Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Console Retro pe TV LCD

  1. #1 SP
    Member lukecelmare's Avatar

    Question Console Retro pe TV LCD

    de curand am cumparat un SNES , l-am legat la tv prin cablul composite si un adaptor SCART dar se vede destul de rau si mi se pare ca jocurile se misca incet . Din ce am citit asa ceva ar ajuta http://www.amazon.com/gp/product/B00...=sr_1_1&sr=8-1 , are cineva si poate impartasii niste pareri?

  2. #2 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ala e un convertor PAL spre NTSC, nu prea vad cum te poate ajuta, tu fiind in regiunea PAL si consola fiind probabil si ea PAL. Conteaza si cu ce compari atunci cand spui ca jocurile se misca incet, nu existau 60fps si nebunii de genul asta pe vremea lui SNES, iar imaginea desigur ca va avea de suferit, mai ales pe un TV mai mare.

  3. #3 SP
    Member razu's Avatar
    SCART +HDMI to HDMI converter :convert 480I: Amazon.co.uk: Electronics

    composite ȘI scart? sau ai vrut sa spui pe rând?

  4. #4 SP
    Member lukecelmare's Avatar
    La Donkey Kong Country de exemplu , mi se pare ca se misca mai lent decat cum apare pe youtube sau imi amintesc eu . Intrebam de acel convertor pentru asta "Upscale SCART signal (RGB or Composite) to HDMI 720p or 1080P output; perfect for classic game consoles like NES, SNES, Genesis " , nu conteaza ca este PAL sau NTSC ptr ca el detecteaza automat ce fel de semnal este . intrebam daca a folosit cineva si se merita , este o diferenta notabila de calitate .


    @razu


    cablurile de la composite le-am bagaint intrun adaptor de genul asta http://www.altex.ro/adaptor-video-hama-42357


    nu ma pricep cat de bun este , o alta opriune din ce am citit ar fi asa ceva http://www.otakus-store.net/en/super...-nintendo.html , dar la fel nu stiu cat de bun este

  5. #5 SP
    Member QuestionArtist's Avatar
    Salutare.Cel mai indicat ar fi sa iti iei un televizor mai vechi pe tub,asa garantat vei avea performantele video maxime pe care le poate reda consola respectiva(mai putina bataie de cap si cred ca vei economisii si bani).Daca intr-adevar duci lipsa de spatiu prin casa atunci poti sa recurgi la optiunea cu Scart to HDMI converter.Din cate am vazut in tutorialele de pe youtube cica isi face treaba doar ca la unele jocuri(aici depinde si de joc si de consola),upscale-ul va face ca imaginea sa fie mai curata dar si mai proasta(unele jocuri chiar daca se vad mai bine cu Scart to Hdmi pe LCD nu inseamna neaparat ca si arata mai bine,exista plusuri si minusuri).Deci nu este o solutie 100% garantata.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Vand console retro By divayo in forum Bazar Retro: Console & Accesorii
    Replies: 163 Last Post: 21-07-2019, 19:18
  2. Top 5 console retro By MonkY in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 11 Last Post: 29-09-2016, 20:38

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts