Ofer un KEY (STEAM) pt. jocul Bioshock | Extragerea va avea loc la minim 15 thanks-uri :tired:
*p.s.
No amu' sa va vad! :evil:
Pai vezi de cate ori apesi pe butonul ala pana castig eu :)) :evil:
Castigatorul: Mechatronick
http://youtu.be/Ih7Mmf37hnE
Vei primi key-ul pe PM in cateva minute :)
Castigatorul este Hitman!
Weeee!!! Multumesc tudyniuz !
Mersi man ! :1st:
Un mic giveaway ce consta intr-o cheie de Steam pentru Bastion.
Maine voi alege un castigator! (regula ramane aceeasi, thanks la acest post)
Cheia va merge la Mask. (il rog pe aceasta cale sa-si mai stearga din mesaje, pentru a-i putea trimite cheia)Quote:
Un mic giveaway ce consta intr-o cheie de Steam pentru Bastion.
Maine voi alege un castigator! (regula ramane aceeasi, thanks la acest post)
Jocuri pentru toata lumea - 9 jocuri 9 castigatori -locul 1 alege primul, locul 2, second si asa mai departe ... pe data de 20 Octombrie se face extragerea. ;)
_
Dear Esther
Tropico Trilogy (3 games in 1)
The First Templar Steam Special Edition
Legendary
Dream Pinball 3D
Dino D-Day
Two Worlds Epic Edition
Commandos 3: Destination Berlin
Joint Task Force
_
GMG & Playfire Community Blog: Free Game for Voting in Golden Joysticks
daca votati pentru "Golden Joysticks" o sa primiti cheie de mafia 2 sau Civ 5. Daca aveti 2 conturi le puteti lua pe ambele :D. vedeti ca o sa vin cam la 24 de ore dupa votare key-ul. O sa vina un mail "Thank you from Green Man Gaming and Golden Joysticks". Cand veti da click pe el prima oara va zice ca nu ati votat desi ati facut lucrul asta. Daca votati azi maine se poate sa aveti key-urile.
Yep, nici eu nu am primit nimic inca, din pacate..
Eu am mai completat astazi inca o data si mi-a spus la final ca am fost deja inregistrat, dar totusi mi-a venit pe mail link-ul de activare al contului. Dupa activare ,la 10 secunde, mi-a venit si mail-ul cu codul jocului.
La mine a functionat Golden Joystick.
Si eu am primit codul pentru Mafia 2.
F*ck me :))
mie mi-a mers, le-am luat pe amundoua. am dat cam a 2-a sau a 3a zi click pe linku din mail si apoi am primit instant key-urile