No frate...
To say that all is not well in Counter-Strike: Global Offensive's pro scene would be a massive understatement. Multiple pros have been caught cheating by Valve's official anti-cheat software, and even more are suspected.
Bine ca ii prinde pe astia si nu pe cei care imi fac mie nervi tichi pe competitive... JuanDigg my @$$...
Germany’s Dreamhack organizers have rendered their verdict on a recent controversial Counter-Strike: Global Offensive competitive match. Because of proven cheating from both sides, Dreamhack will make the players fight the full finals set from scratch.
Dita... s-au urcat pe harta fraierii
In 1.6 pe Nuke imi luam mereu slay cand ma urcam pe stanca din baza de la t.
Am cateva redeem codes pt jocuri pe steam, caut sa le dau pe skin-uri de arme(nu foarte scumpe). Daca e cineva interesat add ComaLight.
A doua cutie deschisa de mine vreodata si am primit un cutit , mai este si factory new![]()
Inca 3 cutii si ...acum pun pariu ca daca mai deschid 1000 de cutii nu imi mai cade nimica bun.
Hai ca nu e asa rau avand in vedere ca nu am mai jucat ceva serios , mai ales FPS pe PC de 4-5 ani. Add me pentru cine joaca ( competitiv )
By GS0Ls in forum Console Club
By OEE in forum Videos
By OEE in forum Videos
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks