Am terminat DU(dragon universe) cu toti jucatorii accesibili si am castigat si alti jucatori...intrebare mea este cum sa deblochez altii ? pentru ca inca nu lam deblocat de exemplu pe Broly si am terminat cu toti jocul....plzz
Am terminat DU(dragon universe) cu toti jucatorii accesibili si am castigat si alti jucatori...intrebare mea este cum sa deblochez altii ? pentru ca inca nu lam deblocat de exemplu pe Broly si am terminat cu toti jocul....plzz
Si inca o intrebare de ce caracterele cu,care joc nu au toate puterile ?
Si cum pot sa le fac toate puterile ?
da-i un search pe google la Dragon Ball Z Budokai 3 faq (sau Dragon Ball Z Budokai 3 walkthrough) si vei gasi link-uri cu diferite faq-uri referitoare la joc. uite unul chiar aici, sper sa te ajute: Dragon Ball Z: Budokai 3 FAQs - Dragon Ball Z: Budokai 3 Walkthroughs - Dragon Ball Z: Budokai 3 Guides
deci sunt caractere pe care le deblochezi folosindute de obiectele pe care le castigi si evoluand caracterele deja existente... Este simplu dar trebuie sa nimeresti combinatia potrivita. tot la GOOGLE ajungi![]()
# Myshu
in diverta park avea budokai 3...da nu cred k mai are k e cam vechi acu ji nu prea se mai cumpara...oricum ji mie imi place![]()
Bookmarks