Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 15 of 15

Thread: Jocuri cu frame rate prost, bataie de joc

1. #1 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar

Jocuri cu frame rate prost, bataie de joc

Am observat ca multe jocuri PS3 au probleme cu frame-rate-ul. La 30 fps mi se pare ok un joc pe consola dar si limita minima...dar 15 fps deja nu mai e jucabil. Aceasta problema apare se pare mai mult la jocuri multiplatforma iar din ce am vazut pe youtube xbox-ul 360 se descurca mai bine in aceasta privinta. Cred ca lasarea spre vanzare a unor jocuri care coboara atat de jos cu frame-urile e bataie de joc la adresa consumatorilor...macar la PC iti spune cerintele minime si mai umbli la setari mai schimbi o rezolutie , detalii etc...dar pe consola nu ai aceste optiuni. Sunt dezamagit ca trebuie sa verific forumuri si youtube-ul inainte de a cumpara un joc ca sa vad daca e jucabil. Exact asta a fost un motiv pt care credeam ca consolele sunt mai ok pt jocuri decat PC-ul, ca daca cumperi un joc poti fi sigur ca iti va rula ok...m-am inselat.Se pare ca tot PC-ul ramane regele gamingului.

2. #2 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Spune-ne ce jocuri nu sunt jucabile pe ps3? Am avut 3 ani consola si singurul care m-a deranjat a fost Bayonetta (parca asa țin minte) . Aaa, si shadow of mordor e o bătaie de joc pe consola aia. In rest nu prea m-a deranjat nimic.

3. #3 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Nu cred ca a avut timp sa se joace pentru ca se uita pe youtube si verifica forumuri.

4. #4 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Castlevania lord of shadow mi-a pus capac....mai sunt multe alte exemple dar le-am trecut cu vederea...

5. #5 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    ^ L-am terminat fara probleme si nu am avut caderi de framerate sesizabile, sa fie oare o problema cu consola ta?

6. #6 SP
    Ai update-urile la jocuri făcute la zi?

7. #7 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Da am update-urile. Dar probabil sensibilitatea mea vizuala e mai mare data de gamingu pe pc. Oricum consola am luat-o mai mult pt exclusivitati si alea merg ok...exceptie Heavenly sword .

8. #8 SP
    Si eu tot de pe PC am trecut la consolă, dar nu m-a deranjat deloc framerate-ul. Poate un pic rezoluția ca pe PS3 aproape tot E 720p. Oricum m-am obișnuit repede si de cand am descoperit consolele nici nu îmi mai place sa ma joc pe PC. Nu știu de ce, dar simt o satisfacție în plus când joc pe consola (PS4 momentan). Eh, fiecare are "piticii" lui pe creier

9. #9 SP
    Junior Member Vader's Avatar
    Hai sa nu ne ca**m pe noi; iubesc PlayStation, dar sunt jocuri care merg oribil pe PS3. Primul care imi vine in minte e Borderlands, care in unele momente scadea mult sub 10 fps. Bethesda sunt deja recunoscuti pentru calitatea jocurilor de pe platformele Sony, si se poate continua in felul acesta cu zeci de jocuri.

Acum, trecand peste ce am zis mai sus, OP are probleme de ordinul Mustard Race, care nu se trateaza decat in locuri speciale, pentru oameni speciali. Care e problema in a te uita inainte pe youtube, sau a citi un articol, sa vezi daca merita sa cumperi un joc? Mi se pare o chestie de bun simt pentru orice platforma, si nu doar pentru jocuri. Eu asa procedez cand cumpar aproape orice; citesc/vad reviewuri, intreb pe forumuri, intreb prieteni, ca intr-un final sa iau decizia cea mai sigura.

10. #10 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu inteleg, voi in anul 2016 va plangeti de performantele unei console lansate acum 10 ani? Nu spun ca nu e adevarat, dar cred ca e ceva absolut normal ca un numar mic de jocuri sa mearga mai prost decat miile de jocuri bune care merg perfect pe un PS3 chiar si in ziua de azi. Daca luam plusurile si minusurile unei console "veterane", eu zic ca in final da cu plus... si cred ca a fost o consola foarte reusita. Eu am un PS3 Phat luat de la lansare... si merge si in ziua de azi. Da, mai are mici hiccups pe ici pe colo, dar a ma plange de framerate la unele jocuri mai ciudate, ar fi echivalentul la a ma plange de placa mea video cumparata acum 10 ani...

P.S. Ti-as fi spus sa-ti iei un PS4, dar sa nu crezi ca nu sunt si acolo aceleasi probleme... Din pacate hardware-ul nu poate compensa greselile facute de un developer sau altul.

11. #11 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Da pana la urma e vina developerilor de jocuri care sunt interesati dor de profit. Consola(lele) in sine e un deliciu ,dar unele jocuri nu , si din pacate destul de multe. Cred ca vina e impartita, si producatorii consolei fie ca sunt Sony sau Microsoft ar trebui sa nu permita developerilor sa lanseze pe sistemu lor jocuri sub un anumit framerate. Analogie: ca si consumator daca cumpar un TV Sony si apoi cumpar diverse canale tv pe el nu vreau ca un canal sa imi mearga la 10 fps dupa ce am dat banii pe el...poate e fix canalu meu preferat ....care mai mult,merge impecabil pe un alt TV no-name. Si anul nu are a face....problema asta o au si jocuri de acu 6 ani nu cele actuale care ar trebui parerea mea optimizate doar pt ps4 de acum.

12. #12 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Detin atat Xbox cat si PS3 si prefer sa joc multiplatform la Sony. Asa a fost generatia trecuta, dar te obisnuiesti repede. Majoritatea merg decent, adica jucabil, din fericire, pe ambele platforme.

13. #13 SP
    Member swenkyk9's Avatar
    Eu aveam ceva hiccupuri de audio-video pe cand aveam ps3, dar nu cred ca la asta te referi, in fine, ideea e ca odata ce am schimbat HDD, care avea ceva probleme, acestea au dispărut, într-adevăr sunt cateva jocuri care rulează ceva mai nasol pe ps3, dar nu e nimic alarmant. Eu si pe ps4 întâmpin probleme, am vandut Infamous second son pentru ca nu mai suportam fps instabil care nu se îmbunătățea indiferent daca ii dădeam locked sau unlocked din setări. Exista si excepții însă, Bloodborne am impresia ca rulează constant la 18-20 fps, dar tot ma face sa ma întorc la el de fiecare dată. Uneori tine si de cat de mult iti place un joc, ca daca stai sa cauți zile întregi cum poți sa faci un joc sa meargă cum iti place tie pana sa începi sa il joci, in final oricum nu o sa iti placă jocul respectiv, deoarece piticul "Performance maniac" s-a instalat deja pe creier

Sent from my iPhone using Tapatalk

14. #14 SP
    Deja exagerați, mai ales cu Bloodborne si Infamous. Le-am platinat pe ambele si n-am observat problemele menționate.
    In ceea ce privește piticul "performance maniac" asta e principalul motiv pt care am renunțat aproape de tot la joaca pe PC, tot timpul stăteam sa ma uit la fps-uri si schimbam pe setări si niciodată nu eram mulțumit cum rulează un joc. De când am trecut la console sunt mult mai liniștit în privința asta, bag jocul dau play si ma joc asa cum e.

15. #15 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Enemy Front si Fear The Walking Dead. Prost optimizate

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.