Silkroad Online este un joc MMORPG cu multa actiune si avantaje... poti sa iti alegi sa fi Thief, Hunter sau Trader...
Iata o mica prezentare
Pentru cei interesati sa jucam acest joc, astept raspunsuri prin intermediul acestui topic![]()
Silkroad Online este un joc MMORPG cu multa actiune si avantaje... poti sa iti alegi sa fi Thief, Hunter sau Trader...
Iata o mica prezentare
Pentru cei interesati sa jucam acest joc, astept raspunsuri prin intermediul acestui topic![]()
Dupa parerea mea e o porcarie chinezeasca..
1.Jocul e pur si simplu un grindfest, quest-uri de genul : Kill 6000 flowers, poveste zero
2.80% din "jucatori" sunt defapt boti
Daca vreti ceva de calitate incercati Runes of Magic (http://www.runesofmagic.com/en/index.html)
Interesant jocul recomandat dar prea incet, nu ai actiune mai deloc acuma depinde de fiecare ce si cum ii place... Sincer cei de la Joymax au reusit sa opreasca "boti" de pe serverele lor asa ca nu cred ca ar fi asta o problema... Singura problema grava este faptul ca e destul de greu sa te loghezi pentru ca sunt foarte multi jucatori. Nu au o limita de jucatori care sa isi faca cont pe server, sau cel putin era cand am jucat eu acum un an jumate aproape doi.
Sincer daca ar fi cu cine m-as apuca din nou de la inceput ...![]()
Ai actiune destula, vezi video de jos te rog (tine minte, sunt caractere de level 20)
Hai sa facem o mica comparatie..
Runes of Magic nu a fost inca lansat, se afla in stadiu de open beta de doua luni si deja a strans 450.000 de jucatori. Silkroad a fost lansat acum cativa ani si are 10 servere parca cu 3500 slot-uri fiecare, la care stai cate o ora sa te loghezi.
Singurul lucru interesant la Silkroad e faptul ca poti sa te faci Thief, Trader sau Hunter. Dar ce rost mai are cand majoritatea boteaza sa ajunga la level maxim ?
Care sunt avantajele alea de care spuneai in primul post ? Te rog, enumera cateva
Wow...nu-mi vine sa cred,ditamai clona de WoW.Sunt multe MMO-uri care au preluat multe dintre aspectele din WoW,dar nici chiar asa,asta e plagiat pe fata,penibil chiar.
Gresit! nu este deloc o copie dupa wow ( cei care joaca stie ce vb ), repede e un MMO ,pac e dupa WoW.Deci este total gresit , insa ii dau o foarte mare dreptate lui Max, este un MMO fara poveste => story invisibil , si da sunt jdemii de boti care se fataie de colo colo si strica tot jocul , daca systemul de joc ar fi fost imbunatatit ar merita ...sa nu mai vorbim de partea cu logatul pe una dintre servere..
Cum poti sa zici ca nu este deloc o copie dupa World of Warcraft?Interfata e identica.Stai linistit mananc MMORPG-uri pe paine stiu despre ce vorbesc.Nici nu imi voi pierde timpul cu acest joc.
Prea bine dar daca stai sa o iei asa interfata la multe MMO-uri sunt similare cu WoW.Dar daca tot vorbim de copii dupa wow incearca Runes of Magic , nu saracutu de Silkroad.Dar ma rog , destul cu asta ai zis bine mai sus, nu merita sa-ti pierzi timpul cu el
Atunci my bad , insa eu vorbeam de Silkroad.Deci concluzia Silkroad ramane un MMO fara story care devine plictisitor , iar Runes of Magic ...no comment
No problem am fost cam mult off topic.Silkroad e genul de joc pe care il voi juca cu o oarecare placere numai pe servere pirat cu rate foarte mari.Tinand cont ca jocul este un grindfest total,nu cred ca vreunul dintre cei cu level maxim nu a folosit vreodata un bot.
Buna . Este un joc bun , foarte complex din punctul meu de vedere . Joc silkroad de ani buni , si inca nu m-am plictisit de el . Am incercat multe MMORG uri si cabal si wow si mu . dar totusi silkroadul din punctul meu de vedere a ramas primul . Eu am gasit un server privat unde toate lucrurile merg bine , echipa este foarte buna si foarte profesionala . adica acolo chiar se vede interes dar si placere . Pe cei care ii tenteaza ideea de a juca impreuna acolo , puteti sa imi trimite ti un mesaj , cine stie , poate face o echipa buna![]()
Bookmarks