Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 10 of 10

Thread: Playstation 3 pe televizor CRT (cu tub catodic)

1. #1 SP
    Banned Frankie's Avatar

Playstation 3 pe televizor CRT (cu tub catodic)

O sa mai dureze cam 2 luni pana imi cumpar un televizor LCD si maine imi soseste PS3-ul.
    In camera mea am un televizor Samsung de 54 cm cu tub.
    Cum credeti ca o sa se impace cu PS3 ?
    Jocurile vor merge toate pe un astfel de televizor ?

Multumesc

2. #2 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    N-au domnule nici o treaba jocurile. Jocurile nu ruleaza pe televizor, ruleaza pe PlayStation. Te poti juca fara probleme, doar ca experienta avuta nu se compara in nici un caz cu gaming-ul pe un LCD. Spor!

3. #3 SP
    Banned Frankie's Avatar
    Stiam ca jocurile PAL nu merg pe televizoare CRT ....

4. #4 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Nu stiai cum trebuie. Daca ai consola PAL si TV CRT, nu vei putea juca jocurile NTSC, lucru care nu mai e valabil in cazul televizoarelor HD. Calitatea nu va fi aceeasi ca pe un TV HD, dar pana la urma gameplay-ul si povestea conteaza cel mai mult la un joc.

5. #5 SP
    Member faxiu's Avatar
    Eu am patit cu NTSC pe TV pal doar sa nu vad color. In schimb mergea foarte bine alb/negru. Parca atomic bomberman era. SI parca si crturile mai noi au buton de norma si faci switch.
    De console ca ar fi si ele PAL sau NTSC nu stiam.

6. #6 SP
    Member cristian77's Avatar
    Frankie,PS3 fara BIG LCD TV e sacrilegiu

7. #7 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Nu stiai cum trebuie. Daca ai consola PAL si TV CRT, nu vei putea juca jocurile NTSC, lucru care nu mai e valabil in cazul televizoarelor HD. Calitatea nu va fi aceeasi ca pe un TV HD, dar pana la urma gameplay-ul si povestea conteaza cel mai mult la un joc.
    Eu am TV CRT si PS3 Pal, si imi merg jocurile NTSC fara probleme

8. #8 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Si eu am avut vreo cateva luni bune PS3-ul cuplat cu un CRT. Mai exact asta era modelu -> 53cm (21) Ultra SlimFit? TV CS21Z57ML - CRT TV - television | SAMSUNG. Au mers jocuri din toate zonele, iar experienta vizuala nu a fost deloc insuportabila /am terminat pe el MGS4 si KZ2 /. Cu toate astea, nu regret deloc trecerea la LCD

9. #9 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Quote Originally Posted by X Zaktan XI View Post
    Eu am TV CRT si PS3 Pal, si imi merg jocurile NTSC fara probleme

Si eu la fel Imi merg toate jocurile fara probleme...Incerc sa strang bani pt un tv, dar na ... apar jocuri

10. #10 SP
    Member OxygeN's Avatar
    Si eu am un CRT si nu ma plang de el, nu se compara cu un LCD dar merge vara asta sper sa pot achizitiona unul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks