Pai asa pot si ei combate pirateria nu?!
Question: Daca iau jocul, acel key de activare e bind-uit pe cont? Numai de pe contul meu (cel pe care activez) se poate juca? Daca ar vrea si tata de exemplu sa joace de pe contul lui, trebuie sa cumpar doua joace? Because this sucks big time!
Yep ! Welcome to the age of DRM. Sunt in aceeasi situatie cu prietena mea, mai ales ca vrem sa facem co-op.
Un account = 1 licence key. (one for you)
Doua accounts = 2 licence keys. (one for your awesome dad)
O licenta in plus o poti cumpara online, si jocul il instalezi de pe disc. Trebuie doar sa activezi Diablo 3 pe celalalt account.
Imi aduc aminte ca Diablo 1 l-am jucat all the time IMPRUMUTAT de la un prieten foarte bun.
@Devergo: come on dude ! 100 inamici dintr-un singur blow merge bine pe console![]()
But that's bull! Mi se pare cea mai mare porcarie asta. FU Blizzard, now Im really angry.
Poti incerca sa te loghezi pe acelasi battle net account si pe un comp sa selectezi America si pe unul Europe sau Asia.
Am inteles ca la unii le merge asa si isi cumpara cate 3 jocul. Il poti juca simultan pe acelasi cont cat timp ai setat din Options (log in screen) region diferit.
Bineinteles nu am incercat chestia asta, habar nu am daca merge sau nu, dar merita incercat. Doar ca nu o sa poti juca cu tatal tau coop, cred.
Accounts on Diablo 3 hacked - Honolulu Video Game | Examiner.com
Si pe EU forums sunt plangeri.
Voi cu cat vindeti un rare item? Am pus si eu cateva la vanzare dar la un pret cam mare, nu cred ca se vor da
LE: faza cu authenticator-ul e jecmaneala, adica tre sa dai 49 ron in plus ca sa iti securizezi contul si dupa cum am citit mai sus nici macar asa nu e sigur, au fost hackuite si conturile cu authenticator. B******t.
The game is awesome incarnate ! ca fiecare Diablo dupa ce il termini prima oara poti considera ca esti ready for the real thing ! Tutorial is over !So is my social life lol !
Bookmarks