O sa mai dureze cam 2 luni pana imi cumpar un televizor LCD si maine imi soseste PS3-ul.
In camera mea am un televizor Samsung de 54 cm cu tub.
Cum credeti ca o sa se impace cu PS3 ?
Jocurile vor merge toate pe un astfel de televizor ?
Multumesc
O sa mai dureze cam 2 luni pana imi cumpar un televizor LCD si maine imi soseste PS3-ul.
In camera mea am un televizor Samsung de 54 cm cu tub.
Cum credeti ca o sa se impace cu PS3 ?
Jocurile vor merge toate pe un astfel de televizor ?
Multumesc
N-au domnule nici o treaba jocurile.Jocurile nu ruleaza pe televizor, ruleaza pe PlayStation. Te poti juca fara probleme, doar ca experienta avuta nu se compara in nici un caz cu gaming-ul pe un LCD. Spor!
Nu stiai cum trebuie. Daca ai consola PAL si TV CRT, nu vei putea juca jocurile NTSC, lucru care nu mai e valabil in cazul televizoarelor HD. Calitatea nu va fi aceeasi ca pe un TV HD, dar pana la urma gameplay-ul si povestea conteaza cel mai mult la un joc.
Eu am patit cu NTSC pe TV pal doar sa nu vad color. In schimb mergea foarte bine alb/negru. Parca atomic bomberman era. SI parca si crturile mai noi au buton de norma si faci switch.
De console ca ar fi si ele PAL sau NTSC nu stiam.
Si eu am avut vreo cateva luni bune PS3-ul cuplat cu un CRT. Mai exact asta era modelu -> 53cm (21) Ultra SlimFit? TV CS21Z57ML - CRT TV - television | SAMSUNG. Au mers jocuri din toate zonele, iar experienta vizuala nu a fost deloc insuportabila /am terminat pe el MGS4 si KZ2/. Cu toate astea, nu regret deloc trecerea la LCD
![]()
Si eu am un CRT si nu ma plang de el, nu se compara cu un LCD dar merge vara asta sper sa pot achizitiona unul.
Bookmarks