Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 73

Thread: Starcraft BroodWar

1. #1 SP
    Member I condoe I's Avatar

Starcraft BroodWar

StarCraft - A minute to learn, a lifetime to master.

Se pare ca discutiile despre SCBW au luat amploare pe threadul Starcraft 2. Pentru aceia dintre noi care (mai) sunt inca pasionati de acest joc mutam discutia aici.

Fiind la inceput discutia despre Starcraft pe acest forum o sa mentionez cateva surse de informare pentru cei mai putin cunoscatori:

StarCraft Compendium: Battle.net oficial. Ghid esential
    Teamliquid: pro-gaming news and information, videos, strategy
    GosuGamers: News, forums, replays, betting, and an international ranking system for teams and individual players

VODs:

GomTV
    Youtube/Jon747

Servere:
    Battle.net EVIDENT!
    ICCUP: Ladder, non-b.net, based on individual and team competition.
    ProStarLeague

Eu mai joc cu prietenii prin Hamachi, preferabil versiunea 1.0.1.5.

MAPS
    Harti oficiale. Kespa APPROVED.

ICCUP maps Season 7
    Teamliquid - all maps

De cumparat, dupa cum am mai spus si pe threadul SC2, exista varianta downloadabila BLIZZARD STORE, si varianta BATTLE CHEST.

Un articol interesant: strategy-vs-tactics.pdf

My Gamertag: zicon_small.png condoe

2. #2 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Interesant articolul... Are dreptate, insa eu cred ca cel mai mult conteaza controlul asupra resurselor. Echilibrul iti aduce victoria, pe termen lung.

3. #3 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Dap, bun articol.10x.

4. #4 SP
    A fost tragerea la sorti pentru grupele MSL, guess what?

Group A
    sAviOr vs Bisu
    maGma vs ZerO

Detalii...

5. #5 SP
    7 years of starcraft in 7 minutes

YouTube - Starcraft: 7 years in 7 minutes

6. #6 SP
    In special pentru domnu Death_wings, fan Blizzard Games

starcraft dedicated stations
    Attached Images Attached Images blizzardgames.jpg ss.jpg ss2.jpg

7. #7 SP
    Junior Member mozumy's Avatar
    Da super tare, bravo felicitari bagam un campionat?

8. #8 SP
    Taw
    Mane, ai dat o avere pe cord-clip-ul ala pentru mouse, doamne!
    O bucata de scoci sau 2 cuie mici batute in birou faceau minuni.

9. #9 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Hehe, salutare Condoe si felicitari pentru ce ai acolo

Niciodata nu m-am gandit la cartile Starcraft si Diablo (in schimb cele din universul Warcraft le am si le-am citit pe toate) pentru ca nu s-au gasit in Romania, dar acum mi-ai facut pofta si le voi cumpara de pe ebay ca din alta parte nu stiu.

Am vazut ca tu ai cumparat de pe blizzard store, sunt mai multe chestii pe care le-as vrea de la ei dar nu stiam ca trimit si in Romania. Poti sa imi dai cateva detalii te rog? (cam in cat tim ajung, transportul pe la ce pret e)

Ce nu vad acolo si mi se pare curios e World of Warcraft. Nu ti-a placut?

10. #10 SP
    Quote Originally Posted by mozumy View Post
    Da super tare, bravo felicitari bagam un campionat?
    Noi avem obiceiul sa jucam vineri seara de la 8, 9 pana cand rezistam dimineata. Daca vrei, te asteptam cu cea mai mare placere. Ai toate detaliile in primul post.

Quote Originally Posted by Taw View Post
    Mane, ai dat o avere pe cord-clip-ul ala pentru mouse, doamne!
    O bucata de scoci sau 2 cuie mici batute in birou faceau minuni.
    Hehe, nu-ti imaginezi cat de greu l-am gasit, nu se gasea pe nicaieri prin Europa, auzisem chiar ca nu se mai produc si am gasit intr-un final pe la Arad. Am comandat 4 bucati si n-au avut decat unul sa-mi trimita si n-au mai dat nici un semn de atunci (3-4 luni)
    Mai pun eu maine niste poze noi cand ridic noua tastatura (DT-35 ) de la posta.
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    Hehe, salutare Condoe si felicitari pentru ce ai acolo

Niciodata nu m-am gandit la cartile Starcraft si Diablo (in schimb cele din universul Warcraft le am si le-am citit pe toate) pentru ca nu s-au gasit in Romania, dar acum mi-ai facut pofta si le voi cumpara de pe ebay ca din alta parte nu stiu.

Am vazut ca tu ai cumparat de pe blizzard store, sunt mai multe chestii pe care le-as vrea de la ei dar nu stiam ca trimit si in Romania. Poti sa imi dai cateva detalii te rog? (cam in cat tim ajung, transportul pe la ce pret e)

Ce nu vad acolo si mi se pare curios e World of Warcraft. Nu ti-a placut?
    Intrii pe blizzard store AMERICA (pe eu e foarte scump) iti faci cont si gata. Trimit prin FEDEX si-ti vin acasa direct in 4-5 zile. Mie mi-au facut o greseala in comanda mi-au trimis in loc de o carte, un alt item. I-am sunat acum cateva ziele si azi deja mi-a sosit si cartea free of charge.
    Cat despre WoW, nu, nu mi-a placut. Asa universul e atractiv, dar nu ma incanta ideea de MMO.
    Si totusi domnu, vorbe vorbe, cand jucam un SC. Chiar si un WC3 ca sa-ti fac pe plac
    Daca vrei, cum am mai zis, vineri seara jucam, facem un mini-campionat de 1v1 si postam rezultatele aici, de forma:
    condoe <Medusa> Gohan
    Ultimul set de harti aici.

PS. Disclaimer: Toate accesoriile din poze nu sunt luate din pura pasiune, si nu inseamna ca sunt vreun gosu, din contra

11. #11 SP
    Daca e cineva prezent, acum sau alta data si vrea sa joace sa intre pe Hamachi-1.0.1.5.zip pe reteua [low] parola "duran".
    PS: disable windows firewall.

12. #12 SP
    Junior Member mozumy's Avatar
    eu joc cu niste prieteni in reteaua hamachi asa ca ma voi alatura si eu din cand in cand grupului tau

13. #13 SP
    Member mihaif27's Avatar

14. #14 SP

Thumbs up

Hehe, deja am fost la primul curs - doar prezenta virtuala, din pacate
    Oricum inregistrarea o puteti downloada de pe Teamliquid Torrents (Am uitat sa trec in primul post adresa asta ca sursa principala de VODuri HQ)
    Cursul se numeste UC_Berkeley_SC_Class_--_Lecture_1.

O privire (foarte) subiectiva a dinamicii scenei pro din Coreea ~ 2007
    Attached Images Attached Images only-untill-midnight.pdf

15. #15 SP
    Taw
    Hehe, felicitari mane.
    Sa stii ca DT-35 nu e mare filosofie, pe langa faptul ca are tastele extrem de zgomotoase si inalte, nu are nimic.
    Koreenii folosesc si mousi destul de praf, gen K-tec, in ultimele voduri acelasi mouse l-am vazut la cel putin 2 jucatori buni (JaeDong si Bisu).
    Eu folosesc mx300 + pad func 1030, care are cord clip smecher inclus.

Daca are cineva lecture1-ul luat, sa-l uploadeze pe filebox.ro ca merge ff bine.

16. #16 SP
    Junior Member $h[]guN's Avatar

Cool

Ar trebui sa facem o chestie oficiala! Un turneu mic! cu premii simbolice! fara taxa de inscriere, premiile le dam noi, condoe si eu, si dupa ce vom stabili detaliile concursului va anuntam! daca sunteti interesati dati un semn, mie sau lu' condoe ca sa stim daca postam ceva si pe consolegames.ro cheers BISU FTW

BTW postati aici daca sunteti interesati!!

17. #17 SP
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Hehe, felicitari mane.
    Sa stii ca DT-35 nu e mare filosofie, pe langa faptul ca are tastele extrem de zgomotoase si inalte, nu are nimic.
    Koreenii folosesc si mousi destul de praf, gen K-tec, in ultimele voduri acelasi mouse l-am vazut la cel putin 2 jucatori buni (JaeDong si Bisu).
    Eu folosesc mx300 + pad func 1030, care are cord clip smecher inclus.

Daca are cineva lecture1-ul luat, sa-l uploadeze pe filebox.ro ca merge ff bine.
    E factorul psihologic cat despre mouse eu folosesc Logitech mini-optical + func30. Am si un mx518 + func10 si nu-mi place deloc la SC, il tin doar de shootere.
    Poate intrii vineri sa jucam cateva meciuri

Quote Originally Posted by $h[]guN View Post
    Ar trebui sa facem o chestie oficiala! Un turneu mic! cu premii simbolice! fara taxa de inscriere, premiile le dam noi, condoe si eu, si dupa ce vom stabili detaliile concursului va anuntam! daca sunteti interesati dati un semn, mie sau lu' condoe ca sa stim daca postam ceva si pe consolegames.ro cheers BISU FTW

Pai daca o sa fim cel putin 10 facem si concurs. concuram cu cel de GOW2. Cu siguranta o sa primim suport si de la stafful CG.
    Reteaua HAMACHI anuntata anterior e deschisa.

18. #18 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    puteti demara oricand un concurs, suntem aici alaturi de voi, dar ar fi totusi bine sa asteptati incheierea concursului de acum

19. #19 SP
    Taw
    Mini-optical e genial, jucau o groaza cu el inainte Nal_rA, Silent_Control, TheMarine, etc

20. #20 SP
    Taw
    E foarte buna ideea cu turneul, dar sa ne strangem macar 8 insi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast