Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 51

Thread: Mouse Guides, Help & Reviews

1. #21 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Ronan iti zic eu de la ce ti se trage, e de la softul Razer de configurare, nu trebuie decit sa-i dau un load to defaults si gata esti good to go. Eu am un Microsoft Habu (facut tot de Razer) si am avut aceeasi problema ca si tine iar dupa load to defaults totul a functionat ok.

Monky, daca tu zici ca nu se potriveste hardcore cu wireless inseamna ca MS si Razer sint nebuni ca au scos "mousi" de gaming wireless .

2. #22 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...am rezolvat (vezi post#8)

3. #23 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    h0stile: compara te rog ps2rate-ul de la tine pe Razer cu cel de la vechiul si amaratul meu Logitech G5... stiu ca se ducea si mai sus, dar nu stau acum sa "trag" de el
    sincer sa fiu nu cred ca exista in driverele Logitech o setare pentru 7000+ polling rate cit e peak-ul in poza aia. faptul ca fluctueaza atit de mult (intre 500 si 7000) inseamna ca ai umblat la driverul USB care are polling rate capped si i-ai scos limitarea. cum ma indoiesc ca Logitech facea asa ceva fara sa-ti spuna, inseamna ca cineva s-a jucat cu usbport.sys. da, in anumite cazuri poti seta polling rate 125, 500 sau 1000, insa eu nu am vazut pina acum drivere care sa te lase sa alegi 7000 sau peste.

anyway, cred ca orice mouse care duce 1000 e o alegere buna.

ps func rulz. am avut unul din 2005 pina luna trecuta. acum e la munca impreuna cu LX8. se simt minunat impreuna.

4. #24 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Neah, ce vezi acolo este cu polling rate 1000. Logitech powa'
    Oricum, da-i incolo de mousi... ca-i folosesc doar pt. Photoshop si work... gamepad rulez forever !

5. #25 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    ar fi o chestie daca s-ar modifica numele topicului asta in probleme si dileme cu mousi si paduri sau ceva de genul. asa cum e topicul cu tastaturi sa fie unul si cu mousi pentru ca sunt chestii interesante care se intimpla si in domeniul asta. ca de ex. Orbita Mouse.

6. #26 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...am rezolvat (vezi post#8)
    Stiam ca ai rezolvat, ti-am zis ca sa stii pe viitor.

7. #27 SP
    Azi mi-am curățat șoricelul - m-am g�ndit să postez cele două tutoriale pe care le-am citit �nainte de a face asta:
    Spor la treabă

8. #28 SP
    Update!

...din �nt�mplare am dat de el

9. #29 SP
    No bine

...am tot cautat unde sa postez si n-am gasit (era un topic general dar nu l-am gasit... asa ca m-am gandit sa postez aici) unde sa postez altundeva:

Mi-am luat skates aka "picioruse pt. mouse din teflon" si-s super multumit de ele btw tot mouse-ul ala-l folosesc (RAZER Copperhead Tempest Blue). Le-am luat de aici: (vezi poza) m-au costat ~ 12-14 lei si au ajuns in ~ 10 zile.

Recomand! - mai au si alte accesorii.
    Attached Images Attached Images img_3171.jpg

10. #30 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Bine ca pui si tu poza la reclama in loc sa pui poza cu piciorusele si cu mouse-ul, sa vedem cum stau

11. #31 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    O sa te sictiresti de MX Master dupa o luna doua ( eu l-am dat inapoi intro saptamana ) , incearca ceva high end dar pe fir.

Eu ala care nu suport firele , nu pot sa stau cu mouse wireless ( am renunat si la magic mouse ) . E un feeling fishy la ele , nu stiu de ce.

12. #32 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Stiu ce zici, dar nu pot cu fir, nu pot. Am stat cu un G600 cateva saptamani si mi-a placut enorm, la fel si cu un Steelseries, dar cablul ala ma scoate din minti. Nu pot, n-am loc de el. Asta cica e cel mai super duper

Rahan, cateva luni tot o sa ma tina

13. #33 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sunt de acord cu Trefla... nici eu nu suport mousii fara fir. Au probleme cu latenta, te lasa fara baterie fix cand ai nevoie, sunt de obicei mult mai grei (deh, baterie integrata), stau prost la capitolul transfer si au DPI-ul mai jos (tot din cauza bandwith-ului, desigur)... This is my baby (G502)!
    Attached Images Attached Images img_5824.jpg

14. #34 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Daca vrei mouse wireless poti sa iti iei linistit Razer Mamba sau Razer Ourobors. Inca am Mamba-ul si este la fel de genial ca si la inceput

15. #35 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Sunt de acord cu Trefla... nici eu nu suport mousii fara fir. Au probleme cu latenta, te lasa fara baterie fix cand ai nevoie, sunt de obicei mult mai grei (deh, baterie integrata), stau prost la capitolul transfer si au DPI-ul mai jos (tot din cauza bandwith-ului, desigur)... This is my baby (G502)!
    Mai @Monky felicitari pentru linia vietii lunga, lunga

16. #36 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    Daca vrei mouse wireless poti sa iti iei linistit Razer Mamba sau Razer Ourobors. Inca am Mamba-ul si este la fel de genial ca si la inceput
    Am vrut BT ca sa scap de dongle-ul ala micut.

17. #37 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Wow...da ce le faceti fratilor ? Le mancati ? Eu am Magic Mouse-ul de mai bine de 1 an si arata si merge ca in prima zi. Si inainte de Mac, aveam mouse Hama pentru PC si ma tinea 1-2 ani ceva la 40-50 ron. Nu inteleg cum poti sa dai atat de mult pe niste consumabile care, cel putin la voi, se "consuma" la 2-3 luni. Cred ca as face crize...

18. #38 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Lol, Magic Mouse ala e sub orice critica. Am unul in cutie si nu l-am folosit de vreun an. E incomod, prea mic, prea incet, se blocheaza des, stutter. Oh my, Hama alea de 50ron chiar sunt mai ok.

Si nu le stric sau ceva, doar ca nu gasesc ceva care sa fie cum vreau eu.

19. #39 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ah, deci asta era. Nu stiu, pt mine, la ce folosesc eu Mac-ul (cam orice altceva inafara de jocuri, iar daca sunt jocuri, sunt d-alea simple. Ultimul jucat fiind This War of Mine), este absolut perfect si chiar nu mi-as dori ceva mai mare, butucanos si cu mai multe functii.

20. #40 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    L-am incercat si mi-a placut si mie foarte mult, problema este ca vine cu ditamai sistemul, nu e doar cu un dongle micut si din cauza asta nu l-am pastrat. Ouroboros mi se pare un mouse perfect pentru travel, il urmaresc de mult si astept o reducere mai serioasa ca sa il iau strict pentru travel si ca back-up mouse. Prefer cu bluetooth pentru a nu ocupa porturi la laptop aiurea ca oricum sunt putine (2). La PC, pentru gaming, unde am porturi cu nemiluita si pot trage si vreun fir ceva, folosesc un Hama de 50RON cum spunea Razvan mai sus

LE: Am confundat Ouroboros cu Orochi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast