Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 27

Thread: PS3 > TV

1. #1 SP
    Junior Member Crystylicious's Avatar

PS3 > TV

Ma tenteaza de mult sa-mi iau un PS3 dar am o problema. La PSP am cablu component care cand il conectez la TV ( SAMSUNG LE22B650T6W ) meniul mi se vede Full screen dar cand intru intr-un joc mi se vede un fell de wide screen sau asa ceva in orice caz raman in toate patru laturi dungi negre . Am incercat pe alt samsung si pe un sony ... la fel. Nu-mi pasa daca asa e facut sau ceva. Ma intereseaza daca imi iau PS3 tot asa o sa se vada sau o sa se vada full screen? ca si-asa mii mica plasma 22' daca si micsoreaza imaginea ii clar

2. #2 SP
    Member andreips3's Avatar
    Tu chiar vorbesti serios?

3. #3 SP
    Quote Originally Posted by andreips3 View Post
    Tu chiar vorbesti serios?

Nu vorbesc serios , de fapt era o minciuna ca sa fac 1 post in plus ! Normal ca vorbesc serios la ce sa postez daca nu e adevarat?

4. #4 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    PSP-ul e protabil , functia pentru TV e optionala . PS3-ul e facut special pentru TV , se vede full screen !

5. #5 SP
    ok asta am vrut sa aud ms

6. #6 SP
    Member andreips3's Avatar
    Psp se vede la fel indiferent de televizor.
    Ps3 o sa se vada fullscreen.

7. #7 SP
    Mai am inca o intrebare: astia care stiti cu rezolutiile bla bla bla ... o sa se vada bine pe SAMSUNG LE22B650T6W de pe un PS3?

8. #8 SP
    Junior Member laptarul's Avatar
    da mai e perfect

9. #9 SP
    ms :X

10. #10 SP
    Member Radoo's Avatar
    Vezi că PS3-ul nu vine cu nici un cablu HDMI. Trebuie să iei �n calcul şi costul unul astfel de cablu (undeva �ntre 80 şi 180 lei), pentru că numai cu el o să poţi vedea la rezoluţiile mari ale TV-ului.

11. #11 SP
    Quote Originally Posted by Radoo View Post
    Vezi că PS3-ul nu vine cu nici un cablu HDMI. Trebuie să iei �n calcul şi costul unul astfel de cablu (undeva �ntre 80 şi 180 lei), pentru că numai cu el o să poţi vedea la rezoluţiile mari ale TV-ului.
    Ok ms dar cred ca o sa iau de aici de pe forum si PS3-ul si hdmi-ul daca nu le iau impreuna ms oricum

12. #12 SP
    Member geo971986's Avatar
    vei putea conecta psp-ul prin ps3 la tv si atunci o sa ti se vada full screen si psp-ul...cel putin eu asta cred ca face functia de remote play psp din ps3, insa nu sunt 100% sigur

13. #13 SP
    ok ... ms dar cred ca o sa-mi vand PSP-ul

14. #14 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Quote Originally Posted by Radoo View Post
    Cablul nu e chiar asa de scump , am luat azi un cablu HDMI cu capete aurite , HAMA - 40 lei !

15. #15 SP
    Si as vrea sa stiu cati p din aia are SAMSUNG LE22B650T6W ?

16. #16 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    720p

17. #17 SP
    MS mult si asta e bine? avand ion vedere ca full HD e 1028 sau ceva de genu 720p e ok?

18. #18 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Rezoluţia acestui LCD este 1366x768. Multe TV-uri de 32" au această rezoluţie. La diagonale aşa mici (22") este super-OK. Majoritatea jocurilor rulează oricum 720p, deci no worries.

19. #19 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    scuze dar topicul asta e l o l

20. #20 SP
    Quote Originally Posted by L0G1X View Post
    Rezoluţia acestui LCD este 1366x768. Multe TV-uri de 32" au această rezoluţie. La diagonale aşa mici (22") este super-OK. Majoritatea jocurilor rulează oricum 720p, deci no worries.

Majoriteatea ... adica vrei sa spui ca sunt jocuri care nu o sa-mi mearga?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks