Nu cred ca a uitat pe nimeni. Problema e ca nu raspunde BladeBv
Nu cred ca a uitat pe nimeni. Problema e ca nu raspunde BladeBv
Right :yes: : nici un semn de la BladeBv. pe data de 3 noiembrie se implinesc 2 saptamani de cand se afla pe lista de castigatori si nu stiu nimic de el, prin urmare o sa fie eliminat, imi pare rau, dar nu mi se pare corect pentru restul de participanti sa-i fac sa astepte, nu am de ales .
Lista continua cu :
djleo666 - ramonski - trickz - rareshica - NOUL castigator locul 9 > IlieRazvan (este urmatorul in lista)
*** in cazul in care pana Duminica 3 noiembrie BladeBv nu raspunde.
Urmatorii 2 la ales sunt : trickz - rareshica - IlieRazvan ultimul venit ultimul servit... :yes:
Dear Esther- calin_kalf
Tropico Trilogy (3 games in 1)- solaru
The First Templar Steam Special Edition- iry
Dino D-Day- j0kk3r.stile
Legendary- djleo666
Dream Pinball 3D
Two Worlds Epic Edition- ramonski
Commandos 3: Destination Berlin
Joint Task Force
Eu aleg Dream Pinball 3D sau Joint Task Force(depinde de ce alege trickz) :)
Eu aleg Joint task force, daca se poate :)
Atunci raman eu cu Dream Pinball 3D
Vad ca nu s-a mai facut de ceva timp un GIVEAWAY asa ca voi face eu unul.
Vechea poveste: Thank-uri la acest post,maine seara in jurul orei 18-19 impreuna cu site-ul Random.org aleg un castigator.
Reward: Batman:Arkham City GOTY.
M-am grabit si am uitat,daca are careva Batman:Arkham ORIGINS pe Steam si doreste The Millennium Skins Pack sa imi trimita PM. Primul venit,primul servit.
Eu n-am Batman dar le-as lua pe ambele :))
Deoarece am avut probleme cu internetul aproape toata ziua,am decis sa fac acum GIVEAWAY-ul ca poate cade de tot si sa nu va tin in suspans.
(Dupa 4 minute a vrut sa uploadeze poza pe site...damn you RDS)
Fara sa o mai lungim aiurea,castigatorul este FallouT,pe care il rog sa imi trimita PM. Iar in caz ca nu iti raspunde repede,nu te panica,probabil nu am net,dar jocul il vei avea.
PS: Inca mai am si The Millenium Skin Pack pentru BA: Origins.
Dupa o scurta ''pauza'', am decis sa fac un nou giveaway ce consta intr-o cheie de steam pentru Fallout 3.
Procedura ramane aceeasi.. thanks la acest post. La minim 20 de thanks-uri voi alege un castigator.
Noroc!
bump. inca 7 thanks-uri!
Cheia va merge la piratu360.
Felicitari!
are cineva mirrors edge? :))
Acest thread nu a fost creat pentru a cerși.. dacă avea cineva ceva de oferit gratis, probabil posta aici.
Voi incepe acest thread cu scopul de a imparti cu comunitatea jocuri gratis:
System Shock 2 - PC - steam gift
Cine doreste poate sa dea click insa il rog sa mentioneze ca a facut redeem.
Cool, eu il am deja dar initiativa este buna. :*
Oh, maaaan :( Gift key already used!
Luati de aici, inca unul de la mine: System Shock 2