Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: PS3 x 2000 = 500TeraFLOPS Heterogenous Cluster

1. #1 SP
    Member 5uNNy's Avatar

PS3 x 2000 = 500TeraFLOPS Heterogenous Cluster

Dap , US Air Force va apela la consolele de gaming PS3 pentru a construi un supercomputer care va mima abilitatea umana de a recunoaste imaginile. Cu alte cuvinte ei vad Ps3-ul cel mai performant 'computer' si vor sa uneasca 2000 de console pentru a crea un computer ultra performant.

PS: In poza se vad 336 de exemplare unite intre ele .

LINK : Turning PlayStations into power stations | Stars and Stripes
    Attached Images Attached Images ps3.jpg

2. #2 SP
    Member MSlv's Avatar
    partea naspa e ca au nevoie de modelul fat, care nu prea se mai vinde...

pe de alta parte... va dati seama ce MAG in retea baga baietii in timpul liber?

3. #3 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    2000 x 1300ron = 2.600.000 ron sau 2000 x 300$ = 600.000$ ...hai k eu am impresia ca ei dau o mana de ajutor companiei SONY lol ca sa nu mai iasa in pierdere cu fiecare PS3 vandut!

4. #4 SP
    Junior Member starkweather's Avatar
    Quote Originally Posted by 5uNNy View Post
    2000 x 1300ron = 2.600.000 ron sau 2000 x 300$ = 600.000$ ...hai k eu am impresia ca ei dau o mana de ajutor companiei SONY lol ca sa nu mai iasa in pierdere cu fiecare PS3 vandut!
    Mama ce bomba logica ai dat!

5. #5 SP
    Member maniac360's Avatar
    Mama ce bomba logica ai dat!
    Bomba ca bomba, dar nu inteleg de ce inlocuieste "c" cu "k"

6. #6 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    Starkweather ma scuzi pentru ce am spus ..era o gluma..dar vad ca tu esti un baiat prea serios ca sa realizezi asta!

Maniac360 : mai greseste omul..nu am pus intentionat!

7. #7 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar

Question

Quote Originally Posted by MSlv View Post
    partea naspa e ca au nevoie de modelul fat, care nu prea se mai vinde...

pe de alta parte... va dati seama ce MAG in retea baga baietii in timpul liber?
    Daca unesti consolele printr-un router se poate juca? fara niciun acces la PSN.

8. #8 SP
    Member Execitor's Avatar
    Quote Originally Posted by 5uNNy View Post
    Stai linistit ca ei nu dau 1300ron pe un ps3 . Cand cumpara atatea bucati isi permite SONY sa le dea un discount bun
    Mai era o universitate medicala care facuse un program care rula pe PS3 si trimitea date inapoi la ei..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.