Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: Problemuta urgenta

1. #1 SP
    Junior Member Ringoparker's Avatar

Problemuta urgenta

Salut, am si eu mare nevoie de ajutor si imi cer scuze ca am deschis un thread, insa este destul de urgenta. Mentionez ca nu am nici cea mai mica experienta cu PS. Doresc sa imi achizitionez un PS2 si am vorbit cu un amic, care zilele astea se afla in SUA sa imi ia el de acolo. Eh tocmai acum cateva secunde am discutat cu el si mi-a spus ca la respectivul magazin unde trebuia sa il cumpere, iau spus ca PS2 din state nu merg pe televizoarele noastre, ceea ce m-a bulversat un pic. Nu mai auzisem de asa ceva. Este posibil sau respectivul vanzator nu stie despre ce vorbeste ? Problema prizei nu este, pentru ca am acumulator special, insa ma intreb daca e ceva cu mufe sau mai stiu eu ce. Multumesc anticipat pentru raspuns.

2. #2 SP
    Junior Member iLLuSSiON's Avatar
    Daca ai un TV care suporta semnal NTSC (standardul de semnal-imagine pentru SUA) atunci nu este absolut nici-o problema. Si cum toate televizoarele recente suporta acest standard (NTSC) poti sta linistit. Ar putea interveni probleme, adica sa se vada alb-negru, daca il vei conecta la vreun TV ceva mai vechi, dar nu cred ca este cazul.
    Cat despre mufe iar nu trebuie sa-ti faci nici o problema deoarece cablul AV al PS2-ului are cele 3 RCA-uri (galben, rosu, alb - adica galben - video composit si rosu/alb - audio stereo) standard pe care le conectezi la RCA-urile mama ale TV-ului, sau poti apela la o mufa SCART prin intermediul careia sa-l conectezi la TV.
    In ceea ce priveste alimentarea, da, iti trebuie un transformator 220v la 110v, adica din standardul european (220v) in cel american (110v).

Si ca o ultima precizare, trebuie sa stii ca daca consola nu este modata, atunci nu vei putea juca pe ea decat jocuri NTSC (americane), deoarece este region-locked, adica nu ruleaza decat discuri de aceeasi zona ca si consola. Asa ca daca vrei sa rulezi pe ea si jocuri PAL, trebuie neaparat sa o modezi, ceea ce cred ca o sa faci, deoarece mare parte din jocurile pe care o sa le achizitionezi de aici vor fi PAL.

Sper ca am fost de ajutor.

3. #3 SP
    Junior Member Ringoparker's Avatar
    Iti multumesc nespus pentru raspuns, ai fost de mare ajutor. O singura intrebare mai am. Modarea costa mult ?

4. #4 SP
    Member angellicus's Avatar
    http://www.consolegames.ro/forum/f41...-xbox-360-wii/

Ai mai sus linkul lui Donely. Ieftin si profesionist.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.