Stimati colegi,
Ma aflu intr-un punct in care ma gandesc daca merita sau nu sa imi mai tin colectia de console. Am ajuns in acest punct din cauza unei plafonari, nu mi-am mai luat nici o consola in ultima vreme si au aparut si niste proiecte de care as vrea sa ma ocup si as vrea sa ma ajutati cu parerile voastre. As vrea sa imi evaluati colectia si vad daca e sa vand din ele si daca merita!
Thread-ul poate fi folosit si pentru colectiile voastre, daca sunteti interesati sa aflati cat ar valora!

e o chesti personala cand te desparti de coletie pentru ca de cele mai multe ori ai pus suflet cand ai adunat toate acareletele
Chiar si cu gaming-ul am lasat-o mult mai moale in ultimul timp. De ce? Din nou, consider ca sunt intr-un punct in viata mea in care actiunile pe care le intreprind sunt vitale pentru viitorul meu si trebuie sa trag tare de tot de facultate + o tona de munca extra. Evident ca imi ocupa o gramada de timp, timp pe care sunt 100% dispus sa mi-l petrec in acest mod. Pai, si jocurile? Exact - raman pentru weekend-uri si vacante deosebit de lungi. In viitor, cine stie ce minune de job solicitant o sa am si o sa compromit alte lucruri de care acum ma bucur.

Bookmarks