Joaca cineva modul club la fifa 10 ? daca intereseaza pe cineva id PSN : DRAGOS05
Joaca cineva modul club la fifa 10 ? daca intereseaza pe cineva id PSN : DRAGOS05
as juca si eu intr-un club, doar sa-mi dai ghipsul jos :d. ce ziceti infiintam unul? cred ca ni se va alatura si cosminhards. daca e sa facem ceva, sper ca o sa fim putin organizati.
DRAGOS10 si-a gasit echipa, eu sunt in continuare foarte interesat de acest subiect. De 3 zile '' lucrez'' la jucatorul meu , treaba merge incet dar sigur. AndRewp tu cunosti multi jucatori de fifa foarte buni, poti aduna cativa foarte usor.
ok, am vorbit cu cosmin si a zis ca va face el un club maine. o sa va dau maine mai multe detalii.
am vorbit si cu Andrei si infiintez right away un club pentru toti actualii si viitorii prieteni de pe CG. Dati-mi add pe PSN daca doriti invite.
Gata, l-am facut: se numeste "CG United" si o are ca sigla pe aceasta. Mai multe detalii pe un thread propriu al noii echipe de FIFA CG formate.
Sal nu stiu daca postez bine dar am si eu o mica intrebare. Aseara am luat un ps3 si fifa , am citit pe aici ca unele jocuri se instaleaza ori full ori o parte, cand am bagat fifa mi-a cerut un instal sau update de 34 MB , se mai poate instala ceva? care sa faca loadingul mai mic? ca il folosesc numai online multumesc.
si eu astept de 2 saptamani sami faca rost unu de 2 jocuri fifa abea astept sa intru online,cu ocazia asta vreau sa va intreb daca pot sa intru online cu echipa mea facuta asa cum vreau eu cu transferurile mele ?????
![]()
Sal poti intra doar cu modificarile tactice facute de tine, la 2009 a avut ultimate team, acolo iti faceai echipa pe care o doreai si jucai cu ea , dar in final sa dovedit o porcarie si cred ca nu au scoso.
Bookmarks