Salut baieti deschid acest thread cu speranta de a gasi cat mai multi pasionati de Playstation 3 din Arad pentru a juca on-line cat si pentru a cumpara jocuri ( momentan cumpar ) si pentru a face shimburi. Nou posesor PS3 80 de gb.
Salut baieti deschid acest thread cu speranta de a gasi cat mai multi pasionati de Playstation 3 din Arad pentru a juca on-line cat si pentru a cumpara jocuri ( momentan cumpar ) si pentru a face shimburi. Nou posesor PS3 80 de gb.
e unu tomaobiwan da ai grija am auzit ca e interlop, in cardasie cu unu cristache ) sau cristian77
vezi ca stiu unde stati...si poate va tai cablul de net de la usa!
Florin85,eu stau in Checheci,te astept pe la mine sa facem schimb de jocuri
Salut , just joined
Eu chiar sunt interlop din Arad , am furat gume turbo in piata mihai viteazu acuma 20 de ani lol
Chiar m-ar interesa si pe mine sa mai schimbam jocuri sau poate niste online play.
Am avut vreo 8 jocuri de PS3 , am cateva zeci de PS2 dar nu le mai folosesc.
Din acele 8 jocuri mai am vreo 3-4 ca am preteni care au devenit obsedati de unele jocuri , si musca zgarie urla daca atingi bluerayu... anyway
Gran Turismo 5 full - ii un must have pt mine ca am jucat toate GTurile si is fan fan fan
Mortal Kombat 9 - nu tre sa ma zic nimic , ca spargeam seminte si tranteam fise in Demver , si invarteam de maneta aia sa se invarta KANO in MK1 LOL
Grand Theft Auto 4 - inca un joc fara moarte , am demolat tot in oras de vreo cateva zeci de ori...
S-ar putea sa primesc inapoi NFS HP nou , sa il termine verisorul meu
Si o sa mai chem niste oameni cu PS3-uri aici pe forum...
M-ar interesa God of War 3 daca are cineva din Arad , am jucat 1-2 si or fost bestiale... si de cumparat second sau la schimb temporar pana il termin...
Merci.
Apropo GT5 pentru mine e tata lor la sim-uri , plus ca detaliile si handlingu ii superior... mai putin sunetul , dar decat sa fac drift cu 2 taste la 420 km / h ca in NFS HP si sa ma gandesc " unde-s masinile in jocu asta cu masini? " . Parerea mea , mai bine nu pune Ferrari ca sigla la o masina , daca oricum merge ca un OZN si nu are nici o legatura cu legile fizici, pune Puma sau Rama , same effect
---------- Post added 03-09-2011 at 10:27 PM ----------
Ca idee daca tot suntem putini din Arad, ar fi ceva sa enumerati ce jocuri aveti , de dat imprumut ,de vandut ... Ca asa sa zici " CIAO BAU sunt din Arad" si sa pleci , chiar nu-i o afacere grozava... Care sunteti din Arad lasati o lista cu jocurile voastre , si ce preferinte aveti , poate auzi tu poate aud eu , ca are unu pe nush unde ceva ce tio trebuit tie , si iti dau aici un PM... si te-ai scos... sau m-am scos... ca toti de aici stim ce vrem de la joacele de PS3 .......... ochi umflati, partenera nervoasa, si idei de genu " daca as fi eu Kratos , asa prin Romania"![]()
Salut baieti si eu sunt din ARAD si am jocuri pentru schimburi sau care joaca fifa 11 ? sau fifa 12 ? PSN: Maraboss
vand/schimb:l.a noire,assasins creed brotherhood,dead space2,fifa stree3,uncharted1,sbk11,the cartel,nfs hot pursuit,pure atv. astept sa vorbim pe id meu: mara_boss1989
PS3
![]()
Schimb Super Street Fighter IV Arcade Edition daca e cineva interesat , astept oferte de schimb.
Mah Brummy , mai lucri la Opel ? Haha , eu is Dani cu Alfa GTV pretenu lu Ewald... Tastatura si mouse normal nu o sa mearga pe jocurile de PS3, este la Altex tot felu de scule pentru shootere , gen mouse.
Salut baieti ! Ce spune-ti de un fifa 12 sau MK 9 online ? e pacat pt ca suntem destul de multi prin Arad amatori de console....Online ID Tode_bogdan![]()
Bookmarks