Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: Tv tuner HD

1. #1 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

Post Tv tuner HD

�mi poate recomanda cineva un TV Tuner HD - PCI? (nu conetază prețul...acuma no, nici să fie 50 de mil...).

M-am tot uitat pe site-uri IT rom�nești și nimic...

Eu am obiceiul de a face video guides (c�nd văd că nu există pe youtube, etc) și niciodată n-am fost mulțumit de calitatea clipurilor. �n cazul youtube, mereu trebuie să aștept o perioadă de timp...ca să apara high quality option (și nici cu aia nu rezolv mare br�nză). Nu vreau ceva super profesional...vreau doar să fiu și eu mulțumit (home use). Dacă tot fac un guide...apoi să-l fac cum trebuie, nu bătaie de joc (aka gayguide).

Mulțumesc anticipat.

*p.s.

Sau dacă are cineva de v�nzare...nu mă deranjează că e folosit, doar să-și facă treaba (3-4 ani).

***later edit***

Acum am un TV Tuner Leadtek TV2000 XP - a fost bun la vremea lui dar acum...

(plus că n-are drivere pentru Vista x64 - a trebuit să modific eu un driver ca să-l fac să meargă...-)

***later edit 2***

Am găsit acest link

http://www.hdtvtunerinfo.com/comparetuners.html

...se pare ca am de unde alege. Sper să găsesc și la noi...
    Attached Images Attached Images tv-tuner-leadtek-tv2000-xp-global-ro.jpg leadtek-20tv2000-20xp-20expert_1.jpg

2. #2 SP
    ***later edit 3***

Gata, am găsit. Dacă totul merge oki pe m�ine �l am

AVerMedia MPD UK - AVerTV Hybrid Super 007
    Attached Images Attached Images pt_m135r_hybrid_body_071113.jpg pt_m135r_super007_body-r-bx_weu_20071114.jpg

3. #3 SP
    Manager paul's Avatar
    Cat te costa si de unde il iei ?

4. #4 SP
    Quote Originally Posted by paul View Post
    Cat te costa si de unde il iei ?
    L-am găsit pe ofertele de la Nelbo Computers și Domino PC. Costă ~ 150 de lei...

Mai erau și alte modele pe Express Card, USB2.0, PCI-e, Extern dar n-am ce face cu alea. Porturile USB sunt ocupate (toate 8), PCI-e n-am (e ocupat de placa video), Extern, n-am loc pe birou iar...Express Card (n-am lappy top). Acesta e PCI.

Eu speram să găsesc ceva mai de calitate (la un preț mai ridicat - Ati TV Wonder 200 sau 500...) dar n-am găsit (cel puțin nu la noi). Am văzut pe site-uri din afară adevărate bijuterii dar...p�nă ajung mor. Oricum, e mai bun ca al meu. E 100% compatibil cu Vista x64 (drivere and stuff) măcar aici am scăpat de dureri de cap...

5. #5 SP
    N-am avut noroc azi

Nelbo - �nchis peste tot (da cum să lucreze ei c�teva ore...)
    Domino Pc - Inventar (cum să faci inventar la sf�rșit de an? Care e logica? Nu mai bine faci �n ianuarie...pierdere de clienți)
    Intend - n-au (păcat...)
    Alte magazine IT - nu știm (poftim? ) - cred că la trei magazine am primit pastila cu NU ȘTIM!

...caca maca. Eu speram ca azi să montez ceva nou �n PC să am ocupație...eh asta e . Iau eu după anu' nou (și cred că de afară).

...nu știm!

***later edit***

Am dat de un magazin din Cluj care are o gamă largă de tunere . M-am tot uitat prin ofertă și cred că merg pe unul extern. �ntrebarea ema este...(că acum la ei nu răsounde nimeni). Se poate face captură cu un tv tuner extern? (așa la modul general nu neapărat pe un model anume).

�mi place acest model...

AVerMedia MPD-Global - AVerTV Hybrid STB 1080i

...dar nu are soft (drivere, aplicații, etc). Cum se face captura? Nu e ca la cele pe PCI (PCI-e) cu soft?

Merci anticipat.

*p.s.

Acolo scrie...

...AVerTV Hybrid STB 1080i also allows you to enjoy high quality entertainment with advanced video camcorder and game console

6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Well, eu ti-as recomanda Leadtek... pentru raport pret/calitate/ergonomie. Am avut si ceva Avermedia, insa softul foarte slab si probleme cu anumite posturi romanesti m-au facut sa renunt la ele. Daca ai PCI Express, iti recomand un Winfast PxDVR3200 H (ceea ce am acum in HTPC-ul meu) de care sunt super multumit. Bafta, si mai lasa si tu tehnologia de sarbatori

7. #7 SP
    Oki, merci de răspuns. Păi...aștept să se re-deschidă magazinele IT și trec la atac. Oricum mie nu-mi trebuie pentru uitat la TV - sau captura de pe posturi - (că am o tonă de TV-uri) vreau doar pentru captură de pe TV atunci c�nd mă joc pe 360 (pentru video guides). Se văd slab clipurile cu actualul tunner...și m-am cam săturat să tot fac artificii pentru boost la calitate (care sunt mereu instabile).

Dacă mai e ceva postez aici

8. #8 SP
    ...hello, revin la acest subiect

Zilele astea trebuie să-mi primesc licența pentru Windows 7 și vreau să trec la un Tv Tuner/Box nou - că ăsta actual...e pe terminate.

M-am tot uitat...și-am rămas la ăsta:

...ce părere aveți? - nu-s expert �n tunere

Leadtek - We make dreams a reality

Tot nu �nțeleg...cum adică

No, it can't record as I know.....
    ...păi acolo văd că e �n windows...ce nu există destule utilitare? Așa să fie?

***later edit***

...o altă rugaminte:

�mi puteți recomanda voi un Tv tuner extern (să nu sară de 500 de lei...că la ce-l folosesc eu...e oki)?

Mă interesează...captura. M-am săturat de Tv tunere PCI...să nu le mai văd. Pe cele care le-am avut au fost dependente de placa audio...

Sau...există Tv tunere PCI cu placă de sunet proprie?

...ce topic �ncurcat sorry

Vreau doar să-mi spuneți c�teva modele de tv tunere externe ce suportă captură și c�teva modele de tv tunere PCI cu placă de sunet �ncorporată (dacă există).

Mulțumesc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.