Am căutat un thread dedicat pentru Strife. N-am găsit nici unul așa că m-am gândit să creez eu unul
Să începem cu începutul.
Ce este Strife?
Primul MOBA din cea de-a doua generație a acestui tip de jocuri. Sau cel puțin asta susțin cei de la S2 Games.
Care-i scopul lui?
Să elimine multe din frustrările existente în jocurile actuale de tip MOBA.
Ce aduce diferit?
Cei de la S2 Games spun că vor să introducă noi mecanici în joc (pet system, item crafting) dar și să îmbunătățească anumite elemente deja existente în MOBA-uri (storytelling). Rămâne de văzut dacă vor reuși.
Până una-alta eu am primit invite în Closed Beta și m-am jucat câteva minute.
Primele observații le aveți mai jos.
- Odată ce te-ai logat în joc, începi tutorialul. Nu poți să treci peste el, dar asta nu e un lucru rău pentru că mi s-a părut a fi mai bun decât alte tutoriale de moba-uri. E ca un mini joc single player.
- Stilul grafic seamănă un pic cu Torchlight.
- Teleport în bază disponibil oricând, la fel ca în League of Legends.
- Last hit nu mai e atât de important. Creepul omorât de către un erou generează recompensă pentru toti eroii aliați din jur.
- Din ce îmi dau seama, level cap este scăzut la 15. Eroul pe care l-am controlat în tutorial are 3 skill-uri cu 4 puncte fiecare plus ultimata cu 3 puncte.
- Nu pare sa aibă cerințe de sistem foarte mari. Tutorialul l-am jucat pe un ProBook 6460b (i5 SB, HD3000, 4GB RAM), cu toate setările (mai puțin AA) la maxim. Rezoluție de 1366 x 768.
- După ce se termină tutorialul, îți poți alege un pet.
---------- Post added 24-12-2013 at 17:44 ----------
Am mai petrecut ceva timp cu Strife și revin cu alte informații.
După ce alegi pet-ul ești aruncat într-un joc contra boților.
Cam atât pentru moment. O să revin cu mai mult informații după Crăciun.
- Sunt 14 eroi disponibili momentan. După ce alegi eroul, culoare îmbrăcăminții poate fi schimbată.
- Ecranul de încărcare este minimalist.
- 1000 gold la începutul jocului.
- Interfața jocului este minimalistă. Minimap în colțul din dreapta jos. Abilitățile pe mijloc jos
- Tasta TAB relevă mai multe informații: statisticile eroului, obiectele din inventar, armura, attack damage, ability damage, etc.
- Cizmele care se pot activa au hotkey special - D.
- Pet-ul are hotkey special - F.
- Hotkey-urile pot fi schimbate pe loc, când este apăsată tasta TAB.
- Inventarul și bara de HP/MP pot fi setate să apară mereu pe ecran sau să fie vizibile doar la apăsarea tastei TAB.
- Krytos este boss-ul de pe hartă. Nu oferă un buff (ca Nashor) nici Aegis (ca Roshan/Kongor) dar echipa ce învinge paznicul lui Krytos poate alege pe ce culoar se va spawna acesta iar Krytos va ajuta la împingerea culoarului respectiv.
- Crafting și Enchanting disponibile. Nu știu încă ce implică, nu am experimentat cu ele.
- Pet-ul poate fi hrănit (Tamagotchi style presupun) și crește în nivel. Fiecare nivel deblochează abilități.
Bookmarks