Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 10 of 10

Thread: FIFA World - Free To Play (EA Sports)

1. #1 SP
    Member Merdiso's Avatar

FIFA World - Free To Play (EA Sports)

FIFA World este un joc free-to-play ce se afla inca in stadiul BETA. Bazat pe varianta PC a FIFA 12, acest World se vrea un titlu menit pentru cei care nu au un PC exceptional dar care vor totusi sa se bucure de o experienta autentica pe batranul calculator. Am facut un clip din Ultimate Team acum ceva vreme, pe care-l puteti vedea mai jos. E un joc relativ ok pentru nimicul platit, cu toate ca e destul de greu de a forma o echipa competitiva fara a investi niciun bal (real), deoarece nu foarte multa lume il joaca momentan si atunci si preturile sunt mai ridicate !

Acest joc este urmasul spiritual al FIFA Online si il puteti descarca de AICI (va trebuie cont Origin, desigur), insa, din ce-am observat, nu functioneaza decat cu controller sau mouse, tastatura nu e, inca, suportata. Imi place ca au bagat si cateva elemente din FIFA 14 in el, cum ar fi animatiile cu exteriorul la degajari/pase lungi sau sunetele mai noi ale mingii cand este lovita, tot din 14.
    Spor la joaca !
    Attached Images Attached Images fifa_world_messi.jpg

2. #2 SP
    Member braingrinder's Avatar
    Nu este acelasi lucru cu FIFA Online 3 , nu ? Are si mod Single Player ? Merci si cheers !

3. #3 SP
    Member bartonn's Avatar
    Quote Originally Posted by braingrinder View Post
    Nu este acelasi lucru cu FIFA Online 3 , nu ? Are si mod Single Player ? Merci si cheers !
    Are Single Player.

4. #4 SP
    Member Merdiso's Avatar
    FIFA World e varianta mai "europeana" a FIFA Online 3, care este atribuita coreenilor. Are si un fel de single-player, dar tot trebuie sa fii conectat la servere ca sa-l rulezi. Din fericire, e si un pic mai buna, FIFA Online 3 are la baza "FIFA World Cup 2010", in timp ce World foloseste FIFA 12.
    P.S. Evident ca jocul are si echipe reale gen Real, Barca s.a.m.d. cu loturile actualizate. Sper sa bage si un mod de 2v2 in viitor.

5. #5 SP
    Member Pr3D4TH0R's Avatar
    Cum poti schimba Camera? Am cautat peste tot si n-am gasit... daca pot face controller-ul de PS3 sa mearga pe PC, am ce face pana la FIFA 15 . Aaa, inca ceva, Ronaldo fuge la fel de tare ca alti jucatori, care normal ar trebui sa fuga mult mai incet, golurile intra prea usor. Ma rog..e inca in BETA.

6. #6 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Din ce-am vazut, nici aia nu poate fi schimbata. Sigur o sa bage o optiune pentru modificarea ei.
    DS3-ul se conecteaza la PC cel mai usor cu MotionInJoy dupa mine.

7. #7 SP
    Member Pr3D4TH0R's Avatar
    Da, am reusit sa-l conectez. E bunicel jocul, dar nu se simte ca FIFA 14.

8. #8 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Logic, ca atunci n-ar mai fi gratis.
    E un FIFA 12 PS3/360/PC imbunatatit pentru PC-uri mai innapoiate, probabil ca FIFA 15 PC ori va fi Next-Gen ori nu-l vor mai scoate deloc pe PC.
    Apropo, fata de FIFA Online 3 chiar e o imbunatatire, asta ca sa nu fac o comparatie cu ce vezi mai jos.

9. #9 SP
    Member Merdiso's Avatar
    I-au dat drumul la Open Beta, va fi mai usor cu gasitul jucatorilor de acum.

10. #10 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Beta disponibil global, click AICI daca n-ati inceput joaca, inca. E bun pentru un F2P, desi, dupa ce-ti faci o echipa gold decenta, e greu sa progresezi, trebuie jucat mult/stat la market/bagat bani reali.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.