Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 3 of 3

Thread: Tekkit playthrough

1. #1 SP
    Member Sadismek's Avatar

Tekkit playthrough

Salutare! �mpreună cu niște amici am �nceput un canal de gaming pe YouTube. Deocamdată am lansat doar un episod pilot, cu Tekkit (o compilație de moduri pentru Minecraft). Suntem la �nceput, așa că scuzați grămezile de greșeli (gramaticale, de editare a video-ului) , iar dacă aveți vreun sfat despre cum să �mbunătățim calitativ canalul (deja am �nceput să lucrăm la asta) sau o propunere de jocuri la care să facem playthrough (am �n plan să fac și un walkthrough la Assassin's Creed III pe PC , lăsați-ne un comentariu �n legătură cu asta, aici, sau �n secțiunea aferentă de pe YouTube. �n concluzie, sperăm să ne urmăriți �ndeaproape cum evoluăm și să vă distrați .

Link:

2. #2 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Salutare.Ca sa va imbunatatiti canalul , intai de toate trebuie sa gasiti jocuri mai serioase care sa atraga si publicul mai mare de 12 ani.Urmariti alte canale de gaming de afara pentru idei.Incearca sa vezi UberHaxorNova sau Spoon.Pe langa porcarii indie cu pisici cu curcubee care rasar din zone fun , ei mai joaca si jocuri care atrag publicul larg.Deasemenea ar fi o idee sa faceti un canal cu review si walktrough la jocuri bune din istoria gamingului , nu doar 2011 up.Deasemenea pentru editare ai putea folosi Sony Vegas Pro 10 sau mai nou.Gramatica nu e influentata de programe dar nu uita.Mai bine muncesti mai mult pentru un lucru bun decat sa dai buleala si sa faci un video cu probleme.

Sent from my GT-I5500

3. #3 SP
    Member Sadismek's Avatar
    Ok, multumesc pentru sfaturi. Folosesc Sony Vegas Pro 11, desi nu stiu de ce la randare a iesit asa video-ul. Stiu ca gramatica nu e influentata de programe, dar tot ce am spus a fost pe moment, nu am planuit absolut nimic. Urmaresc si UberHaxorNova, si Spoon. In orice caz, mersi de idei, plauisem oricum sa fac un walkthrough si la The Walking Dead. Daca mai ai idei de walkthrough-uri/review-uri, o sa le primesc bucuros!

---------- Post added 29-07-2012 at 07:07 PM ----------

Ok, am filmat The Walking Dead ep.1, si cel tarziu maine o sa fie up! Look out for that . Voi face si un walktrhough la ep.2 dupa ce termin cu acesta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.