Foarte tare Gladiatorul!
Spune-mi te rog care este lvl-ul maxim? C
ate clase sunt? am vazut ca la inceput iti alegi de ex adventurer si din el iese ranger sau cutitar, dar dupa ce ai ales cutitar mai ai vreo alegere intre alte specializari?
Printable View
Foarte tare Gladiatorul!
Spune-mi te rog care este lvl-ul maxim? C
ate clase sunt? am vazut ca la inceput iti alegi de ex adventurer si din el iese ranger sau cutitar, dar dupa ce ai ales cutitar mai ai vreo alegere intre alte specializari?
lvl maxim e 50
da intradevar ai mai multe clase prima data pleci de la una care aia se desparte in 2 de ex de la Scout la lvl 10 iti alegi Assasin sau Ranger(arcas) si tot asa la alte clase
ca sa intelegi mai bine Aion? Online: The Official Aion Fantasy MMORPG Website - PowerWiki
iti zic cateva clase ca sa vezi mersul lor
1.Warior --> de la lvl 10 iti alegi : Gladiator sau Templar(tanc)
2.Priest --> de la lvl 10 iti alegi : Chanter(buffer) sau Cleric (healer)
3.Mage --> de la lvl 10 iti alegi : Spritmaster(summoner) sau Sorcer(mag/nuker)
Alta chestie.. de la lvl 20 poti sa bagi in stigma.. Stigma sunt nijte petre cu care activezi nijte skile mai speciale.. care defapt ele sunt o combinatie de skile de la alte clase... si iti alegi anumite skile un fel de talente de la wow.. dar mai putine.. sa zic asa.. nu sunt asa multe... Uite si un Screenshoot cu stigma skils de la Gladiator. Nu prea ai cum sa iti dai seama ce skile sunt dar macar vezi cate sunt :P
Imi faci pofta cu screenshoturile astea :) (de unde l-ai luat si cu cat? as vrea o versiune pe CD, m-am cam saturat de versiunile downloadabile)
Si tocmai ce mai am doar rogue-ul si shamanul de dus la lvl 80.. (WoW @-))
I need a life >:)
l-am cumparat de la Diverta 140 RON(standard edition) si primesti 30 de zile gratuit, iti mai poti cumpara si colletctors edition care e 240 RON si primesti un action figure si cateva iteme speciale in joc. Jocul nu vine cu game time card doar cu Game Activation Card, dar am vazut la diverta din Piata Romana ca au aparut si Game Time Card pentru Aion pret 60 RON pentru 1 luna. Eu in schimb folosesc VISA ING si platesc prin PayPal in fiecare luna :P
Cum e pe partea de leveling si questing? Sunt intuitive questurile? Marcheaza pe harta zona unde trebuie sa mergi pentru a duce la capat un quest (in genul Warhammer) sau trebuie alt+tab si search pe site-uri gen thottbot (cum era pentru WoW la inceput :D)
Cam cat de repede se ajunge la lvl maxim? Sunt instante si raiduri in genul WoW?
Multumesc si imi cer scuze daca sunt multe intrebari :)
---------- Post added 06-10-2009 at 11:15 PM ----------
Pana la urma l-am cumparat si eu. Fericit, ajung acasa, instalez... downloadez patch.. setez pe region Europe.. intru in joc.. Korean Language! :tease:
Cmmon.. aveam pofta sa joc, am gasit cateva soltuii la problema asta, sa vedem daca reusesc lol
deci iti arata location pe harta nu trebuie ALT+TAB ai insante, la lvl maxim nu se ajunge foarte usor dar nici extrem de greu, quest sunt foarte marfa, unu chiar te baga in instante iar la lvl unde am ajuns eu ca sa faci questuri trebuie sa te duci pe teritoriul de la Elyos.. si sa vezi acolo ce te fugaresc aia.. si ce fun e..
daca ai in limba koreana da-mi pm ca iti dau eu ce trebuie sa ai in engleza e o chestie care ocupa 24MB
acuma ma duc sa il cumpar. Pls lasati tips/tricks for a noob si metode de a va contacta online :) btw first month free? (cat costa lunar?)
updating :D mariuck yahoo mess contact poti lasa? am si eu de pus niste intrebari...
Pe mine deja incepe sa ma cam scoata din sarite jocul asta :), trebuie prea mult grind, sunt cam putine questuri (eu cel putin unul le gasesc greu, iar ce gasesc sunt pentru level mai mare decat al meu) si cam ciudate ca sa zic asa :).
Poate mai trebuie timp sa ma pot obisnui cu el avand in vedere ca nu am jucat Lineage sau Guild Wars, dar pana acum nu i-as putea da mai mult de 7 si asta datorita grindului idiot de care e nevoie.
Deocamdata raman la ideea ca nu am ales bine gladiator, dar mariuck zice ca se descurca foarte bine cu el, inseamna ca nu sunt eu obisnuit cu stilul asta e combat :)
Pai din cate am inteles tu esti Eyos, pai nu stiu cum sunt questurile acolo.. dar eu pana acuma nu am facut decat o singura data grind.. in rest doar quests :-s. Iar PVE.. rupe gladi.. adik eu cel putin cu herbal treatmant bat fara sa ma opresc.. (un mic sfat folosest weakening severe, si apoi dai rage, si apoi cu ce alte skile de atack ti-au mai ramas cam asta e metoda de PVE, iar cand esti in party.. nu mai foloesest rage)
Cred ca ma faci sa trec de cealalta parte, macar am pe cine sa intreb :). Mi-a placut si imi place gladiator fiindca am vazut niste armuri si esti pur si simplu tank atunci cand il imbraci (e fier bagat acolo, nu gluma).
Herbal Treatment ce este? :D
sweet jesus cat ii ia sa se update. de o ora astept sa se termine odata...
---------- Post added 11-10-2009 at 10:59 PM ----------
cum schimb limba coreana?
Azi am ales clasa Templar la lvl 9, am auzit ca e foarte cautat la questuri in ciuda faptului ca e dezastru la pvp si pve. Ma incarc cu multa rabdare si inaintez :) nu prea inteleg multe de cand i've ascended... putini bani comparativ cu posibilitatea de teleportari, putine zone in care poti zbura efectiv, nici nu stiu care quest sa incep sa il fac primul...(ma refer la cele din side quests) sa nu vb de faptul ca I'M ALL ALONE. Dau shout messages sa vad daca exista romani. nimeni nimic :s cred ca o sa reincep cu un asmodian sa stiu ca macar am backup in joc. Any piece of advice is embraced >:D<
Pai.. ai dreptate Templar is cam praf la pvp, dar la pve, nu sunt asa slabi, inafara de asta.. Templar este esential in instanta si la raid bosi.
Sfaturi in legatura cu questurile sunt ca mai intai fa-le pe cele galbene, care le poti face.. si cand nu mai poti face de alea galbene fa-le pe cele albastre.. eu asa fac.. fac din cele galebene pana unde imi permite gear si apoi ma apuc de cele albastre :P
Iar cu zburatul, ai sa te saturi la lvl 25 cand intrii in abyss de zburat, acolo totul tine de zburat.. :)
Iar daca iti faci Asmodian, si ti-ai mai face si templar si joci putin sa ajungi la lvl 25 ar fi super tare.. Noi de asta ducem lipsa de un templar pe care sa ne putem baza.. oricum daca te faci asmodian ai un loc rezervat la noi in celula :D
Voua va merge? Mie acum imi da ceva eroare cu cannot connect to the authentication server
E in maintenance, revine cam 30 de min.