Sunt chiar pe pagina legendarului BaeZZi, comentate in RO
Poate ne vedem vineri la un meci![]()
Sunt chiar pe pagina legendarului BaeZZi, comentate in RO
Poate ne vedem vineri la un meci![]()
Shamanu joaca alta rasa decat terran, la misto.Yuck!
Btw, stie cineva daca s-a lasat de SC? Eu n-am mai vb de cativa ani cu el, stiu ca s-a apucat de poker.
Comentariul mai mult decat decent, totusi, nice.
Pai jucam mai des, dar vinerea e zi speciala. Macar sa poti sa tii pasul...
Nu s-a lasat, joaca!. Chiar l-a batut pe Praetor in TvP acum 5 zile (razbunare) + activitate in gosu cup. Deci pana la urma SC> poker
Vad ca Praetor si Ultraling sunt tot romani.Wow, nu stiam ca se joaca la nivel asa inalt in Ro.
Un meci incredibil. Eu il consider cel mai spectaculos tvp pe care l-am vazut vreodata.
Iris vs Bisu
Avalon MSL
Ro8 Group C
Vad ca a inceput sa se joace mai mult cu terranu'.M-am obisnuit sa vad numai protos vs. zerg.
Terrans FTW!
Pentru cine vrea sa urmareasca live transmisii live de la WCG 2009 - CHINA
Echipa coreeana de Starcraft este formata din: Jaedong, Stork si Bisu
Pana acum rezultatele au fost kr > (rape) everyone
In a not at all surprising turn of events Jaedong and Stork won all their group stage matches and advanced into quarter-finals. As you've probably guessed none of the games were close, the two Koreans just steamrolled over their competition. (gosugamers.net)
Pe replays.net sunt cateva meciuri de pana acum.
Da, kr > all in 10-15 minute maxim per meci.
Stream-ul oficial merge foarte prost, iar stream-uri cu replay-uri nu-mi place sa vad.Ori vod-uri, ori replay-uri in joc.
Streamul indicat de mine mai sus era in direct.
Pana una alta Bisu a facut si el all-kill, sigurul meci dificil fiind cu PJ (probabil cel mai bun jucator de starcraft non-coreean). Ma indoiesc sa aiba vreo sansa totusi cu primii 20 de zergi din krAlti chinezi buni precum Toodming sau Fengzi au esuat lamentabil.
Meciurile usoare s-au terminat, urmeaza:
IdrA vs kolll
JaeDong vs A2
Bisu vs SEn
Stork vs Pj
La ce ora sunt meciurile? l-am vazut si eu pe cel cu PJ si nu mi s-a parut deloc un meci in care Bisu ar fi avut probleme mari![]()
YouTube - Jon747's Channel
Uite-te mai atent
La minutul 7 Bisu a avut probleme suficient de mari sa-l poti numi un meci dificil. Si daca iei in calcul Bo3 care a urmat cu Stork ai vedea ca nu a fost o intamplare. Pj a castigat primul meci iar pe al doilea l-a scapat printre degete.
Oricum la IEF 2009 chinezii i-au speriat putin pe Koreeni, care nu i-au luat foarte in serios si astfel:
EffOrt < Pj
Bisu < Jaystar
Jaystar > EffOrt
Noroc cu Stork care a salvat reputatia Kr castigand turneul.
---------- Post added 15-11-2009 at 02:41 AM ----------
Iterviu Jaedong-Bisu-Stork about Taek-Bang-Lee-Ssang"]Super-Interviu Jaedong-Bisu-Stork about Taek-Bang-Lee-Ssang - WGC day 2
---------- Post added 15-11-2009 at 02:44 AM ----------
Link bun!
By DeathWings in forum Jocuri PC
By Hitman in forum Apple
Bookmarks