Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Pret.

1. #1 SP
    Banned GhostyAbudy's Avatar

Pret.

Imi puteti spune si mie unde gasesc cel mai mic pret pentru pachetele Playstation 3 + Joc ( NFS Shift spre exemplu.). Ma intereseaza in mod special jocurile Assasins Creed 2 , Resident Evil 5 , Killzone 2 , Uncharted 2 ,InFamous.

Care-s diferentele din PS3 "Phat" si PS3 Slim ? In acest moment detin un PS2 si un PSP si pot spune ca in cazul PS2 nu este nici o diferenta in afara de design.

2. #2 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    ca si in cazul ps2...e doar designul
    poti sa cumperi doar consola...iar jocurile separat de pe sectiunea de bursa la un pret ok
    in ce priveste consola, preturi ok poti gasi in 3 directii:
    1) www.gameshop.ro [magazin online romanesc..garantie 2-3 ani]
    2) okazii.ro/sectiunea de bursa a forumului [preturi mai mici..persoanele le vand sh sau chiar noi..garantie sau nu]
    3) amazon.co.uk / amazon.de ( magazin online din uk sau germania..cerceteaza care are pret mai mic....iti recomand din uniune sa nu platesti tva [adica nu .com] ......garantie...noi...preturi mici...dezavantaj daca ai o problema trebuie sa trimiti in uk...germania etc)
    eu personal am ales a 3'a varianta de curand la achizitia unei console xbox..am prins o oferta super

3. #3 SP
    Banned GhostyAbudy's Avatar
    De Gameshop stiu , am cateva comenzi de acolo. Merci pentru raspunsuri.

Deci spui ca nu se merita un pachet PS 3 + Assassins Creed 2 ( spre exemplu) la 14 milioane ?

4. #4 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    jocul o sa il poti gasi la bursa...pana in 150 de ron
    iar consola simpla sigur gasesti sub 1250 de ron [ ca sa nu mai zic daca o iei sh de la cineva care sa aiba totusi garantie]

5. #5 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Incearca sa folosesti functia de Search a forumului, altfel ne umplem de thread-uri aiurea.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.