Gray error cu user si pass o da din cauza regiuni trebuie sa setezi jocul pe europa sau america de nord :) eu asa l-am facut sa mearga.
Printable View
Gray error cu user si pass o da din cauza regiuni trebuie sa setezi jocul pe europa sau america de nord :) eu asa l-am facut sa mearga.
Care to share how ? :)
Deschide launcher. Click File> Settings> Advanced Tab> change region to Europe.sau North America eu am pus America si merge .
Am gasit: NCsoft Launcher - File - Settings - Advanced - Region.
Sa imi zici daca iti merge:)
La mine era setat pe North America si nu a mers. O sa testez cu Europe diseara cand ajung acasa.
LE: Confirm, merge :D
e cineva de aici care ar vrea sa se apuce serios de AION pe oficial.. din 25 sept ?
Pe mine unul nu ma prea atrage jocul.. :)
Cred ca am jucat prea mult WoW :D
L-am jucat putin, ca impresie generala - Lineage II cu un alt iz. Interfata, stilul grafic, stilul personajelor, al mobilor, al vrajilor toate seamana foarte mult cu Lineage II, ceea ce nu este neaparat un lucru rau, dar de ce ar trece jucatorii de Lineage II la Aion?
pai faza e ca jocul e mai mult WOW.. sunt intradevar unele chestii din Lineage II.. dar nu atat de multe pe cat ma astepam (gen free pvp oriunde pe harta cu oricine)
Si sa iti raspund la intrebare.. pai foarte multi din lineage 2 nu vor trece pentru faza asta cu pvp.
al2lea lucru la multi dintre jucatorii de lineage 2 gasesc quest-urile plictisitoare (desi mie unul farming-ul mi se pare mult mai plictisitor)
a3a chestie e ca poate unii care joaca lineage 2 gasesc in aion partea din WOW care lineage 2 nu o are si alti jucatori de WOW gasesc partile din Lineage 2 care in WOW nu sunt... asta ar fi cea mai plauzibila explicatie la o posibila migrare de la Lineage 2/WOW la AION.. eu unul as lasa Lineage 2(am jucat cativa ani buni L2) pentru AION (desi tot ma racaie faza aia ca nu pot da PK la un KS player (cel care imi fura mobii)
Evolution.
Deci s-a apucat cineva de AION pe oficial ?
Acum m-am intors de la Diverta cu 2 AION full game pret 140 RON/buc(pentru mine si colegul meu de apartament) astept doritori de aventura pe server oficial :D
As vrea sa-l cumpar. Am jucat L2 pe vremea cand era C4 si mi-a placut enorm. Am avut un dualist :x vreau sa faceti un user review daca puteti careva...
Pacat de engine-ul crytek ca e folosit in bataie de joc...putea mai mult decat cartoon / wow graphic.
E o lume fantasy pana la urma nu se poate vorbi de realism.In plus,grafica nu este "cartoonish",structura scheletului este aproape identica cu cea a omului.Cred ca au integrat engine-ul Crytek foarte bine intr-un MMORPG,unde grafica conteaza foarte putin.
Oricum,dupa ce am jucat mai mult(level 13) mi-am schimbat parerea despre joc,e ok,dar ceva trecator cum au fost LOTRO si Warhammer Online.
Nota 7/10 de la mine
*mentionez ca am jucat cca. 90% din toate MMORPG-urile lansate.
Pai si eu am jucat multe...tocmai de aceea sunt socat ca seamana asa de mult cu wow si lineage.Harta - WoW Char-urile - Lineage si meniurile + iconite = wow amestecat cu lineage.Am ajuns la un shop...pentru o clipa am crezut ca sunt in lineage.Jocul e frumusel...dar seamana enorm cu wow si lineage.
aveti cam toti dreptate.. intradevar e foarte mult WOW in Aion dar si lineage 2.. oricum eu am ajuns la lvl 21 cu un gladiator si e foarte tare jocul pana acum.. uitati si cateva poze... daca aveti intrebari.. postati si va raspund cu mare placere :)
Si mai am un Assasin(cutitar lvl 10) cu care imi ajut prietenii la quests :P