob la joc...deci intrebare: ce rol are pilotul ala de la B spec.ma ajuta cu ceva daca il cresc sau nu?,mi se pare plictisitor sa stau sa ma uit la el...cum conduce,si sa ii zic ce sa faca si sa nu il stresez prea tare ca da cu masina de gard.
mai pe scurt care este rolul lui.
Mersi.
Aia cu b-spec doar daca vrei ceva diferit , sau mergi spre platina ( ai cateva trofee si la b-spec ca sa poti face platina).Si asta daca iti place sa urmaresti curse , cand ajungi la alea andurance e o placere sa te uiti ... daca pui b-spec si online acolo sa vezi curse.
---------- Post added 03-02-2013 at 04:08 PM ----------
A-6 License 0.19.000 - 0.19.015.:wall: I need a wheel
E o nebunie cu Gold Standard Trophy ! am renuntat deja la Platinum . ma multumesc si cu 88% :2nd:
---------- Post added 03-02-2013 at 04:36 PM ----------
Hardest Trophies: Gold Standard \ GT-R Official Record \ RedbullX1 Challenge
Insfarsit B-) A-6 License 0.19.000 -Timpu meu 0.18.966;)
A-6 License 0.19.000 - 0.19.015.:wall: I need a wheel[/QUOTE]