Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 75 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 ... LastLast
Results 481 to 500 of 1494

Thread: Un TV nou pentru consola mea!

1. #481 SP
    Member Victor420's Avatar
    ^ Primul pare sa aibe mai multe functionalitati smart, iar al doilea pare sa aibe mai multe feature-uri de imagine. Daca al doilea are un response time mic (<=30) cumpara-l pe acela.

2. #482 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Din cate stiu eu in general samsung are timp de raspuns mai mic, ai putea merge pe samsung. In orice caz daca nu te deranjeaza poti comanda samsungul si testa pe consola ta, daca nu iti place ce vezi dupa ce l-ai calibrat si i-ai facut toate setarile il poti returna.

3. #483 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by Victor420 View Post
    ^ Primul pare sa aibe mai multe functionalitati smart, iar al doilea pare sa aibe mai multe feature-uri de imagine. Daca al doilea are un response time mic (<=30) cumpara-l pe acela.
    Eu iti recomand sa mergi in magazin si sa le incerci. Nu ai unde in Altex sa te inchizi cu televizorul intr-o camera intunecata, din pacate, dar tot e mai bine decat sa mergi pe ghicite.

4. #484 SP
    Member Kratos666's Avatar
    Pana la urma am comandat LG-ul

5. #485 SP
    Member cimaron's Avatar

O recomandare pt un TV

Salut comunitatea Console Games,
    As dori sa achizitionez si eu anul asta nou Tv, as prefera sa fie Full Hd si Smart TV cu functia 3D.
    De preferabil cu o diagonala intre 126-152Cm
    Ma intereseaza sa fie Samsung si mai ales sa stiu ca este un model care nu are probleme tehnice in primii ani... apoi stiu ca totul e relativ si tine mai mult de noroc
    Buget maxim 4200 Ron
    Chiar rog o parere sincera din partea voastra... niste linkuri cu produsele recomandate ar fi mai mult decat ok.
    Va multumesc

6. #486 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    La bugetul acela sa cumperi doar un full HD ar insemna bani aruncati.

7. #487 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Exact, sunt TV-uri UHD/4K foarte ok pe piata la ora actuala. Sunt banii tai, faci ce doresti cu ei, dar nu recomand sa dai atat banet pentru un TV FHD.

8. #488 SP
    Member Bogditza's Avatar
    Salut, ce sa aleg din cele doua?

9. #489 SP
    Senior Member mark's Avatar
    La banii aia iei un Samsung 4K LED-UL de 1M și Smart.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

10. #490 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Televizor LED Smart LG, 139 cm, 55UH600V, 4K Ultra HD
    As avea posibilitea sa imi schimb televizorul cu acesta, dar inainte sa fac asta as vrea sa stiu daca acesta are functia HDR si daca se merita sa renunt la 3D?

http://www.emag.ro/televizor-led-sma.../pd/DPMKC3BBM/

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. #491 SP
    Nu are HDR și ca idee la 3D poți renunță liniștit pt ca abea îl folosește cineva. Prima data ca e unu, apoi...
    Dacă tot îți iei un 4K e bine sa iei cu HDR ca sa folosești funcția pt consolele astea noi: PS4 sau Xbox one S. Și încă o chestie: grija mare ca dacă în specificațiile unui TV scrie ca știe HDR aia nu înseamnă că merge și în gaming (adică pt console). HDR poate merge doar pt imagini/video.
    Și de regula 4K cu HDR gaming e scump situat la limita superioara înainte de TV-urile cu ecran OLED.

12. #492 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar

Un TV nou pentru consola mea!

Am deja 4k dar aveam optiunea sa il dau la schimb cu acesta, dar in acest caz , nu cred ca se merita. Eu cred ca SONY a facut o mare greseala in prezentarea noii console, eu am inteles ca PS4Pro fara HDR TV nu se merita.

Sent from my iPhone using Tapatalk

13. #493 SP
    Dacă e sa vb de PS4 Pro, asta e alta discuție. Și se merita dacă ai tv 4K și nu are HDR. DACĂ ai deja PS4 prima gen atunci e alta poveste.

14. #494 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    In viitorul apropiat o sa avem TV-uri 4K/UHD la niste preturi foarte bune (foarte aproape de TV-urile FHD).
    Pentru cine este in cautarea unui astfel de TV, nu este o idee rea sa mai astepte un pic.

Altfel pentru cei cu 4K/UHD, dar fara HDR, ar fi cel putin aiurea sa "schimbe" pe unul cu HDR. Asta in conditiile in care nu stim exact ce inseamna asta pentru gaming. Mai ales cand la momentul actual un astfel de display costa destul de mult (si se presupune ca deja s-au dat niste bani frumusei pe un 4K/UHD, dar fara HDR).

Sa vedem comparatii, side-by-side (PS4 Pro si XBONE S vs "vanilla system") si apoi putem judeca, cea mai proasta alegere ar fi sa te grabesti in achizitionarea unui TV.
    Nu este cazul sa arunci in avans niste banet.

PS: este multa mancatorie de marketing cu acest HDR, sunt cativa colegi pe forum care au dezvoltat destul de mult pe acest subiect (in special pe thread-ul PS4 Pro).

15. #495 SP
    Member sweetohmygod's Avatar
    Salut,

Si eu sunt in cautari mai nou de un 4K. Bugetul de de max 3100 ron, sa fie cam de 120-125 cm, 4k. Inainte am avut un 40H6400 de la Samsung de care am fost ff multumimit. Mai nou ma uitam dupa un K6000 sau k6400 tot de la Samsung dar am auzit ca au judder destul de mare, desi lag input mic pt console. Si deja incepe sa devina din ce in ce mai greu sa alegi un TV, avand in vedere toate mizeriile care apar. Asa ca, daca aveti un sfat de dat, am urechile ciulite. Merci anticipat

16. #496 SP
    Member Bogditza's Avatar

17. #497 SP
    Daca cauti media player incorporat ce sa-ti redea ORICE format pe USB atunci SAMSUNG e no brainer. Nu se incurca la formate audio DD sau DTS cum fac multe alte brand-uri pe mkv in general. In rest, Samsung sta ft bine si la imagine si la dotari. Plus ca e ok ca si durabilitate, inca...

18. #498 SP
    Member sweetohmygod's Avatar
    In principiu pe TV o sa folosesc si un Firestick pt streaming cu Kodi, si evident clasicul cablu TV. Dar nu stiu daca sunt nebun cu judder ( cand apar pixeli in spatele masinilor de F1 sau jucatorilor de fotbal )

19. #499 SP
    Member Bogditza's Avatar
    Este oke lg ul de mai sus, este la acelasi pret ca in samsung full hd

---------- Post added 19-09-2016 at 11:08 ----------

20. #500 SP
    Member cipvas's Avatar
    Altex va invita la TV-uri 4K pt Pro:

Televizoare compatibile cu PS4 Pro

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 75 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 ... LastLast