Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 35 of 35

Thread: Sfaturi configuratie PC

1. #21 SP
    Member CaNtO's Avatar
    Catalin , spunemi si mie dk configuratia pe care am aleso eu aici e buna https://www.pcgarage.ro/cos/ , multumesc frumos.

2. #22 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by Cantoriu Andrei View Post
    Catalin , spunemi si mie dk configuratia pe care am aleso eu aici e buna https://www.pcgarage.ro/cos/ , multumesc frumos.
    Nu se vede nimic acolo, fa screenshot sau baga la wishlist.

3. #23 SP
    Member CaNtO's Avatar
    "Comp" - Wishlist la PC Garage poftim , am facut wishlist.

---------- Post added 27-12-2009 at 03:17 AM ----------

"yo" - Wishlist la PC Garage

---------- Post added 27-12-2009 at 03:17 AM ----------

"yo" - Wishlist la PC Garage asta - i configuratia pe care o doresc ...

4. #24 SP
    Junior Member Cătălin's Avatar
    Păi nu e bună că ai pus memorii DDR2 pe Placă de bază cu DDR3. Placa video e slabă.
    PS: Dacă vrei , pot schimba eu �n wishul făcut de mine procesorul cu x2 545

---------- Post added 27-12-2009 at 02:44 PM ----------

Configuraţia pentru Zaktan. Lasă p�nă una alta ăştia 2GB ram că mai pui tu apoi. �ncă nu sunt prea sigur de placa aia video. Am văzut că bate spre 4850 şi cum 4850 nu prea e �n stoc , am mers pe aia.

5. #25 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Quote Originally Posted by Cătălin View Post
    Păi nu e bună că ai pus memorii DDR2 pe Placă de bază cu DDR3. Placa video e slabă.
    PS: Dacă vrei , pot schimba eu �n wishul făcut de mine procesorul cu x2 545

---------- Post added 27-12-2009 at 02:44 PM ----------

Configuraţia pentru Zaktan. Lasă p�nă una alta ăştia 2GB ram că mai pui tu apoi. �ncă nu sunt prea sigur de placa aia video. Am văzut că bate spre 4850 şi cum 4850 nu prea e �n stoc , am mers pe aia.
    Pai,daca nu e in stoc nu e problema,ca oricum mai stau ceva pana imi iau,asa ca...

6. #26 SP
    Oricum am văzut �ntr-un clip pe youtube cam cum se mişcă GTA4 cu 940+4850 şi dacă GTS250 e aproape ar trebui să nu ai probleme

7. #27 SP
    Member CaNtO's Avatar
    "Cea mai buna pt mn" - Wishlist la PC Garage am stat ceva timp so fac , spune-mi parerea despre placa video?

8. #28 SP
    Junior Member Cristy28's Avatar
    As vrea sa imi spun si eu parerea...si sa te intreb ceva.Faci overclock?Daca da mergi pe un intel e5200 daca nu ramai asa.Ti-am facut 2 configuratii mai jos,una pe intel cu procesor ok,si placa video buna,si o conf pe amd cu procesor ok si placa video ok.sincer prefer intel.te mai poti orienta tu la hdd-uri,eventual daca vrei si o carcasa iei un hdd mai mic un pic,oricum trebuie sa jonglezi putin cu astea sa fi multumit.ai atasamentele mai jos.A la amd pretul e 1.568,95 RON nu a incaput in ss.
    BTW de ce Dumnezeu s-au scumpit in halul asta ramii?Acum 3 luni luai un modul de 2gb cu 80 90 lei lejer,acum e dublu
    Attached Images Attached Images ad.png untitled.png

9. #29 SP
    Andrei de ce nu vrei să mergi pe ce ţi-am recomandat? Ai pus acolo placă audio care n-ai ce face cu ea că nu e un x-fi sau ceva , sursă care face poc , placă video care nu se mai merită să o cumperi [9800gt] , ram ai pus 3GB.
    Cel mai bine zi ce vrei tu de fapt şi �ţi refac configuraţia.

10. #30 SP
    Member CaNtO's Avatar
    Deci Catalin , merg pe configuratie ta , eu am mai incercat sa mai reduc din costuri... Multumesc tuturor pt ajutor.

11. #31 SP
    Man dacă vrei mai puţin , schimbi procesorul cu x2 545.

12. #32 SP
    Member CaNtO's Avatar
    Pai care-i diferenta intre ele?

13. #33 SP
    Unul e Quad x4 620 şi unul e dual X2 545. �n aplicaţiile care ştiu mai mult de 2 coreuri te ajută Quadul , cum jocurile �ncep să ştie de Quad , am ales x4. Dacă nu ai banii necesari , renunţi şi pui X2.

14. #34 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Catalin,vad ca tipul acesta are placa de 1GB,si tot ii merge naspa,dar cum imi va merge mie pe 512MB ?
    Uite ce am facut eu,ma rog,e practic aceasi configuratie,dar e placa video schimbata
    Attached Images Attached Images untitled.jpg

15. #35 SP
    Da bănuiesc că ai văzut pe ce rezoluţie joacă... Cred că o să meargă bine. Oricum este un tutorial pe un alt forum de optimizare la GTA 4. Cu tutorialul ăla cred că o să meargă super.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2