Pentru inceput o sa ofer o cheie de Steam pentru Trine.
Tot ce trebuie sa faceti este sa dati un thanks la acest post, urmand ca maine sa aleg un castigator. Cheers!
Pentru inceput o sa ofer o cheie de Steam pentru Trine.
Tot ce trebuie sa faceti este sa dati un thanks la acest post, urmand ca maine sa aleg un castigator. Cheers!
Am dat Thanks mai mult pentru initiativa dar nu ma supar daca am noroc si primesc si un joc pe langa
Ofer 2 DLC-uri pentru Tomb Rider PS3 - Explorer Pack (Challenge Tomb - Agility upgrade) si Combat Strike Pack (Pistol Silencer - Pistol Burst - Headshot Reticule - Animal Instinct Skill)
Regula ramane aceeasi: dati thanks la acest post, urmand ca diseara sa aleg un castigator.
Sper sa nu fie probleme cu aceste redeem cod-uri. (sa fie expirate sau ceva.. astazi am gasit prin casa acest Preorder Pack si l-am desigilat)
Intru cat nu sunt doritori pentru cele doua DLC-uri, le voi oferi primei persoane care-mi da PM.
----
2nd giveaway - Risen 2, Sacred 2 Gold, Saints Row 2 and Saints Row: The Third Steam Key. (toate joculetele vin intr-un singur key)
Regula ramane aceeasi, dati thanks acestui post si maine voi alege un castigator. Cheers!
Castigatorul cheii pentru Risen 2, Sacred 2 Gold, Saints Row 2 si Saints Row: The Third este RonanN1.
3rd giveaway - se va incheia in momentul in care vor fi cel putin 20 de participanti. (regula ramane aceeasi - thanks la acest post)
locul 1 - Trine 2 (Steam Key)
locul 2 - Anomaly: Warzone Earth (Steam Key)
Poate crește interesul și îl văd mai mulți acum că l-am pus sticky. Măcar o perioadă să vedem cum evoluează lucrurile.
4th giveaway - se va incheia in momentul in care vor fi cel putin 30 de participanti. (regula ramane aceeasi - thanks la acest post)
L.A Noire - Steam Key
multumesc mult man !!! si man ai niste jocuri impresionante la giveaway, felicitari si tot respectul !
Trebuie sa ai cel putin 10 posturi ca sa dai thanks.O sa iti apara sub numele celui care vrei sa ii dai un semn ca cel de like si scris ingrosat Thanks
5th giveaway - se va incheia in momentul in care vor fi cel putin 30 de participanti. (regula ramane aceeasi - thanks la acest post)
Locul 1 - Metro 2033, Risen and Sacred Citadel Steam Key
Locul 2 - Trine Steam Key
Bookmarks