Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 11 of 11

Thread: FIFA 2011 (PS3 Edition)

1. #1 SP
    Banned Venom's Avatar

FIFA 2011 (PS3 Edition)

A aparut in USA si Canada. Pareri si pareri.
    Cica nu mai exista optiunea de "autosve on-off", adica daca jucam in manager mod si mancam bataie la un meci nu ramane decat sa tragem firul din priza.
    Cica sunt probleme cu serialul (nu-l recunoaste online).
    Cica nu merge sa dezactivezi PRO passing in modul online (aici ma bucur).

Ma intreb daca exista FIWC (exclusiv PS3)?
    Ma intreb daca mai sunt probleme cu conectarea.

P.S.: Am eu o presimtire ca GAMESHOP va livra jocul incepand de joi. Multumesc Consolegames si Gameshop (stiti voi, cod reducere, distributie, etc...)!

2. #2 SP
    Member NicoDiac's Avatar
    cat te-a costat jocul la gameshop?

3. #3 SP
    Banned Venom's Avatar
    Nu stiu daca e corect sa dau pretul, dar e ceva mai ieftin decat este acum pe Gameshop deoarece am facut precomanda acu' vreo 2 luni.

4. #4 SP
    Member NicoDiac's Avatar
    de ce sa nu fie corect?cine se supara?gameshop?

5. #5 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    186 de lei cu pretul de precomanda si codul de pe site parca ...

6. #6 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Eu am precomanda tot la gameshop, si ma costa cu transport inclus 187 RON.
    Presupun ca si pe Venom tot la fel il costa.
    Cine a facut precomanda mai repede a beneficiat de pretul redus, acuma e mai scump cu 34 RON.
    Nu cred ca se supara nimeni daca spunem pretul, fiecare putea sa faca precomanda la pretul redus.

7. #7 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Si la mine este un pret mic.Asta fiindca am precomanda de o luna si ceva.Nu mai pot astepta deja imi tremura degetele,rup maneta in doua cand imi ajunge jocul.La modul Virtual Pro desigur,si sa inceapa lupta Romanian Stars,Gashka,Romania Fun cele mai tari cluburi de Fifa

8. #8 SP
    Junior Member CooL's Avatar
    Quote Originally Posted by ZeroSkillNoob View Post
    Si la mine este un pret mic.Asta fiindca am precomanda de o luna si ceva.Nu mai pot astepta deja imi tremura degetele,rup maneta in doua cand imi ajunge jocul.La modul Virtual Pro desoigur,si sa inceapa lupta Romanian Stars,Gashka,Romania Fun cele mai tari cluburi de Fifa

9. #9 SP
    Member Imperatore's Avatar
    Quote Originally Posted by CooL View Post
    Da ! Anul acesta chiar este o premiera sa evoluam sub acelasi proiect.Pentru prima data cred ca Romania va fi reprezentata de 4 cluburi bine organizate .

10. #10 SP
    Member ViBy's Avatar
    Quote Originally Posted by Ionutz83 View Post
    Eu am precomanda tot la gameshop, si ma costa cu transport inclus 187 RON.
    Presupun ca si pe Venom tot la fel il costa.
    Cine a facut precomanda mai repede a beneficiat de pretul redus, acuma e mai scump cu 34 RON.
    Nu cred ca se supara nimeni daca spunem pretul, fiecare putea sa faca precomanda la pretul redus.
    Eu am uitat sa fac precomanda atunci cand a fost 187 RON, dar am facut acum cei drept putin mai scump (260ron)....dar merita fiecare banutz ! Vineri il am si deabia astept sa ma antrenez pentru viitorul campionat de fifa

11. #11 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Nu cred ca pe PS3 e alt joc ca sa necesite thread separat.
    Asta de aici nu ajunge?
    http://www.consolegames.ro/forum/f60...5-fifa-2011-a/

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks