Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 16 of 16

Thread: PS3 60Gb versus PS3+PS2

1. #1 SP
    Junior Member adistnsc's Avatar

PS3 60Gb versus PS3+PS2

Sunt detinatorul a doua console un PS2 si un PS3 de 40Gb de care sunt incantat, mai putin lipsa de compatibilitate cu jocurile ps2 si ma gandeam sa le schimb cu una de 60Gb, dar cineva mi-a zis ca daca rulezi prea mult jocuri de ps2 pe cea de 60 de giga se arde lentila, ce ziceti sa stau in banca mea sau merita schimbarea ?

2. #2 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Emuleaza nu se merita stai in banca ta

3. #3 SP
    Member dogdan's Avatar
    nu se merita,stai asa e mai bine.

4. #4 SP
    Member psycho-07's Avatar
    dar de ce nu se merita? eu am ps3 de 60gb din aprilie 2007 si merge zilnic cel putin 12 ore continu poate sa comfirme useri care ma au in lista , eu nu am pc sau laptop nu stiu sa umblu pe ele si am avut numai console cateva stocuri au avut probleme la fel cum a avut si cel de 40gb, daca voi aveti o consola de 2 ani nu mai puteti sa o vindeti la nimeni? pt ca posibilu cumparator o sa zica ca i se arde lentila sau numai stiu eu ce, sa fim seriosi daca e sa pice pica si gata

5. #5 SP
    Member dogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by psycho-07 View Post
    dar de ce nu se merita? eu am ps3 de 60gb din aprilie 2007 si merge zilnic cel putin 12 ore continu poate sa comfirme useri care ma au in lista , eu nu am pc sau laptop nu stiu sa umblu pe ele si am avut numai console cateva stocuri au avut probleme la fel cum a avut si cel de 40gb, daca voi aveti o consola de 2 ani nu mai puteti sa o vindeti la nimeni? pt ca posibilu cumparator o sa zica ca i se arde lentila sau numai stiu eu ce, sa fim seriosi daca e sa pice pica si gata
    un ps3 de 60 gb se merita cu siguranta ,dar daca el are ps2 deja si era interesat de compabiliatatea cu ps2 , dece sa isi mai bata capul ?din cate am inteles nici pe cel de 60 gb nu merg 100% toate jucrile de ps2.

6. #6 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by adistnsc View Post
    Sunt detinatorul a doua console un PS2 si un PS3 de 40Gb de care sunt incantat, mai putin lipsa de compatibilitate cu jocurile ps2 si ma gandeam sa le schimb cu una de 60Gb, dar cineva mi-a zis ca daca rulezi prea mult jocuri de ps2 pe cea de 60 de giga se arde lentila, ce ziceti sa stau in banca mea sau merita schimbarea ?
    Eu cred ca s-ar merita insa daca deja detii un Ps3 40Gb nush la ce-ti trebe de 60...vrei sa joci joace de Ps2?...hai sa fim seriosi...mergi si tu inainte nu inpoi...parerea mea

7. #7 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Pt ce iti trebuie ma?Nu ai Ps2?Crezi ca se vede altfel?

8. #8 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Poate ca sa nu mai aiba 2 console cu cate 2-3 fire fiecare?

9. #9 SP
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Eu cred ca s-ar merita insa daca deja detii un Ps3 40Gb nush la ce-ti trebe de 60...vrei sa joci joace de Ps2?...hai sa fim seriosi...mergi si tu inainte nu inpoi...parerea mea
    Pai si eu merg inainte, dar sunt tipul nostalgic....nu imi uit iubitele din tinerete....din cand in cand mai joc un GOW , Resident evil 4, Final Fantasy, Ico, Shadow of the collossus, ma interesa daca deficientele lentilei sunt evidente in cazul folosirii jocurilor de ps2 pe ps3 60 si daca imaginea scoasa de ps2 in semnal RGB e mai slaba sau mai buna decat cea a unui joc de ps2 rulat pe un ps3 60 prin cablul HDMI.
    Apropo care-i treaba cu userul CANDYA76, ca m-a sunat si pe mine ca are jocuri si console de vanzare, e cel din Alexandria, nu ?

10. #10 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    eu am ps3 de 60gb din aprilie 2007. am rulat la greu jocuri de ps2 pe el ... merg perfect, nu am observat nici o problema. deci daca vrei neaparat sa iti cumperi de 60gb da-i bataie ... desi cred ca doar second vei gasi.

11. #11 SP
    Da, asa este se gasesc numai second pentru ca nu se mai fabrica, chestia e sa gasesc una mai putin uzata, dar asta tine de bafta......stii cum e, cand nu vrei sa o vinzi zici ca o ai de 7 ani, ai jucat la greu pe ea si ai avut sau nu probleme, dar cand e vremea vanzarii "nu s-a jucat nimeni pe ea , foarte rar poate, o dau ca se pune praful pe ea, nu am timp sa ma joc"...

12. #12 SP
    Member psycho-07's Avatar
    daca ai ps2 si ps3 nu iti mai trebuie ps3 de 60gb , doar daca ti tu neaparat sa il ai

13. #13 SP
    Member faby_67's Avatar
    ba da se merita pt ca ai mai mult spatiu . ieu am varianta ps3 60 gb si am vreo 12 jocuri ramase de la ps2 si leam jucat fara probleme si nu va faceti griji ca se va strica ceva varianta de 60 de gb ie facut sa citeasca jocurile de ps1 ps2 si ps3 nu an totalitate dar cred ca andeajuns ancat sa cuprinda toate titlurile bune fara nici o problema ce naiba doar ie ps3

14. #14 SP
    am vandut consola de 40 si am luat una de 60, e ok, god of war se vede bine pe plasma, sunt multumit de calitate, o tin pe verticala caci se incalzeste destul de puternic, cea de 40 era rece si dupa 3-4 ore de joc, e chiar tare consola asta, singura "problema" e ca nu prea imi place cum se vad filmele blu-ray, nu stiu de ce dar se vad mai clar mkv-urile de pe computer ....

15. #15 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by faby_67 View Post
    ba da se merita pt ca ai mai mult spatiu . ieu am varianta ps3 60 gb si am vreo 12 jocuri ramase de la ps2 si leam jucat fara probleme si nu va faceti griji ca se va strica ceva varianta de 60 de gb ie facut sa citeasca jocurile de ps1 ps2 si ps3 nu an totalitate dar cred ca andeajuns ancat sa cuprinda toate titlurile bune fara nici o problema ce naiba doar ie ps3
    In caz ca nu stiai, poti sa atasezi un hard si de 500 gb pe ps3, nu conteaza versiunea.

16. #16 SP
    da, am inteles ca de laptop, caut sa vad unde gasesc mai ieftin

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.