Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 14 of 14

Thread: Fifa 10 Club pe Ps3

1. #1 SP
    Member DRAGOS10's Avatar

Fifa 10 Club pe Ps3

Joaca cineva modul club la fifa 10 ? daca intereseaza pe cineva id PSN : DRAGOS05

2. #2 SP
    Member mukiki's Avatar
    Poti sa contezi pe mine, sper sa ne mai adunam cativa si sa facem un club puternic.

3. #3 SP
    Junior Member JohnnRO's Avatar
    Salut ma alatur si eu in club.

4. #4 SP
    Junior Member Alex_ps3_60gb's Avatar
    salut, si eu ma alatur , sunt prieten cu johnnRO, id meu de ps3 e: alexmarcu

5. #5 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    as juca si eu intr-un club, doar sa-mi dai ghipsul jos :d. ce ziceti infiintam unul? cred ca ni se va alatura si cosminhards. daca e sa facem ceva, sper ca o sa fim putin organizati.

6. #6 SP
    Member mukiki's Avatar
    DRAGOS10 si-a gasit echipa, eu sunt in continuare foarte interesat de acest subiect. De 3 zile '' lucrez'' la jucatorul meu , treaba merge incet dar sigur. AndRewp tu cunosti multi jucatori de fifa foarte buni, poti aduna cativa foarte usor.

7. #7 SP
    Quote Originally Posted by mukiki View Post
    DRAGOS10 si-a gasit echipa, eu sunt in continuare foarte interesat de acest subiect. De 3 zile '' lucrez'' la jucatorul meu , treaba merge incet dar sigur. AndRewp tu cunosti multi jucatori de fifa foarte buni, poti aduna cativa foarte usor.
    probabil ca voi face un club cu cosmin si vom invita mai multi jucatori de fifa. o sa deschid un thread nou cu mai multe detalii, dar sa vorbesc cu cosmin mai intai. daca exista doritori sa posteze aici si vom vedea ce o sa iasa .

8. #8 SP
    Junior Member JohnnRO's Avatar
    Salut si eu sunt foarte interesat
    eu joc intr-un club cu niste spanioli.

9. #9 SP
    Member DraZziW's Avatar
    daca sunteti din cluj facem si un sintetic daca vrei ;D

10. #10 SP
    ok, am vorbit cu cosmin si a zis ca va face el un club maine. o sa va dau maine mai multe detalii.

11. #11 SP
    Member cosminhards's Avatar
    am vorbit si cu Andrei si infiintez right away un club pentru toti actualii si viitorii prieteni de pe CG. Dati-mi add pe PSN daca doriti invite.

Gata, l-am facut: se numeste "CG United" si o are ca sigla pe aceasta. Mai multe detalii pe un thread propriu al noii echipe de FIFA CG formate.

12. #12 SP
    Junior Member nfs_fifa's Avatar
    Sal nu stiu daca postez bine dar am si eu o mica intrebare. Aseara am luat un ps3 si fifa , am citit pe aici ca unele jocuri se instaleaza ori full ori o parte, cand am bagat fifa mi-a cerut un instal sau update de 34 MB , se mai poate instala ceva? care sa faca loadingul mai mic? ca il folosesc numai online multumesc.

13. #13 SP
    Banned itally's Avatar
    si eu astept de 2 saptamani sami faca rost unu de 2 jocuri fifa abea astept sa intru online,cu ocazia asta vreau sa va intreb daca pot sa intru online cu echipa mea facuta asa cum vreau eu cu transferurile mele ?????

14. #14 SP
    Junior Member nfs_fifa's Avatar
    Sal poti intra doar cu modificarile tactice facute de tine, la 2009 a avut ultimate team, acolo iti faceai echipa pe care o doreai si jucai cu ea , dar in final sa dovedit o porcarie si cred ca nu au scoso.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.