Acum pot sa ma uit la filme full hd, ceea ce nu puteam pe vechiul si batranul PC.
Nu am vorbit din punct de vedere al ecranului ci al hardware-lui, pe vehiul PC filmele full hd se miscau greu iar pe acesta nu am probleme!
Asamblat acum cateva zile...(Componentele sunt luate de la evomag - super seriosi, am ramas placut impresionat)
Salut baieti am si eu o intrebare am vrea sa imi cumpar o placa video pentru calculatorul meu pe care tocmai l-am terminat.Este singura piesa care imi mai lipseste din tot arsenalul.
Cat timp credeti ca voi putea juca toate jocurile FullHD si toate detaliile in "blana" cu o placa video Nvidia GTX 780 ?
Exista jocuri care nu merg "blana" cu 780M - pentru asta ai nevoie de cel putin 2 placi video.
rodarkone: Americanu se referea la "calculatorul lui", adica un desktop... iar tu vorbesti despre placi video de notebook-uri. Either way, e off-topic. Dar pe scurt eu cred orice este peste un 660Ti e waste of money (pentru FullHD).
Am gresit ca am pus M-ul acolo - dar raspunsul e valid. (a fost din inertie- am pus M ul de mii de ori in ultimele zile
) si tu imediat ca eu vorbesc despre altceva
![]()
Bookmarks