Din moment ce nu prea mai am ce sa joc din titlurile cunoscute (inafara de Kingdom Hearts si Personas care nu imi surad),as vrea sa mai postati si voi niste jocuri care ar trebui ca fiecare detinator de PS2 sa-l incerce,sau care v-au placut in mod special.
3,2,1 ... GO!

. As mai sugera sa te joci ca sa mai scapi de stres , un pic de Burnout 3 Takedown (ii din 2001 da inca i super jocu ) , de asemenea Mortal Kombat : Armagedon , Fatal Frame (cred ca 2 e cel mai tare) , Okami si Tony Hawk Project 8 (asta mi-a placut cel mai mult
) . Am zis de jocurile astea pentru ca nu prea am auzit sa pomeneasca oamenii de ele . Unele au luat note mici sau medii da eu toate le consider foarte distractie , cu story bun si control la fel

. da am putea face un thread asemanator pt ps3
),Mortal Kombat Armageddon ma jucam la curse,in modurile principale nu prea imi placea jocul(singurele jocuri de fighting pe care le apreciez sunt DBZ BT2 si 3).Fatal Frame cred ca o sa incerc.Okami l-am jucat pana la jumate,dupa m-am plictisit de el.Si am un tony hawk ... Da cred ca e Proving Ground.

Bookmarks