Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 15 of 15

Thread: Runescape

1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

Runescape

Recent m-am tot uitat pe forum la zona MMORPG-urilor si acolo am vazut o gramada de thread-uri dedicate unor jocuri cunoscute (Wow, Guild Wars) precum si altora mai putin cunoscute sau jucate. Da am observat totusi ca lipseste un joc foarte important care se incadreaza in aceasta categorie. Ma refer binenteles la Runescape. Acesta e cu siguranta cel mai important joc al firmei britanice Jagex.

Jocul s-a lansat in 2001 si de atunci popularitatea lui a crescut tot mai mult in momentul de fata fiind al 2lea cel mai jucat MMO din lume (dupa WoW binenteles) dar e de asemenea cel mai jucat MMO RPG Gratis din lume, cei de la Guinness oferindu-le si un premiu. Pe langa asta studio-ul a mai castigat si 2 ani la rand The Golden Joystick (UK Developer of the Year) si inca cateva premii care nu imi vin acum in minte. Deci cu alte cuvinte jocul nu e bun, e foarte bun.

Jocul poate este free to play dar poti sa iti faci si un abonament lunar de doar 6$ care iti va oferi inca vreo 10 skill-uri, 100 de quest-uri, un world map de 5-6 ori mai mare, multe alte dungeon-uri si sute de creaturi si armuri, toate acestea fiind member exclusive.

Desi punctul cel mai slab la Runescape e grafica (pentru ca interg jocul functioneaza utilizand Java), cred ca asta e singurul lucru "rau" intalnit la joc. In rest creatia de la Jagex este extrem de complexa oferand jucatorului 25 de skill-uri pe care si le poate imbunatatii, quest-uri extrem de variante, zeci de mini game-uri care necesita indemanare si/sau munca in echipa si multe altele.

Runescape a reusit sa cucereasca publicul prin look-ul sau simplu dar celelalte feature-uri mult mai complexe decat in celelalte MMO-uri intalnite.

Deoarece e un joc browser based eu obisnuiesc sa ma joc in timp ce stau pe forum, pe messenger, la scoala sau oriunde am acces la internet . Cred ca mi-am facut contul cel putin acu 5 ani si recent am reinceput sa il joc deoarece s-a introdus un skill nou atat pentru membrii cat si pt non membrii de care eram foarte curios cum functioneaza (era vorba de dungeoneering). Am fost membru 2 veri la rand in care sincer nici nu stiam de ce skill/quest/dungeon sa ma apuc . Cred ca la vara dupa bac o sa ma fac din nou membru cel putin pt inca 2-3 luni sa vad ce alte chestii au mai aduagat cei de la Jagex de la ultima mea vizita pe serverele lor pentru membrii.

In concluzie tot ce pot spune e ca Runescape e un joc perfect pt iubitorii de MMO RPG-uri care nu se omoara dupa grafica ci dupa atmosfera, gameplay si poveste. Daca vreti sa ne intalnim candva pe taramurile din runescape atunci puteti sa imi dati add ( Sir Tudoran ) si poate o sa dam si niste co-op-uri impreuna daca suntem level apropiat ( eu sunt level 83). See you there!
    Attached Images Attached Images runescape-hd-sign-full-screen.png

2. #2 SP
    Member Harilip's Avatar
    s-a cam stricat Runescape cu update-urile noi dar merita jucat
    skill-urile si quest-urile sunt absolut geniale
    mai ma joc RS cand las ps3-ul
    Harilip lvl 91

3. #3 SP
    in caz ca grafica e o problema pentru unii :Runescape is Getting a Facelift. Here's Some Art.
    pun jos cateva poze, dar o sa le gasiti toate pe site-ul de mai sus.

Here's something cool. Runescape, the venerable (and hideous) MMO that's now over ten years old, is getting a graphical overhaul later this year.

Before the new models take their place in the game, though, concept artists had a tricky challenge. How to maintain the identity of such ancient characters but update them for 2012? And do so to keep them looking cool despite the challenges of playing on basic hardware?

Artist Pascal Blanch� gave it a shot, as you'll see in his work for the game here.
    Runescape was first released in July 2001, a pioneering title in many respects since it was one of the first major 3D games to be played in a browser. It's still very much around today.

You can see more of Pascal's work at his personal site.

Fine Art is a celebration of the work of video game artists. If you're in the business and have some concept, environment or character art you'd like to share, drop us a line!
    Attached Images Attached Images xlarge_1f3bef7bbba658c63292da6dd668d98b.jpg xlarge_69207385d87d9e8d631cd469ac9572ef.jpg xlarge_78b2baa5e1f6f72380f3eca195971780.jpg xlarge_0168f5e32760b46fddfad477390335af.jpg xlarge_fcf1ab17746b6377a3a239732800c621.jpg xlarge_a772ae006f300709cb75777961dd3fca.jpg xlarge_471cd97e0e6e83d9d67c3b769ec23ecf.jpg xlarge_5862956068cb2668e6b4d10e8ca874f1.jpg xlarge_d1bc5c38b432c05566c94db36f28608a.jpg

4. #4 SP
    uite o chestie care spun eu ca mereu a deranjat jucatorii de RS: combat-ul. Jagex announces Runescape combat update “The Evolution of Combat” | VG247
    The combat system update will be the biggest the game has ever seen in its lifetime, promising an experience that’ll more inversive.

“It’s impossible to downplay the significance of this update,” said Runescape’s lead designer Mark Ogilvie.

“A rework of the combat system has been the most requested update from our community, and thousands of man hours have gone into developing a more fluid, interactive and tactical combat system.

“The Evolution of Combat update will fundamentally change the way people play and view RuneScape forever.”

A limited access beta to the new update will kick off June 26, with beta registration on the game’s website beginning on June 1. The beta will continue until September, enabling testers to get their hands on it before anyone else.

“We have always valued the views and feedback our community which is why we are so excited to be launching this game-changing update with a members’ beta,” said Ogilvie.

“By introducing this update with a limited-access beta, we are able to interact with our community in a completely new way and offer our members the chance to try the new features first, helping to shape the future of one of the most important elements of the game.

“I know players won’t want to miss out on the chance to take part in this exclusive opportunity, so be sure to register your interest when registration opens on June 1.”

The first – and vague – shots of the update running are below.
    sunt curios cum va fi combat-ul prin septembrie . Oricum ma gandesc la vara sa ma fac din nou membru (parca asa mai explora un pic lumea si la doar 15 dolari pentru 3 luni). Si acuma e ceva chestie interesanta: developerii au decis sa ofere fanilor 2 saptamani gratis de membership. Asa ca sariti pe el!
    Attached Images Attached Images 15.jpg 23.jpg

5. #5 SP
    Member Sadismek's Avatar
    Ah, țin minte că jucam și eu Runescape acu' vreo 2-3 ani. Acuma sincer nu m-aș reapuca, că mi-ar m�nca o grămaaaaaadă de timp. Dar are cele mai bune questuri pe care le-am văzut eu �ntr-un MMO, poate chiar RPG. N-am să uit niciodată quest-ul de pe la �nceput, c�nd trebuie să te deghizezi și să faci rost de o perucă și mai știu eu ce. Genial.

Sper să nu schimbe grafica, n-ar mai fi la fel. Cred că m-am obișnuit cu tipul ăsta de grafică, too much Minecraft I suppose.

6. #6 SP
    quest-urile intr-adevar sunt cele mai originale. Nu vedeai 2 quest-uri care sa fie ceva de genu: "adu-mi 10 chestii" sau "omoara 100 de monstrii dinaia". Tin minte quest-ul de la Champions Guild era misto. Trebuia sa omori un dragon da trebuia sa te pregatesti: lu-ai anti fire Dragon shield de la ducele din Lumbridge, trebuia sa iti cumperi o corabie care sa mearga pe insula dragonului, sa gasesti pe unu care sa faca parte din echipaj, sa strangi scanduri si cuie ca sa repari barca si abia dupaia ajungeai pe insula si te luptai cu dragonul. Cele mai tari quest-uri din orice MMO. Cum am zis, singurul dezavantaj la joc e ca nu e asa "placut la vedere" si deaia incearca sa imbunatteasca grafica, ca sa aduca alti jucatori.

Pe mine ce ma deranjeaza la RS e ca anumite skill-uri cer foarte mult grinding (sa faci aceeasi chestie in continuu). Desi unele lucruri sunt foarte distractive si niciodata nu isi pierd farmecul (cum ar fi Dungeoneering sau Slayer), alte skill-uri sunt foarte repetitive (gen woodcutting sau fire making). Dar anyway eu sunt tentat sa ma fac din nou membru pe timpul verii (daca nu se lanseaza Guild Wars 2), doar de dragul quest-urilor si al explorarii. RS is awesome my friends!

7. #7 SP
    Member Sadismek's Avatar
    Aaaah, da... grinding-ul. E motivul principal din cauza căruia m-am și lăsat de joc. Țin minte că am tot făcut woodcutting vreo 3 ore �ncontinuu și �naintam �n level foarte �ncet. Din ziua aceea am �nceput să mă joc din ce �n ce mai puțin. Trebuie să rezolve și problema asta cumva, pentru mine grinding-ul e unul (dacă nu singurul) din motivele principale pentru care nu joc MMO-uri, dec�t rar și puțin. Cred că rar mă ține pe mine �n priză un MMO mai mult de 3 săptăm�ni; urăsc să fac același lucru �ncontinuu.

8. #8 SP
    RuneScape has 200 million registered users | VG247 Felicitari Jagex! Ma joc RS chiar in momentul de fata!

L.E.
    Here’s the stats:

If Runescape were a country, it would be the fifth most populated in the world.
    Since its 2001 release,more than 443 billion minutes have been played.
    150 dragons are killed a day.
    There are 10 LOLs and 27 deaths per second.
    Every five-and-a-half weeks, enough wood is chopped to build a digital bridge to the moon.
    Every year, 8 billion fish are caught – enough to circle Earth 20 times.
    The 200 million milestone will be celebrated for the next three days, and a new demon with 200 million hit points is now ready for you to kill. Trouble is, you have to have a unique weapon to do it.

9. #9 SP
    Runescape robber charged with grand larceny | VG247
    Ouch...pana la 15 ani de inchisoare...si tipul are 19 ani. Damn!

10. #10 SP
    ce Halloween event e anul acesta? ceva legat de asit fantome in cladiri? eu am cautat si in castelu din Varock si in magazine da nu am gasit nimic si nu am sincer timp sa caut ore intregi pt ca am niste lucrari de facut pe maine. Deci unde ar trebui sa caut? si pana cand tine event-ul?

11. #11 SP
    Member Harilip's Avatar
    vrea cineva sa fie ,,recrutat,, de mine? ca sa primesc si eu 30 zile de membership sa vad ce s-a mai schimbat la joc. PM me

12. #12 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Am jucat si eu acum vreo 3 ani. E destul de fun si ma gandesc sa ma apuc iara... Se mai poate juca cu conturile vechi? Am incercat sa ma loghez si zice ca nu e bun userul sau parola.

L.E.: Mda , nu mai e valid contul si nu mai tin minte nici datele care le-am folosit pentru cont ca sa il recuperez.
    Se poate face level boosting in party ca la alte rpg-uri?

13. #13 SP
    nici eu nu am mai jucat de nu stiu cat timp. Inainte intram de sarbatori pentru event-uri, dar in ultima vreme nici macar acelea nu erau distractive. Level boosting in party nu prea este din cate stiu (poate au mai schimbat unele chestii). Puteai sa mergi in Wilderness cu niste oameni si faceai PK-ing dar in rest nu stiu. Si btw cica lucreaza acuma la un nou combat system. Nu stiu daca l-au lansat deja sau inca e in beta. Poate o sa intru candva sa vad ce si cum

14. #14 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    nici eu nu am mai jucat de nu stiu cat timp. Inainte intram de sarbatori pentru event-uri, dar in ultima vreme nici macar acelea nu erau distractive. Level boosting in party nu prea este din cate stiu (poate au mai schimbat unele chestii). Puteai sa mergi in Wilderness cu niste oameni si faceai PK-ing dar in rest nu stiu. Si btw cica lucreaza acuma la un nou combat system. Nu stiu daca l-au lansat deja sau inca e in beta. Poate o sa intru candva sa vad ce si cum
    L-au facut. Gen combat skills ca in orice RPG care te ajuta sa faci un damage mai mare.

15. #15 SP
    RuneScape 3 interview: Jagex CEO on the future of the MMORPG | Mail Online

Sa fiu sincer arata mai bine decat inainte, dar tot nu se poate compara cu Guild Wars sau Star Wars: The Old Republic.

Runescape ar duce-o cel mai bine pe tablete, daca ma intrebi pe mine. Fanii de pe PC incet, incet parasesc jocul celor de la Jagex. Pacat pentru ca e un RPG care se concentreaza mai mult pe explorare si quest-uri decat combat si grafica.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks