Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 23

Thread: EndWar merita luat ?

  1. #1 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar

    Question EndWar merita luat ?

    Sunt fan al jocurilor de strategie, dar nu am avut ocazia decat pe pc sa le joc.
    poate cineva care are EndWar sa imi spuna cum e?
    stiu ca se dau comenzi prin microfon, se poate juca si fara? probabil ca e fun sa urli prin casa la trupe da poate vrei si liniste.
    orice ma poate ajuta sa imi fac o parere despre jocul asta este binevenit

  2. #2 SP
    Junior Member ady_ro's Avatar
    si eu pot spune ca sunt fan al strategiilor pe pc
    acest joc il am demo pe consola dar nu am reusit prea multe cu comanda audio
    de cele mai multe ori facea altceva decat ce ziceam eu
    si la engleza pot zice ca ma pricep, nu e asta problema
    insa am folosit un headset bluetooth nokia
    in rest arata foarte bine dar problema cu comanda prin microfon ma facut sa nu mai incerc.

  3. #3 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    o sa scot si eu demo-ul ... am uitat complet ca exista.
    dar nu poti sa jocu doar cu controllerul fara mic ?

  4. #4 SP
    Junior Member ady_ro's Avatar
    ba da dar sunt o gramada de comenzi

  5. #5 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    este cel mai bun joc de strategie pe 360/ps3.Voice comandu merge de minune(daca ai un microfon care te poti intelege cu alti online) , onlinu cu un prieten este foarte bun, chiar trebuie sa ai o ,,strategie'' sa fie printre cei mai buni online.
    Online eu il joc cu controleru 2/3 din timp findca vb cu recs mereu , adica eu tip ca o fata si ii cer ajutor si nu se inteleg comenzile si cu controleru te obisnuiesti repede.

    P.S microfonu sony oficial este perfect pentru jocu asta si alte jocuri online, nu trebuie sa urli setezi tu volumu la care se activeaza comanda cum ar veni.

  6. #6 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Tavitzu View Post
    adica eu tip ca o fata si ii cer ajutor

    Epic! The truth comes out!

    Ontopic: Daca esti fan al jocurilor de strategie cum declari la inceput iti recomand sa il iei.

  7. #7 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    mersi, e clar ca il voi lua ... am si headset sony.
    pana vine in mod cert voi experimenta demo-ul.

  8. #8 SP
    Junior Member ady_ro's Avatar
    mai incerc si eu la el
    demo-ul l-am incercat atunci cand am cumparat ps3-ul si nu aveam multe jocuri
    si in perioada aceea am incercat multe si probabil ca nu i-am acordat destula atentie

  9. #9 SP
    Member collector's Avatar
    categoric nu merita sa dai banii pe asa ceva !
    - sunt un mare fan al strategiilor pe pc , am aproape toata seria command and conquer (mai putin generals) ,company of heroes , earth 2160 , World in conflict ,si am jucat mai tot ce a aparut ca strategie pe pc
    - am luat o consola nu in speranta sa ma joc strategii pe ea dar daca apare vreun joc de strategie bun , e binevenit
    - acum despre EndWar , mi-am pus mari sperante in el , credeam ca o sa fie revolutia ce se va petrece in domeniul strategiilor la console , dar m-am inselat.. in afara de comanda vocala ,jocul este 0 ! trebuie doar sa dai comanda unit x attack hostile x si atat , n-ai pic de tactica , nimic .. si storyul promitea , dar e .. jalnic ; iar unitatile sunt foarte putine.
    un joc asemanator pe pc ar fi world in conflict , dar este cu mult , mult peste endwar.

  10. #10 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    EndWar nu se vrea un joc de strategie la fel de mult cum se vrea a fi un joc ce introduce un concept nou. Eu l-am cumparat, insa n-am apucat sa-l joc cum trebuie pentru ca nu am inca headset (shame on me).
    Sunt si am fost un fan al strategiilor, dar sa spui ca ti-ai luat 360 sau PS3 pentru strategii mi se pare aiurea.
    Daca vrei un joc in care sa-ti pui sperantele, asteapta-te la Halo Wars pentru ca ala promite sa reinventeze RTS-ul pe console. EndWar nici n-a vrut sa faca asta ci doar sa-ti ofere un nou mod de fun, folosind headset-ul.

    P.S. Era chiar si un filmulet pe GameTrailers cu un tip care si-a invatat papagalii sa spuna comenzile, si jucau EndWar in retea. Awesome!

  11. #11 SP
    Junior Member ady_ro's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    P.S. Era chiar si un filmulet pe GameTrailers cu un tip care si-a invatat papagalii sa spuna comenzile, si jucau EndWar in retea. Awesome!


    scuze dar nu am putut sa ma abtin
    stau si acum si rad in fata laptopului

  12. #12 SP
    Senior Member Khan's Avatar

  13. #13 SP
    Junior Member Chaser's Avatar

    Thumbs up End War

    Quote Originally Posted by collector View Post
    categoric nu merita sa dai banii pe asa ceva !
    - acum despre EndWar , mi-am pus mari sperante in el , credeam ca o sa fie revolutia ce se va petrece in domeniul strategiilor la console , dar m-am inselat.. in afara de comanda vocala ,jocul este 0 ! trebuie doar sa dai comanda unit x attack hostile x si atat , n-ai pic de tactica , nimic .. si storyul promitea , dar e .. jalnic ; iar unitatile sunt foarte putine.
    un joc asemanator pe pc ar fi world in conflict , dar este cu mult , mult peste endwar.
    Tu vorbesti din perspectiva demo-ului sau chiar ti-ai cumparat jocul si ai jucat cateva misiuni din campanie ? Eu am downloadat demo-ul imediat cum a aparut si sincer sa-ti spun nu m-a impresionat foarte tare, dar am decis sa mi-l iau cand a aparut oficial. Nu este un joc de strategie 100%, dar tin sa te contrazic, tactici se aplica dupa ce avansezi in campania single player. In ce priveste comanda vocala folosesc un headset nokia (bineinteles cel de la telefon) si pot sa spun ca merge satisfacator, intr-adevar trebuie sa repet anumite comenzi ca sa le inteleaga si jocul dar nu este deranjant. Jocul are si poveste si cutscene-uri. Trebuie doar sa te obisnuiesti un pic cu el. Grafica jocului este destul de detaliata iar gameplay-ul m-a prins dupa cateva misiuni. Are si trophy-uri. Pentru cine este fan al seriei Tom Clancy, este un joc destul de bun (fata de aberatia care s-a numit Rainbow Six: Vegas 2). Eu il recomand este fun. Este un joc un pic peste mediu, chiar spre un joc bun dupa cum arata si review-urile : Gamespot 7.5/10 , IGN 8/10 , Extreme Gamer 7.8/10 . Acum depinde de gusturile fiecaruia. Revenind on-topic este unul din jocurile care-l recomand.

    P.S.: Pana la urma este vorba de Ubisoft care pana acum si-a batut joc de seria Tom Clancy, pana cand Red Storm Entertainment (creatorii seriei) nu vor incerca sa resusciteze aceasta serie, nu poti sa te astepti la ceva bun de la ei. Poate ma contrazice HAWX care e dezvoltat de studioul romanesc al Ubisoft.

  14. #14 SP
    Member collector's Avatar
    @chaser ... am luat demoul in secunda in care a aparut , si chiar mi-a placut .. si eram hotarat sa iau si jocul full , dupa ce am luat jocu full si am avansat in campanie cum zici u .. eram in afara de plictisit si obosit de atatea comenzi - unit x attack hostile x .., si dornic sa vad si sa aplic o tactica noua .,. ceva .. dar nu prea exista
    poate ca imi plac mie doar strategiile hardcore de pe pc .

  15. #15 SP
    Member cristian77's Avatar
    azi l-am luat si eu de la barbavali,maine imi vine,pe mine jocul m-a impresionat placut in demo,d-abia astept sa-l joc full
    headset original Sony,merita
    Si spunea cineva mai sus de Rainbow Six Vegas 2 ca e praf,eu zic invers,unele din cele mai bune jocuri
    de strategie cooperative shooter ,iar multiplayerul mai mult decat fun,cu niste harti misto
    Toata treaba tine de gusturi la urma urmei
    In concluzie,pentru a raspunde la problema ridicata cu acest thread,MERITA End War
    Revin cu update saptamana viitoare dupa ce rup jocu' bucati

  16. #16 SP
    Junior Member Chaser's Avatar
    Scuze de offtopic.
    @cristian77: Eu am zis de el ca e o aberatie. Pentru ca dupa Rainbow six: Raven Shield pe PC (care era facut de Red Storm) tot ce a aparut pe PC si console si a fost dezvoltat de UBISOFT s-a indepartat din ce in ce mai mult de ideea de la care a pornit aceasta serie, au fost scoase toate elementele tactice si s-a indreptat spre un joc arcade. Rainbow Six: Vegas 2 este plin de bug-uri enervante, AI - idiot, totul este scriptat la greu (daca incarci aceeasi salvare de 15 ori inamicii vor fi intotdeauna in acelasi loc), iar povestea este inexistenta . Se vede clar ca Ubisoft nu a facut altceva decat sa scoata un produs la repezeala, dintr-o serie de succes, ca sa mai stoarca un ban de la fani. Eu mi l-am luat pentru ca sunt fan al seriei Tom Clancy (Rainbow Six, Ghost Recon, Splinter Cell), dar dupa ce l-am terminat am constatat cu dezamagire ca cel putin partea single player este o greseala de neiertat. Multiplayer-ul nu l-am incercat inca, asa ca nu-mi dau cu parerea.

    @collector: ok, greseala mea, sorry. Dupa cum am zis si spre sfarsitul post-ului pana la urma tine de gust mie unul imi place, nu stau sa ma joc la el 24/24 dar din cand in cand il mai bag in consola sa mai fac cateva misiuni. Nu este strategia aia hardcore de care zici tu si care imi place si mie ... e ... altceva ... Sa vedem ce o sa fie de capul lui Red Alert 3 (care se preteaza a fi strategie) cand o sa apara pe console, pe PC nu mi-a placut dar pe console probabil il voi lua tocmai pentru ca este o strategie.

  17. #17 SP
    Member cristian77's Avatar
    @chaser : iti respect parerea referitoare,mai ales ca nu sunt un fan atat de mare al seriei Tom Clancy's,am jucat doar un pic de Ghost Recon pe PC si RSV2 pe PS3,ultimul chiar placandu-mi,dr trebuie sa te contrazic la : AI pe mine m-a disperat,si la cateva reload-uri de nivel,soldatii erau in locuri diferite

    On topic: azi imi vine End War-ul

  18. #18 SP
    Member cristian77's Avatar
    revin dupa o prima ora de joc : jocul e superb,imi place foarte mult,destul de greu,mai am de invatat cu controlul unitatilor,dar
    e ceva de next gen in materie de strategie,iar comanda vocala a unitatilor pe campul de batalie face toti bani,cu toate
    ca este nevoie de ceva "accent" englezesc , dar se poate controla foarte bine si fara vocal.Parerea mea ca aceasta
    inovatie au facut-o pentru a usura controlul,pentru ca e necesara in bataliile cu multe unitati,nu pentru a demonstra ceva,
    si un headset de calitate e cam obligatoriu.Online-ul nu l-am incercat inca,dar cred ca e super fun,mai ales daca ai juca
    cu un conational,existand si posibilitatea de a comunica cu headsetul in timpul jocului
    Povestea e interesanta,World War III,unitatile fac cam acelasi lucru ca intr-un RTS clasic : "tancurile distrug transporterele,
    transporterele distrug elicopterele,elicopterele distrug tancurile,infanteria se poate garizona,exista ingineri,etc..."
    Grafica super detaliata,de calitate,camera se poate invarti la 360 grade,zoom-ul te duce foarte aproape de orice
    Daca aveti intrebari,va raspund cu toata placerea,oricum d-abia sunt la a 3-a misiune,si oricand va astept la o batalie online

  19. #19 SP
    Member slabunator's Avatar
    nu are o optiune pt inlocuirea unor comenzi vocale cu absolut orice ce spui , dintr-un meniu, un fel de button configuration? sa ii pui comenzi in romana

  20. #20 SP
    Member cristian77's Avatar
    nu,sunt comenzi deja configurate,pe care tu trebuie doar sa le repeti,de exemplu : "Unit 1 attack hostile 4"

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. A luat-o razna RDS-ul? By MonkY in forum Console Club
    Replies: 95 Last Post: 03-08-2014, 03:14
  2. EndWar demo pe XBLM By istrategie in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 16-10-2008, 15:47
  3. VIP Demo pentru EndWar By Bobby in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 28-08-2008, 10:54

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts