Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: As dori cateva sfaturi pentru Final Fantasy XIV: A Realm Reborn ...

1. #1 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar

As dori cateva sfaturi pentru Final Fantasy XIV: A Realm Reborn ...

Buna ma gandesc sa incerc si sa achizitionez FF XIV AR, pentru cei care ma cunosc am fost topit dupa lineage II, in special pentru clasele de arcas si de summoner, de mult caut un MMO care sa ma atraga si AR pare a fi ce caut. Dupa cum am spus personal prefer fie arcas fie summoner, in cazul AR ar insemna arcas sau Arcanist din cate am vazut, si nu prea stiu pe care sa aleg. Din acest motiv as dori sugestii sau recomandari, desigur insotite si de argumente. Deasemenea ce World a-ti recomanda (presupun ca "world" se refera la server) si daca aveti sfaturi pentru incepatori.

2. #2 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Salut. Pentru inceput iti recomand sa nu te ingrijorezi prea mult ce clasa alegi pentru ca in FFXIV ARR pe acelasi caracter poti sa iti schimbi clasa foarte usor ( iti schimbi doar main weapon-ul ) si poti incerca ce clasa ti se potriveste cel mai bine . Referitor la clasele mentionate de tine ( Arcanist si Archer ) trebuie sa tii seama si de job-ul ( sa zicem specializarea ) pe care o vei primi la level 30. Astfel, la Arcanist poti alege sa fi Summoner care este un DPS cu damage over time si Scholar care este healer. La Archer ai specializarea Bard care este un DPS de suport ( are diferite skill-uri f. utile precum refresh party MP or TP ). Dintre acestia cel mai 'dorit' pentru continutul end-game este ,din ce am observat eu ,Bard-ul. Cum am specificat mai sus pentru inceput iti recomand eventual sa vizionezi niste class guide pe YT si apoi sa alegi fara stres ce crezi tu ca vrei sa incerci pentru inceput. Oricum pentru specializare sau job-uri pe langa main class care trebuie sa fie level 30 este necesar sa urci si alte clase la level 15. Eu sunt in world Chaos, server-ul Cerberus intr-un Free Company ( guilda) f mic de romani ( momentan sunt singurul activ ) dar suntem de level 8 ( maxim) si avem si o casuta mica in 'minunatul tinut paduros al Gridaniei'. Daca vrei ajutor in-game iti recomand sa intri pe Cerberus este un server si f populat. Mentionez ca FFXIV ARR este primul meu MMO, joc f casual dar pe mine personal nu content-ul end game si goana dupa cel mai bun gear m-a tinut in Eorzea ci directia artistica si coloana sonora a jocului care, ca in cazul majoritatii jocurilor din serie sunt dintre cele mai inspirate. Bafta.

3. #3 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Sry de off, insa I must say:
    @Strike, L2=BEST MMO FOREVER bro. Eu am jucat ani grei (DEX, WRATH, oficial). Asa am incercat si eu, mmo's, etc, online.
    Cu nimic nu-l poti inlocui, mai ales partea de pvp, unde L2 si acum da clasa de departe

ps: care il preferi? Hunters Village sau Dion? (u know...the song ).

4. #4 SP
    Quote Originally Posted by Clopotarul View Post
    Salut. Pentru inceput iti recomand sa nu te ingrijorezi prea mult ce clasa alegi pentru ca in FFXIV ARR pe acelasi caracter poti sa iti schimbi clasa foarte usor ( iti schimbi doar main weapon-ul ) si poti incerca ce clasa ti se potriveste cel mai bine . Referitor la clasele mentionate de tine ( Arcanist si Archer ) trebuie sa tii seama si de job-ul ( sa zicem specializarea ) pe care o vei primi la level 30. Astfel, la Arcanist poti alege sa fi Summoner care este un DPS cu damage over time si Scholar care este healer. La Archer ai specializarea Bard care este un DPS de suport ( are diferite skill-uri f. utile precum refresh party MP or TP ). Dintre acestia cel mai 'dorit' pentru continutul end-game este ,din ce am observat eu ,Bard-ul. Cum am specificat mai sus pentru inceput iti recomand eventual sa vizionezi niste class guide pe YT si apoi sa alegi fara stres ce crezi tu ca vrei sa incerci pentru inceput. Oricum pentru specializare sau job-uri pe langa main class care trebuie sa fie level 30 este necesar sa urci si alte clase la level 15. Eu sunt in world Chaos, server-ul Cerberus intr-un Free Company ( guilda) f mic de romani ( momentan sunt singurul activ ) dar suntem de level 8 ( maxim) si avem si o casuta mica in 'minunatul tinut paduros al Gridaniei'. Daca vrei ajutor in-game iti recomand sa intri pe Cerberus este un server si f populat. Mentionez ca FFXIV ARR este primul meu MMO, joc f casual dar pe mine personal nu content-ul end game si goana dupa cel mai bun gear m-a tinut in Eorzea ci directia artistica si coloana sonora a jocului care, ca in cazul majoritatii jocurilor din serie sunt dintre cele mai inspirate. Bafta.
    Ca bard poti face si solo decent ca si arcas ? Iar pe mine doar Summoner ma intereseaza sincer ca ruta la Arcanist.

Cat despre restul mersi, dupa cel achizitionez voi incerca Cerberus XD.

Quote Originally Posted by iry View Post
    Sry de off, insa I must say:
    @Strike, L2=BEST MMO FOREVER bro.
    Intradevar XD!

Eu am jucat ani grei (DEX, WRATH, oficial). Asa am incercat si eu, mmo's, etc, online.
    Cu nimic nu-l poti inlocui, mai ales partea de pvp, unde L2 si acum da clasa de departe
    Am jucat ani grei pe DEX si eu, am incercat si oficialul dar sincer nu ma prea atras mai ales cu toti botii, iar dupa ce a devenit Free to play si sa implementat Goddess of Destruction sa cam dus oficialul pe apa sambatei. Dex C4 those where the good old days . La Mass PVP era superb jocul: clan wars, sieges, era genial!

ps: care il preferi? Hunters Village sau Dion? (u know...the song ).
    Dion este bun dar Hunters 4ever XD.

5. #5 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Pe Wrath nu ai incercat niciodata? Holy crap, nenorocire ce am facut cu maestro, (yeah, best class ever )

GOD am incercat, insa ala nu-i L2, si-au batut joc de el. Dupa mine, Interlude e the best cronicle, singura si cea mai buna.

ahahhha: c4 times, cand te omora mobu si dropai, remember? )

6. #6 SP
    Da imi amintesc, mai ales ca am dat PK cu un SH de 72 (cu B grade pe el) la un TH full S si nobless in special pentru motivul acesta .

7. #7 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Quote Originally Posted by Strike105X View Post
    Ca bard poti face si solo decent ca si arcas ? Iar pe mine doar Summoner ma intereseaza sincer ca ruta la Arcanist.

Cat despre restul mersi, dupa cel achizitionez voi incerca Cerberus XD.

Job-urile ( in cazul se fata Bard si Summoner ) sunt destinate ,in special, jocului in echipa sau party. Dar in FFXIV totul este f. flexibil si clasele sunt echilibrate asa ca poti face solo decent si cu un tank ( in cazul meu de ex.). Daca vrei sa joci solo ramai archer ( doar dez-echipezi Soul of the Bard care il obti la level 30) si da ca Archer faci mai mult damage ca Bard. In plus la Archer ai f multe skill-uri cross class fata de Bard care isi imparte tree skill -ul doar cu Pugilist si Lancer. In cazul Summoner acesta poate "invoca" pets sau Primal-Egis care te pot ajuta mult in solo quest dar ai si mai multe comenzi petru ca pet-ul vine cu "pet actions" separate( vezi link-ul de la Summoner ). Oricum ca sa primesti si alte skill-uri care sunt cross class trebuie sa urci si alte clase si asa ai ocazia sa experimentezi ce-ti place. De aceea am mentionat sa nu iti bati capul cu alegerea initiala. Am intalnit cazuri in care cineva si-a ales clasa de start DPS dar a ales la urma Tank pentru ca s-a simtit mai implicat in joc. Daca vrei DPS pur cu high damage input atunci iti recomand Monk, Ninja , Black Mage sau Dragoon.

8. #8 SP
    Din pacate va mai dura pana sa ma pot juca deoarece au intervenit cateva probleme si nu am timp sa ma joc timp de 2-3 saptamani. Asa ca ma voi alatura server-ului doar dupa acest timp, intre timp daca aveti sugestii pentru incepatori am sa le citesc cu placere .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.