Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 11 of 11

Thread: Belea FIFA 11

1. #1 SP
    Junior Member mcpallmall's Avatar

Belea FIFA 11

Salut

de obicei joc fifa 11 cu un prieten..online game modes, head to head,custom game, play with a friend . Dupa ultimul update , nu mai merge sa joc custom game , play with a friend...dar merge quick match, cu oricine de pe net . Am incercat din match lobies sa invit pe prietenul asta al meu sau el pe mine, nu merge nici asa. Si eu si el putem sa jucam cu alti jucatori "random" de pe net, dar intre noi nu aveti idee care e problema ? de asemenea, ieri si azi, cand incerc sa intru sa joc online, imi cere codul din online - redeem online pass....am joc original, cumparat de al allromedia.

2. #2 SP
    Member adicodlea's Avatar
    daca ai router , baga cablul pe direct , apoi incearca sa faci o camera la match lobbies si da-i invite game de acolo !

3. #3 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Dacă jocul ți-a venit sigilat, ar trebui să conțină și acel redeem code pass pe care ți-l cere, vezi pe manual sau pliant (dacă a avut așa ceva).

4. #4 SP
    o sa incerc azi sa bag cablul pe direct, dar am RDS PPoE, trebuie sa fac conexiune in PS3 , o sa incerc totusi...jocul a venit sigilat, stiu unde e codul, a mers cateva luni fara probleme, nu stiu ce naiba l-a apucat acum Oricum, e ciudat ca merge sa joc cu oricine de pe net, numai cu pretenu asta al meu nu, eu asta nu pricep

5. #5 SP
    Member TheSpider's Avatar
    mi s-a intamplat si mie sa imi ceara codul desi jucasem ceva timp(cu codul bagat) si imi aparea chestii aia cu redeem online pass,dar cand apasam sa bag din nou codul imi dadea o eroare,asa ca am dat la 1 sapt demo(sau cum se numeste) si vad ca acum merge...(treaba asta s-a intamplat acum 2-3 saptamani)

6. #6 SP
    nu ma deranjeaza sa bag codul...beleaua e ca nu pot sa joc cu cine vreau joc cu prietenul asta al meu din liceu, cand jucam FIFA99 pe un pentium la 166 si e frustrant sa vad ca merge numai cu random players , ciudatenia naibii cu astia de la EASports

7. #7 SP
    Member TheSpider's Avatar
    pai si n-am inteles de ce nu merge la lobies...ce zice cand vrea sa intre in jocul facut de tine?

8. #8 SP
    Quote Originally Posted by TheSpider View Post
    pai si n-am inteles de ce nu merge la lobies...ce zice cand vrea sa intre in jocul facut de tine?

...ce sa zica ? "cannot join the game "

---------- Post added 22-03-2011 at 10:41 AM ----------

am trimis azi mail la EASports...sper sa nu am belele mai mari

9. #9 SP
    Member ramusg's Avatar
    vezi ca nu trebuie sa bagi iar codul , trebuie sa downloadezi iar online pass-ul, il ai in store, la istoricul descarcarilonr de pe psn store, se rezolva sigur, am trecut prin aceiasi faza cu online pass-ul( cerea codul) si in modul mentionat s-a rezolvat, bafta

10. #10 SP
    nu e important asta, bag codul de cate ori vrea muschiul EASports....ideea e ca nu pot juca decat cu random players, le-am trimis un mail, astept raspunsul lor . Call-ul a fost inregistrat la ei in sistem si autoreply-ul zice ca in 24 ore voi primi raspuns . Stau incordat, ce drac sa fac

11. #11 SP
    o sa va spun si raspunsul EASports...ca sa vedeti cat respect au pt clientii lor , doar asta suntem, clientii lor. Raspunsul lor (formulat de un operator - nu autoreply sau ceva de genul) a fost ca lucreaza la aceasta problema, sa am rabdare si mi-au oferit 15% discount la EAStore . Dupa ce i-am zis ca raspunsul lui e idiot, operatorul a spus ca o sa fac fw la plangerea mea , atat poate face

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks