Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 11 of 11

Thread: Quake 2 @ PSX - "the beggining"

1. #1 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar

Quake 2 @ PSX - "the beggining"

Anul 1999. Cativa amici se strang intr-o camera obscura. Vorbesc despre noile aparitii pe PlayStation. La orizont apar jocuri celebre pe care un cunoscator si le aminteste cu drag chiar si in ziua de azi: The Legacy Of Kain Soul Reaver, Medal Of Honor, Metal Gear Solid, Final Fantasy VIII... Insa un joc iese in evidenta. Quake 2. Grafica? Super tare! Sound? Just WOW! Multiplayer? Ah well... aici avem un cuvant de spus!

Va prezint, dragi prieteni, Quake 2, primul joc in care am trait experiente de neuitat, un joc care pentru mine a insemnat extrem de mult, PRIMUL joc in care am experimentat multiplayer la nivelul de "split-screen". Un joc despre care s-a vorbit foarte putin la nivel de consola.

Prieteni noi, zile in care chiuleam de la scoala, certuri cu parintii, nopti nedormite si campionate la nivel de cartier desfasurate in diferite camere de bloc.

Presenting to you, the beginning!

Cu ajutorul Dazzle-ului meu voi parcurge fiecare nivel din joc, il voi inregistra si il voi posta aici. Un playthrough complet. Enjoy!

2. #2 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Doamne c�t l-am mai jucat! SP/MP (split screen euphoria! - mai ales dacă umblam puțin la gravity slider lol) - Și ce nervi la unele faze...

Arma mrea preferată era...hyperblaster-ul . BFG-ul iară a fost tare (cum �l ține) și felul �n care au făcut railgun-ul...nebunie!

N-am să-ți dau Thanks (mi-am folosit arsenalul pentru 24 de ore)dar cu prima ocazie am s-o fac
    Attached Images Attached Images quake_2_pal.jpg

3. #3 SP
    Member carcru's Avatar
    Unul dintre cele mai reuşite jocuri pentru ps1 . C�tă bătaie mai m�ncam de la var-miu c�nd jucam la multiplayer , nici acuma n-am uitat.C�nd era vorba să jucăm ceva , el mereu quake 2.

4. #4 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Pe PS1 a fost cum a fost. PC-ul a umflat potul din cauza graficii superioare. Am incercat la vremea respectiva sa-l joc pe PS1, fara succes. Aveam un PC potent ce dadea clasa consolelor in materie de grafica. Daca nu ma insel aveam un sistem cu 3dfx Banshee pe AGP sau Vodoo 2 SLI. Nu mai retin exact, dar avea ceva putere sa tina bine un Quake 2 la rezolutii mari. Mai ales pe monitor de 19" CRT ce ducea bine rezolutii mai mari cu rate de refres sustinute.

5. #5 SP
    In nici un caz nu a avut acelasi farmec pe PC cat cel de psx. Pentru mine cel putin.

6. #6 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by CrysMM View Post
    Daca nu ma insel aveam un sistem cu 3dfx Banshee pe AGP sau Vodoo 2 SLI. Nu mai retin exact, dar avea ceva putere sa tina bine un Quake 2 la rezolutii mari. Mai ales pe monitor de 19" CRT ce ducea bine rezolutii mai mari cu rate de refres sustinute.
    Inseamna ca era banshee. V2 SLI nu duce peste 1024x768 nici batut cu ranga, in schimb Banshee merge pana in 1920. Probabil ca jucai in 1280 sau max 1600, desi nu era tocmai jucabil in rezolutia aia, stiu ca un V3 3000 era capabil sa tina Q2 in 1600x1200 la 30 fps, iar Banshee era cam la jumate din viteza unui V3 3000.

Q2 pe PSX, cred ca daca mi-as lua un PSX as baga neaparat Q1, Q2 si Carma

7. #7 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Sigur nu il jucam mai mult de 1024x768. si inca ceva, pe PS1 avea ceva probleme de frame rate, ca si pe N64 de altfel.

8. #8 SP
    Junior Member iLLuSSiON's Avatar
    Junnkie, camera aia nu era chiar atat de obscura.

9. #9 SP
    Junior Member RetroGamer's Avatar
    Cat mam chinuit sai dau capatul dar am reusit pana la urma

10. #10 SP
    Member ramonski's Avatar
    Dupa demonstratia facuta de tine Codrine, mi-am dorit maxim psone )! A fost genial!

11. #11 SP
    Bãi ce mi-e dor...

---------- Post added 10-02-2013 at 04:49 PM ----------

---------- Post added 10-02-2013 at 04:53 PM ----------

Quote Originally Posted by iLLuSSiON View Post
    Junnkie, camera aia nu era chiar atat de obscura.
    Tu stii cel mai bine bro'.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.